Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laabas

Nedaskaiciau visko iki galo bet Abelo rimtai rimtai del astigmatizmo gali sauletom dienom galva skaudet?bet jei as neinu i lauka  ta prasme darbe sedziu ir skauda?nu arba namie?

Nes nu..astigmatizma as turiu, ne bele  koki, didelio laipsnio ir tik ant vienos akies.akiniais nesukoreguojama, akis tingine

Bet..skausmai uzeina butent aplink ta aki..virs jos kaktoj, smilkiny ir t.t. 

Tiesiog ten linke uzeit ir per mmm, nurasiau migrenai

Mano teta kol dar moteriski hormonai siubuodavo tai is vis galvos baisiais skausmais galuodavosi, ir sutapimas ar ne ji irgi viena akim kaip as nemato...

Atsakyti

O mes druskininkuose ilsimes..dabar tarptocedurinis laikas, pietus pavalgem  gerai kad po pusryciu pasivaisktinejom nes lyja

Man tai ka as pamegzt galiu o va mb nerimsta, eit norisi jam

Atsakyti

Labos

pas mane irgi suplanuoti projektai reiškia, kad siūlai yra.

Norėčiau prie jūros  :wub: Bet bent saulės turim daug daug. Savaitę laiko turėtų nebeatšalt žemiau +20  :wub: 

Astagmatizmą turiu, nešioju akinius. Galvą skauda vis tiek laaaabai dažnai  :unsure: Naktį buvo tokia migrena, kad šįkart galvojau ir nusibaigsiu. Dabar vis dar skauda, bet normaliau...

Ką vakar pamezgiau, viską išardžiau  :unsure: Apsiskaičiavau rankovių akių skaičių, labai siaura buvo. Gal šiandien pamegsiu, jei galva leis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 25 kovo 2017 - 14:56

astigmatizma turi ir Mantas, kol kas galva nesiskundzia, bet va kodel gydytoja pabreze jei prasidetu galvos skausmai, kosmarai nakti, zemu startu pas ja pirmiausia begt... Kol kas po antros klases profilaktiskai karta per pora metu pas ja einam.

brrr prisnudau pusvalandziui, nes kazkaip akys mezgant jau merkesi... pazadino telefono skambutis, tai kol susiorientavau kokia siandien diena...

Atsakyti

sveikos gyvos lietuje, mes su šarange mezgam.atradom būdą,kaip iš karto megzti gatavą megztuką :)

tmp-cam--1099373038_medium2.jpg

tmp-cam-2089631317_medium2.jpg

tmp-cam--1351063637_medium2.jpg

Atsakyti

Kažkodėl, šiandien gražus šis megztinis :DPriedas  20151018_Crazy_Stripes_001_medium2.png   421,38KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas

Dontstop o i ta pati darba nebegali gristi?

Ziuriu filmus ir mezgu

Atsakyti

Dontstop o i ta pati darba nebegali gristi?

Galiu žinoma, bet nenoriu  :) 

Atsakyti

Donstop, oho :) Kiek kalbų moki?

Atsakyti

Donstop, oho :) Kiek kalbų moki?

Tiek nemoku, darbe išmokino kiek reikia būtent tam darbui  :) 

Anglų, rusų tik gerai moku  :)​ 

Atsakyti

LR :)

dontstop suprantu tave dėl paieškų. aš va visai neieškodama darbą pakeičiau Turėjau ir taip gerą :) bet netikėtai (tikiuosi dar geresnis) darbas atrado mane :) ir po motinystės atostogų manau pats laikas imtis kažko naujo :) ir tikėti, kad tų visų stresinių dalykų bus kuo mažiau :)

o pas mus baigėsi gimtadienių maratono savaitė :) kol kas santykis  9 ir 1 :) bet labai smagiai jis jaučiasi kasidenybėje :)

17498974_10212253552876702_4596177294955

Atsakyti

Sveikos,

valandos miego pritruko :oh:

merginos dviese megzdamos gatavais :D megztukais nepamirskit fotosesijos :rolleyes:

Atsakyti