iš virvelių
kažkokia įdomybė
Aš vakar tokios spalvos, iš tokių virvelių tik vien blogosiomis akim megztą megztuką su etikete, pailgintu užpakaliu nusipirkau už 3euriukus
Sarange, tai kad jos gi skirtingos labai Nors sitas jau laikas butu mintinai ismokt, vis kyla mintis neberodyt, nors is kitos puses kol perkamos...
Prisiduodu..gyva. sveika.
Tikiuosi jus irgi.
Sauleta ir gera.
Prisiduodu..gyva. sveika.
Tikiuosi jus irgi.
Sauleta ir gera.
kurioj stadijoj paltukas, gyvoji?
kurioj stadijoj paltukas, gyvoji?
O kam jai dabar paltukas, kai saulė žeme ridinėjasi tuoj maudymkes reiks pradėt nert
Labos
Nite
Pūkai
Ojei, gerai, kad viskas gerai baigėsi
Nesąmonė Joks darbas nevertas sveikatos gadinimo
O likę, kurie ne ant virbalų, apmąstymuose dar ? Tada pas mane šimtai projektų Ant virbalų šiuo metu 6...
O gal žinai ir būdą, kaip tokio pažado laikytis? Nu aš vis pažadu sau, kad nepirksiu, kol nesumegsiu tiek ir tiek.. bet vos tik kokią nuolaidą į paštą atsiunčią ar pan, ir viskas, pratrūkstu Vilnos ir manęs dabar nedomina, bet tiek gražių vasariškų siūlų yra prekyboje
Kurrrrrr gražių vasarinių siūlų yra? Nuolaidos manęs nemasina. US visą laiką yra proga kokiai nors nuolaidai. Nebūtina gi per kiekvieną pirkt.
Aš jau su mezginiu telefoną apsikabinus dirrrrrbu T.y. klausau
esu pikta ant saves, vakar per puse dienos padariau kelis kart daugiau negu siandien per visa diena, Mantas pas anyta istraksejo, tai isvis save uzgrausiu jei nueisiu prie pukuocio prigult, o ne megsiu...
Ligvita, fantastiškos skaros, lyg voratinkliai
Kurrrrrr gražių vasarinių siūlų yra? Nuolaidos manęs nemasina. US visą laiką yra proga kokiai nors nuolaidai. Nebūtina gi per kiekvieną pirkt.
Na pvz mano norų/planų sąrašiuke:
Sheepjes:
Whirl
Secret garden
Softfun aquarel
Catona Denim
Linen soft
Borgo de'Pazzi, Giza
Hjertegarn:
Cotton nr 8
Bommix bamboo
Lana cotton