Qqte grazu
Gal gali imesti nuoroda apie sketuku suknele?
http://www.liveinter.../post347576640/
QQčiuk, kokia daili tavo kišenėtos versija Ir tau tinka, jei sesei netiks
Kerpena, tu visiškai teisi, aš tikrai paguodžiu ir palaikau dukrą, bet nereikia lazdos perlenkti, tiesiog nesinori jau taip labai atvirauti, bet mama jaučia viską, kada naudojamasi jau tais dejavimais
Daugiau ta tema nesiplėsiu, bet kaip iš 19metės jau norisi daugiau, o šiaip viskas gerai.
Su mažike atsigulėm, užsiklojom, ir pamiegojom taip saldžiai. Nu dabar jau pamegsiu, tik dėl to siaurinimo/nesiaurinimo dar klausimas, man atrodo tam modeliui nereikia, eina lygus mezgimas?
Va apie šitą kalbu?
O aš testuoju man labai patinka, o dar ir tiek smulkių, bet labai dailinančių idėjų gavau.
IMG_2668.JPG 51,96KB 1 Parsiųsta kartų
Berods Abelo reikia dėkoti, kad šitą testavimą prirodė
Labos
Labai noriu aciu Abelo ir Kerpenai pasakyt Aciuuuu kad rasot, aciuuuu kad rasot, tiesiog ACIU .Va rasau dabar apie jus galvodama ir pati irgi graudenuos, busena matyt tokia kaip ir daugeliui siuo momentu.
Lace,grazi pradzia, kas per siulai? Kas cia bus? Sau mezgi?
Qqt, kooooookia tu grazi Ale kaip tunka tau tokia sukuosena Man kaip is kino filmo . Kiseneta tooooooobula . Kisenes tikrai vietoj, man tai nekliuna. Gal gali pamatuot visa jos ilgi, ir kur prasideda kiseniai, bent mazdaug. Kol neatidavei .Cia XS mezgei? O gal turi su ta pusta sunele foto? As tai draugutei ta kiseneta parodziau, taip kaip ir tu gavau parsyma numegzti. Teks ja pirma nudziuginti.