Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar svarstau apie Drops

Bomull lin

eks-4-2.jpg

Cotton light

591b1f1f5e0ca4e4a18fb412c92b6281.jpg

Muskat

eks-2-2.jpg

Paris

eks-6-2.jpg

Belle

dr_belle_1.jpg

Štai ką norėčiau išbandyti dar šį pavasarį   :D   :D​ 

Atsakyti

Oooooommmmm....... Keberiokšt keberiokšt...... Noriu vos ne visų!!!  :bigsmile: Įdomu kiek iš jų US prieinamų. Pirkt iš LT man turbūt muitą reikėtų mokėt. Prisidariau screenshot, žinau, ko ieškosiu, kai baigsiu 12 projektų :)

Žinau, kad įkyrėjau su savo darbo dejonėm... Jautresnės, neskaitykit. Dvi komandos mane baigia perplėšt  :oh: Tuoj karas dėl manęs iki CEO turbūt nueis  :oh: Jau trys pakopos virš manęs įtrauktos (aš 7 lygy įmonės hierarchijoj). Streso lygis nenupasakojamas, o vis dar reikia dirbti taip, kad būtų dėl ko kovot ir neatleistų kaip labai daug ką pas  mus šiuo metu.

Atsakyti

Žinau, kad įkyrėjau su savo darbo dejonėm... Jautresnės, neskaitykit. Dvi komandos mane baigia perplėšt  :oh: Tuoj karas dėl manęs iki CEO turbūt nueis  :oh: Jau trys pakopos virš manęs įtrauktos (aš 7 lygy įmonės hierarchijoj). Streso lygis nenupasakojamas, o vis dar reikia dirbti taip, kad būtų dėl ko kovot ir neatleistų kaip labai daug ką pas  mus šiuo metu.

Man įdomu apie darbą (greit laukia darbo paieškos...)  :)  Įdomu ir baisu skaityt  :unsure:  Drugeliai kutena pilve. Kaip pagalvoju, kad ir manęs laukia visa diena ofise, nuolatinis sėdėjimas, nuovargis, o gal viršvalandžiai, stresas, skubėjimas, baimė, kad tik vaikas nesusirgtų, baimė negaut atostogų :D , o dar jei neduokD konkurencija, kova dėl bonusų ir pan :bijau2:  :karsta:  :scare:  Geriau negalvot  :ninja:  2,5 metų ramiai ir jaukiai  sau sėdžiu namie, jokios įtampos, jokio skubėjimo, taip nesinori išlįst iš olos  :ohmy:

Laikykis, Vasaros_lietus, laikinas čia periodas, viskas bus gerai  :4u:

Atsakyti

Donstop, o kuo tu dirbi?

Šiaip iki tokio lygio streso LT aš neturėjus. Viskas bus gerai, aukštyn nosį ;)

Atsakyti

Labas

Pusdieni telefonas buvo numires ir atrodo kad pasaulis sugriuvo. Nu zmoniu fantazijai nera ribu  :B 

Atsakyti

Donstop, o kuo tu dirbi?

Šiaip iki tokio lygio streso LT aš neturėjus. Viskas bus gerai, aukštyn nosį ;)

Linkiu kad streso lygis atsispindėtų banko sąskaitoj  :mirksiukas: 

Atsakyti

O jau aš šį kartą pranokau pati save  :angel2: 

Rankovę numezgiau iš pirmo karto  :D oj nedažnai man taip nutinka, ojj nedažnai  :D 

Atsakyti

Labos :4u: 

Nite, o kaip tau pavyko ja numegzt is pirmo karto :rolleyes: ir kas buna kai nepavyksta? Trumpa, siaura, ilga ar kokia. Gal naudoji kokias Cepajavo konstantas? Dabar as pati mezgu rankove ir toookia abejone kirba ar nebus per siaura :huh2: Ant rankos uzsidejus ner siaura, bet mezgtelis toks padidinto stiliaus, nukeistais peciais, bijau kad nebus proporcijos. 

Atsakyti

Labos :4u: Nite, o kaip tau pavyko ja numegzt is pirmo karto :rolleyes: ir kas buna kai nepavyksta? Trumpa, siaura, ilga ar kokia. Gal naudoji kokias Cepajavo konstantas? Dabar as pati mezgu rankove ir toookia abejone kirba ar nebus per siaura :huh2: Ant rankos uzsidejus ner siaura, bet mezgtelis toks padidinto stiliaus, nuleistais peciais,bijau kad nebus proporcijos.

Atsakyti

Linkiu kad streso lygis atsispindėtų banko sąskaitoj  :mirksiukas:

Būtų gerai... Deja, atvirkščiai nukirpo stipriai biudžetą, atleidžia daug žmonių ir ant manęs bando užstumt dar 3 žmonių, kurių po savaitės nebebus, darbo krūvį už tą patį atlyginimą  :unsure: Aš, aišku, šaukiu NE ir spardausi. 

Atsakyti

Labos :4u:

Nite, o kaip tau pavyko ja numegzt is pirmo karto :rolleyes: ir kas buna kai nepavyksta? Trumpa, siaura, ilga ar kokia. Gal naudoji kokias Cepajavo konstantas? Dabar as pati mezgu rankove ir toookia abejone kirba ar nebus per siaura :huh2: Ant rankos uzsidejus ner siaura, bet mezgtelis toks padidinto stiliaus, nukeistais peciais, bijau kad nebus proporcijos. 

Tai tokia ir būna - per ilga, per trumpa, per siaura, per plati  :lol: tikrai yra daugiau nei vienas būdas numegzt netikusią rankovę  :D 

Kokias dar konstantas  :huh2: imi ir mezgi  :D ir nepataikai  :tomato: 

Padidinto stiliaus megztiniui gal geriau siauresnės rankovės  :hmm:  nes su plačiom tai gali atrodyt tiesiog per didelis megztinis  :unsure: 

Atsakyti

Nuoširduk man antra diena galva plyšta, toks migreninis skausmas, atrodo kad viena akis išsprogs

net spaudimą po kavos pasimatavau

90/60 :unsure: tai ma n kava jį numušė taip išeina arba iki jos iš vis be spaudimo buvau....bet šiaip tai man šitas oras taip veikia, kai apsiniaukę geriau būna

Kava spaudimą kelia trumpam, nes turi kofeino (aišku visiem) :) bet kava yra diuretikas - skysčius varantis daigtas, o netekus skysčių, spaudimas krenta. Priklausomai nuo papildomų sąlygų (bendro skysčių kiekio, nervų sistemos būklės: ramybė ar susijaudinimas ir pan.) kava gali laaabai trumpai pakelt spaudimą, o paskui jį numušt.

Galvos skausmas saulėtom dienom gali būti dėl astigmatizmo, liaudiškai tariant, biški kreivas lešiukas, nors pats regėjimas būna geras. Patikrint gali okulistai, jei jis reikšmingas, siūlomi akiniai, vasarai gi galima tamsius, bet su koregavimu pagal astigmatizmą ;) čia viena iš priežasčių, kurias kartais pamirštam pasitikrint  :ax: 

Atsakyti