Jau gavosi, tik tas metaliukas vis krenta ir krenta rūpužiokas, ko jis nesilaiko
Mano ir nesilaiko biski prilaikyti reikia
Jau gavosi, tik tas metaliukas vis krenta ir krenta rūpužiokas, ko jis nesilaiko
Kinietškas tik jie ir žino, kodėl.
Aš ta pačia ranka prilaikau ir tą geležiuką ir siūlą, kurį suka. Tiesiog praleidžiu jį pro nykštį ir delną, kaip į saują kad paimčiau ir dviem pirštais laikau geležiuką. O babina po stalu pagarbiai stovi Tai tuo pačiu ir kamuoliukai tvirtesni.
Turiu du klausimus
Turiu iš tikro daugiau, bet užduosiu tik du
1. Kas turit ir nešiojat lininę skarą? Kaip elgiasi? Kaip atrodo, jei nešiojama pavasarį kaklui pašildyt?
2. Kas turit ir galit perleist 2-3 matkelius Drops Delight 04 spalvos?
Iš tiesų tai nei vienu iš užduotų klausimų neturiu ką pasakyti, bet ką nors pasakyti vis tiek noriu... turiu tik lino-šilko pusskarę, tai ta visai padoriai elgiasi, bet jinai tokia visa minkštoka, aštrių kampų nelaiko, bet ir nesilamdo labai...
Tą suktuko pagaliuką reik iki galo ištraukt ir jis užsifiksuoja
Ir taip lietuviškai jėgos reik pridėt prie kiniško daikto aš taip stipriai saviškį truktelėjau, tai jau atlaisvint nebebandau bet dabar laikosi, o anksčiau kaip katukas su ta pačia ranka du daiktus laikiau
Nu vaaaa, kažkaip šviežiai numegztos lininės skaros atrodo tikrai gražiai, bet kas paskui įtariu, kad ne kas
Ir taip lietuviškai jėgos reik pridėt prie kiniško daikto aš taip stipriai saviškį truktelėjau, tai jau atlaisvint nebebandau bet dabar laikosi, o anksčiau kaip katukas su ta pačia ranka du daiktus laikiau
Teip teip mano suktukuose tokia pati situacija buvo ir yra