Vuo
Restar, mat kad įmanoma Bet gi ir mezgiau nuo ryto iki vakaro. Sąžiningai.
Sveikos
Risitina, paltuko atlikimas be priekaištų, o klientės skonis tai labai ekstravagantiškas Antras pilkasis man visom prasmėm labiau prie širdies Mezgimo tempai neįtikėtini, dabar turbūt daugiau man nieks neberašys, kad greit mezgu su kiniečių pagalba
Dundagą vakar pabaigiau, džiūsta, ryt-poryt fotografuosiu, viliuosi, spės dar berns ir panešioti
Turiu dabar 3 smagius mezginius ir 2 jau nudrengtus į šalį turbūt iki rudens
Iš smagiųjų vieną salotinį jau rodžiau, kiti du:
iš Alize bella sūnui paprastas reglanu iš viršaus. Pradėjau domėtis reglanu - antpečiais, skaičiau, skaičiau ir ai, patingėjau kažko naujo mokytis
Sau iš pusvilnės, modelis Not your damn princess iš R. Labai nestandartiškas sukirpimas, prasideda visas reikalas nuo rankovės, pereina į petį, paskui pereina į nugaros viršutinę dalį (ripsinė dalis nuotraukoje), paskui bus vėl petys, o gal priekis, nedaskaičiau Žodžiu viskas viena detale
Turiu du klausimus
Turiu iš tikro daugiau, bet užduosiu tik du
1. Kas turit ir nešiojat lininę skarą? Kaip elgiasi? Kaip atrodo, jei nešiojama pavasarį kaklui pašildyt?
Galiu atsakyt tik į vieną klausimą
Turiu gal net dvi linines skaras. Ir jos pagarbiai spintoj
Įtariu, čia aš nemoku nešiot ir tinkamų rūbų su jom vilkėt. Traukiant užtrauktuką - nutrūko siūliukas ir vsio... nei pataisyt, nei išmest. Man per gležnas pats siūlas. Išskalbus, ištampius dar laiko formą, o paskui toks skuduriukas ant kaklo.
Nu ką, išbandau suktuką, sakykit, ar toks ir turi gautis toks kaip pūkutis minkštas minkštutis tas susuktas kamuoliukas, ar čia kad siūliukas ploniukas? Ar aš kažko nemoku?
Kai suki, patį siūlą prilaikyk kamuoliuks turi gautis tvirtokas. Youtūbėj yra video kaip sukt