Šiandien rodau dundagiuką, "modelis" pagavo įkvėpimą, visa fotosesija išėjo
Šiaip darbelis tai ne itin vykęs. Pradėjau kaip sau, paskui perdarinėjau vaikui, vėl sau, vėl vaikui... Jei iš pat pradžių būčiau jam darius, gal būčiau įkalbėjus kitokią apykaklę darytis, bobiškokai išėjo, nors jam patinka Siūlų vos užteko vaikiškam, man niekaip nebūtų užtekę Chmm, 940 m turėjau. Rankovėm vienodom irgi neužteko, ir atsargos "ant išaugimo" irgi mažokai...
Apie Dundagą - aš taip jos norėjau, taip svajojau, kokius 2 metus minimum, pagaliau aš ją turiu ir Ne taip ji mane sužavėjo, kaip galvojau, kad bus. Planavau šią vasarą važiuoti į Dundagos kaimą, nusipirkti maišą siūlų iš fabriko, o dabar jau net ir nežinau, ar benoriu to maišo siūlų
Va su Kauni gavosi meilė iš pirmo žvilgsnio , o su Dundaga deja nea..
Dundaga lyginat su Kauni mano skoniui storoka (Kauni 8/2 idealus storis viskam), spalvų primakaliuota daug, sekcijos trumpesnis, darbas gaunasi dryžuotesnis, perėjimai ne tokie tolygūs... Megzt aišku smagu, spalvos greitai keičiasi, nenuobodu, bet ir siurprizai bemezgant laukia - 2 vienodo numerio sruogos buvo skirtingos tiek spalvų skaičiumi, tiek spalvų eiliškumu Vaikiškiems darbužiams tai gal ir joks trūkumas, o sau pabijočiau kažką rimto megzti, kai rezultatas toks neprognozuojamas
Žodžiu, nuotraukos