Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O man tai gėda prisipažinti - savo elektrinį suktuką jau kadaise gavau, o išbandyt iki šiol neprisiruošiau...  :blush-anim-cl:

Viskas čia normalu :D svarbu - turi :D

Atsakyti

O man tai gėda prisipažinti - savo elektrinį suktuką jau kadaise gavau, o išbandyt iki šiol neprisiruošiau...  :blush-anim-cl:

Aš neseniai vyniojau siūlus ir prisiminiau kai džiaugeisi  :) 

O ką tu dabar mezgi? Laiko tai nelabai turi, bet netikiu kad neturi mezginio  :unsure: nors tam kad rankose palaikyt  :rolleyes: 

Atsakyti

1490210202[/url]"]Nite, 22 Kov 2017 - 21:16, parašė: Aš neseniai vyniojau siūlus ir prisiminiau kai džiaugeisi :) O ką tu dabar mezgi? Laiko tai nelabai turi, bet netikiu kad neturi mezginio :unsure: nors tam kad rankose palaikyt :rolleyes:
:topsecret: aišku, kad turiu :nail: ar nešiosiu - labai didelis klausimas :rolleyes: bet gi ne pirmas kartas, kad mezgu iš sportinio intereso :B mezgu štai šitą Priedas  IMG_0523.JPG   172,93KB   9 Parsiųsta kartų pamačiau, užsireikė kaip š..t, radau pas žvėrių rowano šilkmoherio ir idealiai tinkančios spalvos itališko lino ir mezgu sau pasišvilpaudama :D
Atsakyti
Sveikos, ateinu paandyt nubust, nes nu KAIP mjiego noriu, o skaros liko trys eiles. Ir reikia butinai uzbaigt, nes jeigu ryt neissiusiu, gali laiku nespet gaut... nu zodziu... Mantas snucenzuravo kava, - pareiske, kad jau du pudus sivakar isgeriau, tai va dabar miega, o as kava darausi :D Bet kad ji man nepadeda neuzmigt...
Atsakyti

Aš mielai  :D

O ką šeimyna? Į restoraną išėjo ar patys virtuvėj sukasi  :huh2:

Į restoraną teks eit tytoj :D nes gaminu kitai dienai šiaip. Bet iš tikro tai bus turbūt likučių diena ryt

Atsakyti

Ir aš bijau truktelėt, kad nesulūžtų kiniška plastmasė :).

Šiandien prigaminau plovo, bus ir rytdienai, kokia laimė, būsiu laisva.

Atsakyti

Rekomenduoju nebijot, iš lėto, bet pakankamai stipriai, bus takšt ir vietoj, nekrutės :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 22 kovo 2017 - 22:50

Gražūs pradėtukai  :super: 

Aš tai šiandien dirbu iš namų, tikėjaus ištaikyt momentą pamegzt. Tai tiek dirbu, kad net nevalgiau, apie mezgimą nešneku  :oh: Viltis nusikelia į penktadienį.

Atsakyti

Labas rytas

vakar pagaliau pamezgiau, bet labai kažkaip rankos nusausėję paskutiniu metu, nesmagiai mezgasi, neslysta :D

Nuoširdi jau norėjau rašyt apie tą trūktelėjimą. aš kaip motera raumeninga tai iš kart iš jėgos patraukiau, tai man ir nekritinėjo :D

Atsakyti

:topsecret: aišku, kad turiu :nail: ar nešiosiu - labai didelis klausimas :rolleyes: bet gi ne pirmas kartas, kad mezgu iš sportinio intereso :B mezgu štai šitą attachicon.gifIMG_0523.JPG pamačiau, užsireikė kaip š..t, radau pas žvėrių rowano šilkmoherio ir idealiai tinkančios spalvos itališko lino ir mezgu sau pasišvilpaudama :D

O :bigsmile: gražuu :wub: megztinio aš tokio tikrai nenešiočiau, o palaidinę tokią jau nusipirkau :rolleyes:

Bet tai gerai, kai žvėrius turtingas ir dosnus :D ne taip kaip kitoms: arba neturi nieko tinkamo, arba turi, bet neduoda ir liepia dar pirkt :lol:

Atsakyti

Aloha :4u:

Gal esat kuri pirkusi internetu is sios pardes? Gavau emaila, ir atidariau ji... sedziu... seile varvinu i prabangybinius siulus, kazko reik, tiksliai nezinau ko.. traukia plonybes, bet ar bus kantrybes jas megzt :hmm: :B

Ir jusu manymu cia geros kainos? https://www.loveknit...com/on-sale?p=1

Atsakyti

Rasyte, esu pirkusi iš tos parduotuvės. Kažko reikėjo, bet jau neatmenu ko :D O kai reikėjo, kaina nesvabi buvo  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 23 kovo 2017 - 10:40