Nite mazu busiu pataikius ir as is pirmo karto .
Labas
Paskaitinėju jus, bet dažniausiai jėgų parašyt nelieka arba jau seniai nebeaktualu numezgiau staigią dovanėlę - tapukus, bet normaliai taip ir nenufotkijau... prastai man pastatuoju metu su nuotraukom, nėr kada
Dabar reik mažiukei pavasarinės kepuršės, nes su žiemine jau sušilus visa vargšiukė.
Vasaros lietau, šaunuolė, kad neužsileidi ant galvos! Nepasiduok ir spardykis kiek gali!
Restar darbas iš namų labai pavasariškai ir jaukiai susiskaitė
dontstop, 24 Kov 2017 - 10:41, parašė: Ojei, gerai, kad viskas gerai baigėsi Nesąmonė Joks darbas nevertas sveikatos gadinimo O likę, kurie ne ant virbalų, apmąstymuose dar ? Tada pas mane šimtai projektų Ant virbalų šiuo metu 6...Kitiems- siūlai nupirkti.
Ryt važiuoju pas MB į pasimatymą mama su vaikais pabus. Gėris.
Mano džentelmenas. Širdis panom daužys su komplimentais ir dėmesiu:
IMG_20170324_164159_660.jpg 112,71KB 1 Parsiųsta kartų
Sveikos
Truputį buvau dingus... gyvenime etapas toks Mažius auga ne dienom, o valandom. etapas, kai vakičiojimas už rankos arba ant mamos rankų valdo....
sirgom... rimtai... su 2 pagulėjimais ligoninėj
dar ir į darbo rinką grįžau tai jau kai gįžtu, tai šakės - ir Grikis ir mažius nepasidalina
iki darbų mezgiau - pradėjus dirbti - dar neteko bet kada nors įsivažiavus gal pavyks ir su mezginiais susidraugauti. Laukiu tada jau ateisiu ir su vaizdais
dabar tik siuviniais eterį pateršt galčiau... bet kol kas neteršiu
kai jau prie pirmos savarankiškos little black dress atsiras ir cozy stylish sweater.... tada rodysiuos, o kol kas tik paorodau kad gyva
Donstop, o kuo tu dirbi?
Plataus profilio ofiso darbuotoja
Baigiau psichologiją, paskutinius kelerius metus prieš dekretą sudarinėjau dokumentus užsienio įmonėms užsienio kalbomis (anglų, vokiečių, rusų, lenkų, slovakų, čekų) ... ir dabar panašaus darbo ieškosiu
Kitiems- siūlai nupirkti.
Uuu, tada pas mane tokių projektų, kuriems jau siūlai nupirkti, 68
Smagaus pasimatymo
Labas rytas, kaip graziai visa ryta sninga...
Gaminuosi grybus, cia turbut vienintelis pliusas, kad Mantas pas anyta porai dienu karts nuo karto iseina
Galvos skausmas saulėtom dienom gali būti dėl astigmatizmo, liaudiškai tariant, biški kreivas lešiukas, nors pats regėjimas būna geras. Patikrint gali okulistai, jei jis reikšmingas, siūlomi akiniai, vasarai gi galima tamsius, bet su koregavimu pagal astigmatizmą ;) čia viena iš priežasčių, kurias kartais pamirštam pasitikrint
O dar šito nebuvau girdėjus. Ačiū, dabar žinosiu, kodėl man visad norisi slėptis nuo saulės, ir tamsius akinius aš turiu visada, net žiemą Ir dabar visiškai aišku, kad mažiui lygiai tas pats, nes taip pat irgi nemėgsta saulės.
Labas rytas. Saules nera. Nors man tai liudna🙁
Katuk ne nepradejau paltuko. Uztat apneriau kruva merliuku seilinuku leliukui drauges.
As visa laiminga po kirpyklos.eisiu pabaigt sauleta Nurmilintu
Abelo,del astigmatizmo nezinojau.Aciu.
Dar turiu tokia keistenybe-galva skauda nuo kvapu.
Važiuokit prie jūros
Čia saulytė žeme ridinėjasi. Kelto laukiu. 7 laipsniai.
Nuo kvapų ir man galvą skauda ir negaliu niekuom kvepintis. O jei kokiam žmonių susibūrime - kvapų kokofonija, man seubas