O man tai gėda prisipažinti - savo elektrinį suktuką jau kadaise gavau, o išbandyt iki šiol neprisiruošiau...
Viskas čia normalu svarbu - turi
O man tai gėda prisipažinti - savo elektrinį suktuką jau kadaise gavau, o išbandyt iki šiol neprisiruošiau...
Aš neseniai vyniojau siūlus ir prisiminiau kai džiaugeisi
O ką tu dabar mezgi? Laiko tai nelabai turi, bet netikiu kad neturi mezginio nors tam kad rankose palaikyt
1490210202[/url]"]Nite, 22 Kov 2017 - 21:16, parašė: Aš neseniai vyniojau siūlus ir prisiminiau kai džiaugeisi O ką tu dabar mezgi? Laiko tai nelabai turi, bet netikiu kad neturi mezginio nors tam kad rankose palaikytaišku, kad turiu ar nešiosiu - labai didelis klausimas bet gi ne pirmas kartas, kad mezgu iš sportinio intereso mezgu štai šitą IMG_0523.JPG 172,93KB 9 Parsiųsta kartų pamačiau, užsireikė kaip š..t, radau pas žvėrių rowano šilkmoherio ir idealiai tinkančios spalvos itališko lino ir mezgu sau pasišvilpaudama
aišku, kad turiu ar nešiosiu - labai didelis klausimas bet gi ne pirmas kartas, kad mezgu iš sportinio intereso mezgu štai šitą IMG_0523.JPG pamačiau, užsireikė kaip š..t, radau pas žvėrių rowano šilkmoherio ir idealiai tinkančios spalvos itališko lino ir mezgu sau pasišvilpaudama
O gražuu megztinio aš tokio tikrai nenešiočiau, o palaidinę tokią jau nusipirkau
Bet tai gerai, kai žvėrius turtingas ir dosnus ne taip kaip kitoms: arba neturi nieko tinkamo, arba turi, bet neduoda ir liepia dar pirkt
Aloha
Gal esat kuri pirkusi internetu is sios pardes? Gavau emaila, ir atidariau ji... sedziu... seile varvinu i prabangybinius siulus, kazko reik, tiksliai nezinau ko.. traukia plonybes, bet ar bus kantrybes jas megzt
Ir jusu manymu cia geros kainos? https://www.loveknit...com/on-sale?p=1