Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

saulėta šiandien <3

Limit :4u:  bjauru,kai skauda ir nežinia kodėl ir dar labiau rūpi,kada baigsis...

Ristina,darbo daug :4u: ,bet...baisumas nesvietiškas tokio mIAno...nu kur su tokiu eit?  :hmm: užsakovių fantazija žudančiai begalinė...

Atsakyti

Olaiva, nu tu ir žaiuri :D  man tai primena vaikiškų personažų kostiumus, ar kokio tai klouno...  :hmm: 

Atsakyti

be burbuliuku visai grazus megztainis butu

Atsakyti

Aš iš kampukų galvojau kad bus kažkas vaikiško :D numegzta gražiai, idėja įdomi, spalvos grazios..

ale tik ne suaugusiam žmogui

Atsakyti

Šitas grožys, per nepilnus metus jau yra antras :D

Man tik įdomu, kaip sėdėt ant tokio rūbo? Burbulai nespaudžia..

Priedas  12920540_1681956432066988_4971626884814299355_n.jpg   74,69KB   3 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 21 kovo 2017 - 16:18

Olaiva, nu tu ir žaiuri :D  man tai primena vaikiškų personažų kostiumus, ar kokio tai klouno...  :hmm:

o man Rožytę iš Vilniaus :)

Atsakyti

Šitas grožys, per nepilnus metus jau yra antras :D

Man tik įdomu, kaip sėdėt ant tokio rūbo? Burbulai nespaudžia..

attachicon.gif12920540_1681956432066988_4971626884814299355_n.jpg

svarbu bumbulas subinėn gerai įtaikytas būtų,tada nespaus nešiotojai :)

Atsakyti

Aš gal kitoj LT gyvenu :D Mano karalystėj saulė šviečia :bigsmile:

Pas mus irgi saulė  :wub: 

Ristina darbas gražus, bet nešiojimo nesuprantu  :D 

Atsakyti

Ai, prisiminiau, gi mačiau gyvai Restar ripsinuką  :wub:  Iki tobulumo mano skonio :wub:​ 

Atsakyti

o man Rožytę iš Vilniaus :)

Nujau nujau :rolleyes:  Rožytė labai stiliova palyginus su tais bambaliukais :angel2:

Atsakyti

na gal...Rožytei toks būtų ir per bliednas...

Vilniaus+ro%C5%BEyt%C4%97+ro%C5%BE%C4%97

Vilniaus+ro%C5%BEyt%C4%97+ro%C5%BE%C4%97

vilnius-rozyte-ziema.jpg

Atsakyti

Žiū, kokia Rožytė ryški  :D  spalvos sodrios, faktūros turtingos, su blizgesiu, kailiai, šilkai - glamūras kuo tikriausias  :wub: nei pridėt nei atimt  :D 

O geltoni bambaliukai  :hmm: nukąažinau  :hmm: nei spalvos labai dera, nei linksma  :rolleyes: nu kažkai labai labai stengtasi išsiskirt ir ... pavyko išsišokt  :D 

Tiesa, priešingai nuo anksčiau rodyto "miano", numegzta kokybiškai - čia jau nieko neprikiši  :victory2: 

Atsakyti