Sveikos, rodomo ir as po praejusios savaites neturiu nieko, nes buvo dvi skaros kuriu bendra skaiciu jau pameciau... ir abi baltos, ir dar viena mezgu... ai... ai..
Kvyyyy Gi reik padalkas pasikelt, kai sėdi - taip pat kaip su fraku.
Jei būt vaikiškas, būtų fainas...
Sveikos, Ristina, o pats paltas rankom ar mašina? Man tai nesulyginama su anu mianu. Ir spalvos gražios, ir atlikimas. Kokiai prikolnai jaunai panelei visai faina, kaip toj foto.
Nesusikaupiu savo megztuko viešai parodyt, ir sunešiot spėsiu . Patinka nešiot, spalva ir paprastumas veža. Tik darausi jautresnė, kutena .
Kapseika, su praėjusiu tave! Kūrybinio įkvėpimo tau, džiugink mūsų akis savo šedevrais.
Sveikos, Ristina, o pats paltas rankom ar mašina?
Rankom, virbalais
O dabar įprastas rūbelis tik siūlas su prabangos gaidom
001.JPG 506,58KB 0 Parsiųsta kartų
Prieš skalbimą
003 (2).JPG 194,3KB 0 Parsiųsta kartų
Po skalbimo
051.JPG 104,21KB 0 Parsiųsta kartų
Labas rytas, pas mus saulė žeme ritinėjasi. Žinau, kad ne visur taip.
Ristina, darbo daug ir svarbu, kad klientei tinka ir patinka. O jau jos skonį - ne mums vertinti. Kaip FB ir rašiau, man kaktusą priminę
Labas
Ristina sitas megztukas paprastas bet super.
O svarbiausia, kad megztukas ~L dydis, o siūlo susimezgė ~200gr. Gal kad rankovės trumpokos tokia išeiga
Laba
Įlindau keliom minutėm pažiūrėt kaip gyvenat. Paltas su bumbuliukais tai jau tikrai neeilinei asmenybei, numegztas kaip visad tobulai .
Nuoširduk, ačiū, kad domiesi kaip laikaus . Veiklos turiu kiaurą parą , prasidėjo pilvo diegliukai, tai pašokdina truputį mamą . įdėsiu foto į FB .
Ale kad nešnekios šiandien .
Ristina - bet tada nesuprantu - tokio didumo paltą mezgei TIK 5 dienas? galai nesueina. Lyg ir suprantu, kad mašina tokių nemezga, bet tada dienų nesuprantu... Tai žmonės nesugeba .
Kašmyrinukas priglaustinas . Nebloga išeina, vadinasi iš 250 g. (~ 40 eur) išeitų man visai tobulas paprastainis. Tik kas numegs , kad tik tiek ir sukainuotų .
received_1257911707579908.jpeg 173,46KB 1 Parsiųsta kartų
Ristinuk, aš tavo grožiu šiandien pasipuošus
Labas, tik dabar atsilaisvinau
Ristina, tavo bumbulinis diddarbis labai įdomus, aišku, aš tokio nenešiočiau, bet jaunai panelei tai stilingas rūbas. Bet kiek čia darbelio įdėta, vien prie bumbuliukų kiek triūso... Paprastuolis labai neprastas ir gražus
Pinta, dažniau ateik, uždek ugnelę Kaip gimdymas, kaip didžioji sesė priima mažytę, viskas labai įdomu, žinok...
Namie radau pranešimą iš pašto. Siuntinys iš Singapūro, o tai reiškia, kad siūlų vyniotuvas jau čia
labas dienas
nu darbai darbai, galvos nėr kada atkelt. o taip nesinori dirbt... ir nuotaikos nėr, bo nes pilka už lango, o ir šiaip moteriški reikalai nuotaikas gadina
bet lyg ir vieną darbą numečiau, kol prie kito prieisiu, galima ir pertraukėlę pasidaryt
Ristinos darbai. tie spurgeliai gal visai ir tokie stiliovi, bet mano galva šieeeek tiek, nu visai čiut čiut, per dideli. bet gali čia ir foto neatitikimai būti
ta paprastuolis kaip man praverstų dabar
nu ir ant Niumos neblogas, tik vat spalva tai ne mano
kas nors dar buvo demonstruojama
vakar kaip griuvau po virtuvės kadrilių lovon gal 21 val, tai ryte vos prabudau