Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite :4u: mazu busiu pataikius ir as is pirmo karto :D .

Atsakyti

Labas  :ax: 

Paskaitinėju jus, bet dažniausiai jėgų parašyt nelieka arba jau seniai nebeaktualu :) numezgiau staigią dovanėlę - tapukus, bet normaliai taip ir nenufotkijau... prastai man pastatuoju metu su nuotraukom, nėr kada :)

Dabar reik mažiukei pavasarinės kepuršės, nes su žiemine jau sušilus visa vargšiukė.

Vasaros lietau, šaunuolė, kad neužsileidi ant galvos! Nepasiduok ir spardykis kiek gali!  :aggressive: 

Restar darbas iš namų labai pavasariškai ir jaukiai susiskaitė  :bigsmile: 

Atsakyti

dontstop, 24 Kov 2017 - 10:41, parašė: Ojei, gerai, kad viskas gerai baigėsi :unsure: Nesąmonė :sutinku: Joks darbas nevertas sveikatos gadinimo :nono: O likę, kurie ne ant virbalų, apmąstymuose dar ? Tada pas mane šimtai projektų :irnesakyk: Ant virbalų šiuo metu 6...
Kitiems- siūlai nupirkti.

Ryt važiuoju pas MB į pasimatymą :) mama su vaikais pabus. Gėris.

Mano džentelmenas. Širdis panom daužys su komplimentais ir dėmesiu:

Priedas  IMG_20170324_164159_660.jpg   112,71KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos :)

Truputį buvau dingus... gyvenime etapas toks :) Mažius auga ne dienom, o valandom. etapas, kai vakičiojimas už rankos arba ant mamos rankų valdo....

sirgom... rimtai... su 2 pagulėjimais ligoninėj :)

dar ir į darbo rinką grįžau :D tai jau kai gįžtu, tai šakės - ir Grikis ir mažius nepasidalina :D

iki darbų mezgiau - pradėjus dirbti - dar neteko :D bet kada nors įsivažiavus gal pavyks ir su mezginiais susidraugauti. Laukiu :) tada jau ateisiu ir su vaizdais :)

dabar tik siuviniais eterį pateršt galčiau... bet kol kas neteršiu :)

kai jau prie pirmos savarankiškos little black dress atsiras ir cozy stylish sweater.... tada rodysiuos, o kol kas  tik paorodau kad gyva :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 24 kovo 2017 - 23:46

Donstop, o kuo tu dirbi?

Plataus profilio ofiso darbuotoja  :hihihi:

Baigiau psichologiją, paskutinius kelerius metus prieš dekretą sudarinėjau dokumentus užsienio įmonėms užsienio kalbomis (anglų, vokiečių, rusų, lenkų, slovakų, čekų) ... ir dabar panašaus darbo ieškosiu   :smartass:

Kitiems- siūlai nupirkti.

Uuu, tada pas mane tokių projektų, kuriems jau siūlai nupirkti, 68  :laugh:

Smagaus pasimatymo  :happy:

Atsakyti

Labas rytas, kaip graziai visa ryta sninga...

Gaminuosi grybus, cia turbut vienintelis pliusas, kad Mantas pas anyta porai dienu karts nuo karto iseina :D

Atsakyti

Galvos skausmas saulėtom dienom gali būti dėl astigmatizmo, liaudiškai tariant, biški kreivas lešiukas, nors pats regėjimas būna geras. Patikrint gali okulistai, jei jis reikšmingas, siūlomi akiniai, vasarai gi galima tamsius, bet su koregavimu pagal astigmatizmą ;) čia viena iš priežasčių, kurias kartais pamirštam pasitikrint  :ax:

O :bigsmile: dar šito nebuvau girdėjus. Ačiū, dabar žinosiu, kodėl man visad norisi slėptis nuo saulės, ir tamsius akinius aš turiu visada, net žiemą :ax: Ir dabar visiškai aišku, kad mažiui lygiai tas pats, nes taip pat irgi nemėgsta saulės.

Atsakyti

Labas rytas. Saules nera. Nors man tai liudna🙁

Katuk ne nepradejau paltuko. Uztat apneriau kruva merliuku seilinuku leliukui drauges.

Atsakyti

Suknelė, įkvėpta Ingriduškos megztuko :D

Priedas  003.JPG   428,27KB   5 Parsiųsta kartų

Priedas  006.JPG   293,36KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Labos
As visa laiminga po kirpyklos.eisiu pabaigt sauleta Nurmilintu
Abelo,del astigmatizmo nezinojau.Aciu.
Dar turiu tokia keistenybe-galva skauda nuo kvapu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 25 kovo 2017 - 12:56

Važiuokit prie jūros

Čia saulytė žeme ridinėjasi. Kelto laukiu. 7 laipsniai.

Atsakyti

Nuo kvapų ir man galvą skauda :) ir negaliu niekuom kvepintis. O jei kokiam žmonių susibūrime - kvapų kokofonija, man seubas :B

Atsakyti