Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O as baigineju seses pleduka ir reikes megztuku nuugara atviresne :)

Atsakyti

Nu Saulemeile, pavarai. Drąsi moteris.

Atsakyti

Saulemeile  :blink: wow  :blink: ale, kai graži nugara, tai tik ir rodyt  :mirksiukas: lauksim megztukų ant modelio  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Saulemeile, gražu :wub:

Atsakyti

Čia šiaip, gražią suknelę užmačiau :blink: :taika: :umn:

Pridėta:

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šiandien planuoju pabaigti dundagiuką  :karsta:  Pabodo man tas darbelis, rankoves permezginėju antrą kartą, nieko įdomaus...

Mano niekučiai, abi panelės nesušals kojyčių :D Spalvas pačios išsirinko :)

Ai, dar Katukas lyg klausė, tai išeiga abiejų kojinių (39,40 dydžiai) po 70/75 gr. Tai iš to matkiuko 150 gr. išeina 2 poros kojinių :)

Puiki išeiga ir labai gražiai susidryžavo  :4u: 

Donstop aš net nespėju sureaguot,

Raustu nuo tiek komplimentų  :blush-anim-cl:  Ačiū  :4u: 

Paveikliukas diskusijai. Mianas.  Gal ir labai originalu ir pan, bet man baisu...

Och, per daug grožio  :blink:  :lol: 

Gal tai kokia pležinė tunika?  :D  O moteriškė užsuko į kurorto supermarketą tiesiai nuo paplūdimio gulto  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas.

Vakar pabaigiau vyro megztinį. Rezultatas tikrai netobulas. Gal kiek perspaudžiau megzdama, nes mezgiau kiekvieną laisvą minutę, prisirišiau serialu, kad nesiblaškyčiau. Namai apaugęs dulkėmis... Na, bet iki gimtadienio spėjau, netgi anksčiau keliom dienom.

Rytoj ir poryt būsiu Kaune. Turėkit galvoje, jei kartais kam kurjerio reikia. Tik Kauno nepažįstu, išsiaiškinau  tik kaip iki reikiamos vietos nuvažiuoti, tai važinėti po Kauną neprašykit.

Atsakyti

Labas rytas

kažko mano tempai sulėtėjo mezgimo, turiu 2 savaites tunikai pabaigt tai ir atsipalaidavau kad daug laiko dar :)

Atsakyti

Labos

Saulemeile, už gražias svajones  :clap_1: 

Margutės kojinės  :wub: 

Olaivos mezginiai kaip visad  :wub: Rinkdavausi ir aš raštus iš tos knygos pas mamą.

"Mianas" mano mamos mezginius primena... Kai idėja svarbiau už kūno formas... Anksti mokiaus megzt, kad mamos mezginių nešiot nereikėtų  :flirt2: 

Nuoširduk, mane dar LT bendradarbė perspėjo, kad Walmart patys gražiausi vaizdeliai vaikšto  :hihihi: Laisvai gali būt ir ne prie jūros toks vaizdelis, o pas mus vasarą, kai drėgna ir arti +40. Gi šilta moteriškei pirty... Mokausi į tokius neužsižiūrėt, kad problemų neturėčiau.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Oras nedžiugina, bet nuotaika pakyli visai, idėjų daug, tik laiko neužtenka, va tuoj prasidės lauko darbai, norėsis tai tą pasisėt, tai kažką pasodint, laukiu :)

Nuotraukoj tos mano kojinės tokios grubios labai išėjo, realiai taip baisiai ant kojos neatrodo, fotkinimo įgūdžių trūksta :)

Vakar kažkaip užkliuvo, šiandien ryte galvoju na kam aš tą suknelę kėliau ... Vaizdas nedžiuginantis, sorry :)

Atsakyti

Vilnietės, kaunietės, gal užmatėt ar žinot kur tokius vedrodžius/laikrodžius gamina? Kažkaip užradau internete ir man visai patiko :)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 21 kovo 2017 - 10:30

Nuoširdi, na tavo ir užmojai.... pagamintų gal kokie baldų gamintojai, kurie su stiklais dirba, nes čia kaip ir tik pačio stiklo išpjovimas, o laikrodžio mechanizmą tai įmontuot jau paprasčiau. Tik kaip keisi batarkes ir ar netingėsi šveisti paviršiaus :D 

bu va man rodos balandį kažkokia tai paroda namų ūkiui, tai ten gali rast tokių visokių gamintojų.

labas dienas

vėl neturiu ką pasakot... nu taip nieko įdomaus nevyksta, darbas ir virtuvė po darbo :oh: ir šlapia, saulės nėra,.....

Atsakyti