Niuma, ačiū, kitą kartą pasikausčius būsiu Ir milijoną suplanuotų mezginių iš tavęs išmokau Juk pas tave visad netrumpas sąrašas.
Atidirbau šiandien iki 9... Tikrai bandysiu rytoj ištaikyt pamegzt, nesąmonė šitaip varyt...
Sveikos,
P-a-g-a-l-i-a-u p-e-n-k-t-a-d-i-e-n-i-s... ir oras fainas. Darbinį krosiuką jau nubėgau, galima kofkės užsipilt
Su mezgimu reikalai galima sakyt iš bėdos pasitaisė, nes vakar pasiėmiau bet kokius siūlus ir mezgiau bet ką Procesas vyko, dėl rezultato didelis klausimas, bet numezgiau vos ne pusė nugaros Luknei lašininio
gal kuri zinot koki nemokama mezgimo budo aprasyma ravelry nuo virsaus apvaliai mezgant? nagai niežti,siaubas
Olaiva nu o tas dryžiuko aprašymas netinka?
neileidzia man darbe pastinti
mon petit gilet raye
noriu su takeliais,o ne visiskai apvaliai su nematomais pridejimais...
Labas,
džiaugiuos, kad galiu sveikintis, nes vakar jau galvojau, kad galus atiduosiu...Nežinau ar man nuo gryno oro taip sureagavo, miškininkas sakė, kad galvą beveik visiems skauda, o ypač mokytojams nuo gryno oro pertekliaus gamtoje. Žodžiu, važiavom su vaikais į mišką girininkų pakviesti inkilų kabinti, ir nuotaika puiki, ir oras nuostabus, smagiai 2 valandas pabuvę, gerokai nuvargę su mokykliniu grįžom...ir taip staiga man galvą pradėjo spausti, pasirodo ir spaudimas sukilęs pirmą kartą gyvenime, nuo 90 iki 135 Aš taip blogai jaučiausi, kad vyras jau į priėmimą siūlėsi vežti...
Donstop, pritariu nuomonei, kad ne berniukiškas megztinis, neveltui jūs vis neapsisprendėt kuriam turi atitekti jis
nu tai labai gerai neseniai pasakojo dontstop apie tai
Olaiva, megzk tuos lapus Luknei ;) gi apvalus ir nuo virsaus
noriu su takeliais,o ne visiskai apvaliai su nematomais pridejimais...
tai tu reglano nori? O kisenetos virsus netinka?
Galiu duot Berlin http://www.ravelry.c...ibrary/berlin-5arba sito virsus http://www.ravelry.c...lphaba-pullover ?
Siulai
Sveikos
Labas rytas
Ačiū visom už nuomones apie megztuką Permezginėt aišku nepermezginėsiu, juk siūlų daugiau tokių neturiu (su kitokiais derint nenoriu, nemanau, kad gražiai gausis), o ir vaikui patinka kaip yra Megztinius jis nešioja tik po namus ir po striukę į lauką, daugiau nėra kur
Olaiva, įdomūs siūlai O modelis koks planuojamas? Ar apvaliai nuo viršaus ir bus šitiems siūlams? R yra labai patogi paieška, round yoke, top down ir varnelė ant free patterns
ačiū ;)
jau knisuosi
modelis bus paprastas,nuo virsaus reglanas,su pailginta uodega apacioj ir ant rankoviu inkarinem sagutem ;)