Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jau gavosi, tik tas metaliukas vis krenta ir krenta rūpužiokas, ko jis nesilaiko :D

Mano ir nesilaiko biski prilaikyti reikia

Atsakyti

Jau gavosi, tik tas metaliukas vis krenta ir krenta rūpužiokas, ko jis nesilaiko :D

Kinietškas :D tik jie ir žino, kodėl.

Aš ta pačia ranka prilaikau ir tą geležiuką ir siūlą, kurį suka. Tiesiog praleidžiu jį pro nykštį  ir delną, kaip į saują kad paimčiau ir dviem pirštais laikau geležiuką. O babina po stalu pagarbiai stovi :D Tai tuo pačiu ir kamuoliukai tvirtesni. 

Atsakyti

Teks priprasti prie kinietiškos technikos :D Džiaugiuos, kad gavau :D

Atsakyti

Turiu du klausimus :D

Turiu iš tikro daugiau, bet užduosiu tik du :rolleyes:

1. Kas turit ir nešiojat lininę skarą? Kaip elgiasi? Kaip atrodo, jei nešiojama pavasarį kaklui pašildyt?

2. Kas turit ir galit perleist 2-3 matkelius Drops Delight 04 spalvos?

Iš tiesų tai nei vienu iš užduotų klausimų neturiu ką pasakyti, bet ką nors pasakyti vis tiek noriu...  :rolleyes: turiu tik lino-šilko pusskarę, tai ta visai padoriai elgiasi, bet jinai tokia visa minkštoka, aštrių kampų nelaiko, bet ir nesilamdo labai...

Atsakyti

Nuoširdi, tai dabar pasipils mezginiai :).

Nite - nieko nežinau, nieko neturiu...

Megzt noriu daug, o tik skaitau apie pomidorus ištisai :), būsiu soti literatūra apie juos :). Jau sapnavau, kad tik pasodintus maras užpuolė... ligonė...

Atsakyti

Tą suktuko pagaliuką reik iki galo ištraukt ir jis užsifiksuoja :)

Atsakyti

Tą suktuko pagaliuką reik iki galo ištraukt ir jis užsifiksuoja :)

Ir taip lietuviškai jėgos reik pridėt prie kiniško daikto  :D aš taip stipriai saviškį truktelėjau, tai jau atlaisvint nebebandau  :lol: bet dabar laikosi, o anksčiau kaip katukas su ta pačia ranka du daiktus laikiau  :ax: 

Nu vaaaa, kažkaip šviežiai numegztos lininės skaros atrodo tikrai gražiai, bet kas paskui  :hmm: įtariu, kad ne kas  :rolleyes: 

Atsakyti

Ir taip lietuviškai jėgos reik pridėt prie kiniško daikto  :D aš taip stipriai saviškį truktelėjau, tai jau atlaisvint nebebandau  :lol: bet dabar laikosi, o anksčiau kaip katukas su ta pačia ranka du daiktus laikiau  :ax:

Teip teip :D mano suktukuose tokia pati situacija buvo :D ir yra :D

Atsakyti

Nu dėkui, Ristina, tikrai, truktelėjau ir užsifiksavo, bet jau taip stiprokokai :D Nu va, pasirodo visai geras tas kiniškas daiktas, atsiimu pretenzijas :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 22 kovo 2017 - 21:00

Aš tai bijojau sulaužyt, tai ir neužfiksavau...teks Nitę kada į svečius kviestis :D 

Šiandien nusprendžiau virtuvę ignoruot. Mezgu :bigsmile: 

Atsakyti

O man tai gėda prisipažinti - savo elektrinį suktuką jau kadaise gavau, o išbandyt iki šiol neprisiruošiau...  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Aš tai bijojau sulaužyt, tai ir neužfiksavau...teks Nitę kada į svečius kviestis :D

Šiandien nusprendžiau virtuvę ignoruot. Mezgu :bigsmile:

Aš mielai  :D 

O ką šeimyna? Į restoraną išėjo ar patys virtuvėj sukasi  :huh2: 

Atsakyti