Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gavau netiketai pamegzt laiko, ejom su vaiku pas ortodonta ir liko laiko taip kad i darba jau nei sis nei tas eit

Nu tai isitraukiau pamegsiu

Bet kaip galva iskaudo seniai jau taip bebuvo

Uzmaciau katuko mezginius uzsinorejau dundaga besiilsincia isitraukt

Del spalvu tai neisvyniojus sruogos ne visada matosi kas ten bus

Man tai dundaga jei nebutu vietom tu murzinu spalvu ant kuriu vis uzsiraunu ir jei neskersuotj daug labiau uz kauni patijtu..kauni su dantim labai

Atsakyti

Labas

Dontstop megztukas man toks ne berniukiskas. Sau persimegzk

Atsakyti

Jetus jei reiktu kasdien su vaiku pamokas ruost isdurneciau. Tiksliau ruosia tai jis..paraso raide, pasikrapsto, paziovauja...tada isitraukia zirkles kazka pakarpyt...tada reik isiaiskint kada gris tetis..kosmaras

Atsakyti

qqte.... vakar visi kaimynai girdėjo, kaip aš su [pirmoku pamokas ruošiau :D Pagal tą anekdotą: mama užkimo, kaimynai - išmoko.

neturiu kantrybės aš su Gyčiu. Į prailgintą leidžiu, tegul mokytoja ir aiškinasi su juo... Vilius - kitaip. Bet irgi neturiu kantrybės. 

šitas grožis irgi kantrybės reikalauja

Priedas  17473979_1258902284147517_330470608_o.jpg   87,21KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labos

patiko man kaimynų mokymas :D

Aš praeitą savaitgalį irgi su namų darbais strigau  :oh: Ikimokyklinukų  :oh: Užduotis liepė apvest 2 debesėlius, o piešinuke nė vieno debesėlio  :blink: Apvedėm aitvarą ir saulę  :B 

Rasyt, aš viską iš loveknitting perku. Man kainos per aukštos, nes dar lietuviškas pamenu  :rolleyes: Bet o ką daryt...

Gerai, kad vilnų prirodei. Mano drakiui įsakyta, kad vilnos vasarą nereikalingos  :B Ir šiaip dabar spyna uždėta - kol nesumegsiu visų projektams numatytų siūlų, jokių pirkimų. O projektų tai 12 suplanuotų  :B 

Atsakyti

Va va gerai ta prailginta kaip darzelis beveik ir pazaidzia ir pasimoko, maniskis i burelius nueina, pas logopede...

Atsakyti

Lietuti, reikejo juos nupiest. Ir tada apvest. Cia taip dabar moko vaikus. Turi teisingai suprast uzduoti. 

Atsakyti

Lietuti, nurimk. Pas mane 18 projektu. Is ju 5 ant virbalu. Ir dar Ristinai darbo duodu. Viskas su tavim gerai.

Atsakyti

Labas rytas :) zveri kankina is meiles

Priedas  received_1259663314071414.jpeg   131,68KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

labas rytas,

o aš tai labai kukliai,Luknės levandinį megztuką mezgalioju,kur pernai pradėtas.bet privalau jį užbaigti

o po to megsiu jūrinį megztuką iš šito siūlo  :wub: 

DSC_3289_small2.JPG

DSC_3280_small2.JPG

Atsakyti

Wow, Olaiva, koks siulas idomus :bigsmile:

Kokia jo sudetis?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 24 kovo 2017 - 08:13

Wow, Olaiva, koks siulas idomus :bigsmile:

Kokia jo sudetis?

medvilnė su viskoze,tikslių procentų kol kas nežinau.bet jis man taip patiko,kad ir nesigilinau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 24 kovo 2017 - 08:22