Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vuo  :bigsmile: 

Restar, mat kad įmanoma  :D  Bet gi ir mezgiau nuo ryto iki vakaro. Sąžiningai.

Atsakyti

Labos

koks pūkis jaukus atrodo  :wub: 

Niuma, tau labai tinka  :wub: 

Atsakyti

Sveikos  :) 

Risitina, paltuko atlikimas be priekaištų, o klientės skonis tai labai ekstravagantiškas  :ax:  Antras pilkasis man visom prasmėm labiau prie širdies  :rolleyes: Mezgimo tempai neįtikėtini, dabar turbūt daugiau man nieks neberašys, kad greit mezgu su kiniečių pagalba  :lol: 

Dundagą vakar pabaigiau, džiūsta, ryt-poryt fotografuosiu, viliuosi, spės dar berns ir panešioti  :) 

Turiu dabar 3 smagius mezginius ir 2 jau nudrengtus į šalį turbūt iki rudens  :blush-anim-cl: 

Iš smagiųjų vieną salotinį jau rodžiau, kiti du:

iš Alize bella sūnui paprastas reglanu iš viršaus. Pradėjau domėtis reglanu - antpečiais, skaičiau, skaičiau ir ai, patingėjau kažko naujo mokytis  :blush-anim-cl: 

SAM_2652_medium2.JPG

Sau iš pusvilnės, modelis Not your damn princess iš R. Labai nestandartiškas sukirpimas, prasideda visas reikalas nuo rankovės, pereina į petį, paskui pereina į nugaros viršutinę dalį (ripsinė dalis nuotraukoje), paskui bus vėl petys, o gal priekis, nedaskaičiau  :laugh:  Žodžiu viskas viena detale  :bigsmile: 

SAM_2653_medium2.JPG

Atsakyti

Berniukiško žydro kokios gražios spalvos :wub:

Tas antrasis megztukas - gryna abrakadabra :D

Atsakyti

Turiu du klausimus :D

Turiu iš tikro daugiau, bet užduosiu tik du :rolleyes:

1. Kas turit ir nešiojat lininę skarą? Kaip elgiasi? Kaip atrodo, jei nešiojama pavasarį kaklui pašildyt?

2. Kas turit ir galit perleist 2-3 matkelius Drops Delight 04 spalvos?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 22 kovo 2017 - 17:29

Turiu du klausimus :D

Turiu iš tikro daugiau, bet užduosiu tik du :rolleyes:

1. Kas turit ir nešiojat lininę skarą? Kaip elgiasi? Kaip atrodo, jei nešiojama pavasarį kaklui pašildyt?

Galiu atsakyt tik į vieną klausimą :D

Turiu gal net dvi linines skaras. Ir jos pagarbiai spintoj :unsure:

Įtariu, čia nemoku nešiot ir tinkamų rūbų su jom vilkėt. Traukiant užtrauktuką - nutrūko siūliukas  :unsure: ir vsio... nei pataisyt, nei išmest. Man per gležnas pats siūlas. Išskalbus, ištampius dar laiko formą, o paskui toks skuduriukas ant kaklo.

Atsakyti

Donstop, gražūs pradėtukai :wub:

Nu ką, išbandau suktuką, sakykit, ar toks ir turi gautis toks kaip pūkutis minkštas minkštutis tas susuktas kamuoliukas, ar čia kad siūliukas ploniukas? Ar aš kažko nemoku?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 22 kovo 2017 - 18:14

Nu ką, išbandau suktuką, sakykit, ar toks ir turi gautis toks kaip pūkutis minkštas minkštutis tas susuktas kamuoliukas, ar čia kad siūliukas ploniukas? Ar aš kažko nemoku?

Kai suki, patį siūlą prilaikyk :) kamuoliuks turi gautis tvirtokas. Youtūbėj yra video kaip sukt  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 22 kovo 2017 - 18:31

Kai suki, patį siūlą prilaikyk :) kamuoliuks turi gautis tvirtokas. Youtūbėj yra video kaip sukt  :D

Dar patį siūlą reikia prilaikyti? Uoj, tai čia rankų neužteks :D

Atsakyti

Nuosirdi uztekd uzteks viskas labai paprasta

Atsakyti

mano pirmas kamuoliukas su suktuku irgi buvo toks pliurziukas :)

dabar  dedu ant suktuko  tualetinio popieriaus viduriuka kartoniuka ir ant jo labai itempus siula vynioju. gaunasi akmeniukai  ;)

Atsakyti

Jau gavosi, tik tas metaliukas vis krenta ir krenta rūpužiokas, ko jis nesilaiko :D

Atsakyti