Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte grazu :4u: 

Gal gali imesti nuoroda apie sketuku suknele?

Atsakyti

Abeli Kerpena na tikrai kiek tiesos kiek palaikymo ir ikvepimo.

Net geda darosi...kaip as cia taip ..  

Nerealios jus visos.

Abelo maziuke jau sneka....oj kaip norisi niurkyti ir kalbetis su tokiomis ciauskutemis❤❤❤❤

Atsakyti

Qqt, gražiai ir greit nuraitei :4u:

O ko reik apie skėtukų suknelę? Raštą aš turiu :rolleyes:

Atsakyti

As tai neturiu nuorodos, as mezgiau is Ligvitos atsiusto saranges papaisyto paveiksliuko katro nerandu kur padejau, gal istryniau ar ka....

Atsakyti

Qqt, gražiai ir greit nuraitei :4u:

O ko reik apie skėtukų suknelę? Raštą aš turiu :rolleyes:

Jei gali.ikelk. aciu

Atsakyti

http://www.liveinter.../post347576640/:4u:

Pridėta:

Atsakyti

QQčiuk, kokia daili tavo kišenėtos versija :wub: :wub: :wub: Ir tau tinka, jei sesei netiks :rolleyes:

Kerpena, tu visiškai teisi, aš tikrai paguodžiu ir palaikau dukrą, bet nereikia lazdos perlenkti, tiesiog nesinori jau taip labai atvirauti, bet mama jaučia viską, kada naudojamasi jau tais dejavimais :)

Daugiau ta tema nesiplėsiu, bet kaip iš 19metės jau norisi daugiau, o šiaip viskas gerai.

Su mažike atsigulėm, užsiklojom, ir pamiegojom taip saldžiai. Nu dabar jau pamegsiu, tik dėl to siaurinimo/nesiaurinimo dar klausimas, man atrodo tam modeliui nereikia, eina lygus mezgimas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 10 sausio 2017 - 20:35

As gal kiek paliemenuociau nuosirduk jei sau megzciau..nors nezinau gal ir nebutina

Jo del suknytes tai nepergyvenu tiks man,tik gal jau tingeciau tokia vel megzt, o ir siulu tamsiai melynu neturiu

Atsakyti

Va apie šitą kalbu?

Pridėta:

Atsakyti

O aš testuoju :rolleyes:  man labai patinka, o dar ir tiek smulkių, bet labai dailinančių idėjų gavau. :wub:

Priedas  IMG_2668.JPG   51,96KB   1 Parsiųsta kartų

Berods Abelo reikia dėkoti, kad šitą testavimą prirodė  :4u:

Atsakyti

Aš irgi vis dar turiu minty tą testavimą. Jei ir toliau kels ten į forumą. Nors labai tingiu gilintis angliškai. Bet pirma daružbaigsiu kašmyrinį savo.

Atsakyti

Labos :4u: 

Labai noriu aciu Abelo ir Kerpenai pasakyt :wub: Aciuuuu kad rasot, aciuuuu kad rasot, tiesiog ACIU :wub: .Va rasau dabar apie jus galvodama ir pati irgi graudenuos, busena matyt tokia kaip ir daugeliui siuo momentu.

Lace,grazi pradzia, kas per siulai? Kas cia bus? Sau mezgi?

Qqt, kooooookia tu grazi :wub: Ale kaip tunka tau tokia sukuosena :wub: Man kaip is kino filmo :wub: . Kiseneta tooooooobula :wub: . Kisenes tikrai vietoj, man tai nekliuna. Gal gali pamatuot visa jos ilgi, ir kur prasideda kiseniai, bent mazdaug. Kol neatidavei :D .Cia XS mezgei? O gal turi su ta pusta sunele foto?  As tai draugutei ta kiseneta parodziau, taip kaip ir tu gavau parsyma numegzti. Teks ja pirma nudziuginti. 

Atsakyti