Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš taip blogai jaučiausi, kad vyras jau į priėmimą siūlėsi vežti...

Ojei, gerai, kad viskas gerai baigėsi  :unsure: 

Atidirbau šiandien iki 9... Tikrai bandysiu rytoj ištaikyt pamegzt, nesąmonė šitaip varyt...

Nesąmonė  :sutinku:  Joks darbas nevertas sveikatos gadinimo  :nono: 

Lietuti, nurimk. Pas mane 18 projektu. Is ju 5 ant virbalu. Ir dar Ristinai darbo duodu. Viskas su tavim gerai.

O likę, kurie ne ant virbalų, apmąstymuose dar ? Tada pas mane šimtai projektų  :irnesakyk: Ant virbalų šiuo metu 6...

Gerai, kad vilnų prirodei. Mano drakiui įsakyta, kad vilnos vasarą nereikalingos  :B Ir šiaip dabar spyna uždėta - kol nesumegsiu visų projektams numatytų siūlų, jokių pirkimų. O projektų tai 12 suplanuotų  :B

O gal žinai ir būdą, kaip tokio pažado laikytis?  :geda:  Nu aš vis pažadu sau, kad nepirksiu, kol nesumegsiu tiek ir tiek.. bet vos tik kokią nuolaidą į paštą atsiunčią ar pan, ir viskas, pratrūkstu  :geda:  Vilnos ir manęs dabar nedomina, bet tiek gražių vasariškų siūlų yra prekyboje  :wub: 

Atsakyti

ačiū ;)

jau knisuosi

modelis bus paprastas,nuo virsaus reglanas,su pailginta uodega apacioj ir ant rankoviu inkarinem sagutem ;)

Įdomu, įdomu  :rolleyes:  Pas mane planuose visas marinistinis family look, turiu jam kol kas tik sagų su inkariukais  :D 

Atsakyti

Mano vyras kitą savaitę bus Olandijoje, nu negaliu nepaprašyt Sheepjes siūlų  :happy:  Paskui nežinau kada kitą kartą ten skris, gal tik kitais metais.

O balandį važiuosim į Vilnių vienai dienai, padovanojau jam kuponą į "Illusion rooms", jis galioja tik iki balandžio galo, na ir kaip tik vyras turės savaitę atostogų. Tai vėlgi, kaip būnant Vilniuje neprasinešt po siūlų parduotuves  :ax: 

Atsakyti

labas dienas

šiandien noriu muštis ir verkti. ot tos moterys :D

o į darbą tai šliaužiau kaip sraigė...

nu bet darbe kažkaip įsijungė varikliukas, susitvarkiau visas šiukšles, susisteminau popiergalius, būt gerai ir kompe prasivalyt.

bet su mezgimu tai liūdnuva....nei norų nei galimybių....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 24 kovo 2017 - 10:57

Nuoširduk man antra diena galva plyšta, toks migreninis skausmas, atrodo kad viena akis išsprogs

net spaudimą po kavos pasimatavau

90/60 :unsure: tai ma n kava jį numušė taip išeina arba iki jos iš vis be spaudimo buvau....bet šiaip tai man šitas oras taip veikia, kai apsiniaukę geriau būna

Atsakyti

Oras tai nuostabus :wub:  Saulyte i langa sviecia, langas atidarytas, silta :wub:  aisku namie butu geriau negu darbe :D

Atsakyti

oj :bigsmile:  taigi pasidžiaugsiu

atradau vakar, kad mano mini darželyje iškišo galvytes kažkokios pavasrinės gėlytės. tikriausiai hiacintai

Atsakyti

Labos, nuo per daug gryno oro man irgi būna kartais galvos skaudėjimas. Kadangi galvą skauda itin retai, tai tik tam ir nurašau.

O man valdžia pasiūlė iš namų dirbt, tai šalia katinas, atidarytas balkonas, į kurį sunešiau išdygusius pomidoriukus ir aš su kompu ant sofos, lafa :).  jeigu būtų dar  2 rankos, tai su jom ir pamegzt norėčiau :).

Atsakyti

Sveikos,

pas mane tai paskutiniu metu milziniski skaru kiekiai ant virbalu, bandau ju skaiciu mazint... Jau trecia sia savaite baigineju... reikia dar dvi butinai per savaitgali uzbaigt...

Priedas  33220439560_3c6476e68d_k.jpg   81,05KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 24 kovo 2017 - 12:04

kokie grazus pukai :wub:

Atsakyti

Ligvita, nesusimaišai, kai kelias mezgi, ar jau visas mintinai moki? :D

Kaip butų gerai nusnūdus kaip katinui ant saulės.... :dry2: 

Atsakyti

Ligvita, pasakiški pūkai :wub: :wub: :wub:

Man irgi labai retai galvą skauda, dažniausiai tik kai apsinuodiju, nuo skrandžio, o dabar nieko neužvalgius buvau, tik dar mmm prisidėjo, tai irgi mąstau, kad po žiemos per daug deguonies smegenai gavo...O spaudimas mano nuo :nestuke laikų 90/60, tai kai vakar pamačiau 135, ne juokais išsigandau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 24 kovo 2017 - 13:10