Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, megsi ar siūsi?

o planetos juda kaip? sukasi galva vis dar?

man šiaip pakankamai stabiliai, bet savaitgalį atradau, kad jeigu atverčiu galvą atgal, tai vat tada susvyruoja pasaulis. kažkodėl įtariu kokius tai pokyčius giliai nosyje, tuo pačiu matyt ir ausyse

Megsiu aišku... Siūt nemoku :D

Sukasi ir galvą spaudžia, kadangi nepraėjo ir po kavos, per pietus vaistinėj nuėjus pasimatavau spaudimą tai rodė 145/80. tai kaip man jau didokas, o aš dar maniau, kad nukritęs, tada papietavau ir nuvariau į kitą vaistinę, kur dirba pažįstama, sakau paklausiu ką daryt, liepė dar pasimatuot, ir būtinai ramiai pasėdėjus 5min, nu tai ką, tada 125/80, tai nėr taip baisu, nors mano kai normalus apie 100-110/80 tai čia kaip ir daugoka, bet ne tiek, kad nuo to būtų blogai...Įkaliau ibuprofeno ir laukiu kol suveiks, nes toks vaizdas, kad dar labiau spaudžia...Turiu tokio durno darbo, kad reiks užsiimt paieškom ir skambinėt, o aš nenoriu kalbėt...

O aš šiemet kaip tik kukliai su sėja, tik dvi rūšys pomidorų, nors maniakė ir taip nebuvau...bet kažkaip nuslopęs entuziazmas su sėjimais.

Atsakyti

megztinis-paltas... reto baisumo. ne tik raštai, bet ir forma. gal čia kokiai relaksacijai belekaip megzta buvo, o pasku inuspresta panešiot :D  arba kokia nors pradedančioji pradėjo iškart nuo megamezginio

sėjiniai.... nieko nesėju. kol kas neturiu vietos, kur sodint po to. tai jeigu vietos atsiras stebuklingai, tai iškart sodinukus pirksiu :B

Šarange, aspirino gal pagerk, man tai šiek tiek padėdavo. bet iš tikro, tai gal nueik kokį tyrimą pasidaryk, gal provincijoj greičiau pateksi, nei didmiesty.

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Šarange, kaip man gražu tie mašiniai margumai :wub: 

Dėl to palto... visi mezginiai pas ją tokie, tai gal tiesiog stilinga moteriškė. Nu ta prasme su vieno "stiliaus" mezginiais :D 

O aš pradėjau Natsumi. Norėjau ko nors keisto mezgamo pagal aprašymą :D 

Atsakyti

Sveikos :4u:

Šarange, kaip man gražu tie mašiniai margumai :wub:

Dėl to palto... visi mezginiai pas ją tokie, tai gal tiesiog stilinga moteriškė. Nu ta prasme su vieno "stiliaus" mezginiais :D

O aš pradėjau Natsumi. Norėjau ko nors keisto mezgamo pagal aprašymą :D

vakar kaip tik užmigdama galvojau, planavau ką megsiu po MB megztinio, ir pirmas eilėj buvo Natsumi :bigsmile:  tik jam paskirti siūlai yr merinas, galvoju, ar bereiks man jo vasarai. bet pagal mano paskutinius tempus, tai kaip tik po pusės metų bus jau šaltoka :D

Atsakyti

Ačiū už pagyras mano megztukui... klausėt apie siūlus, tai ten sumiksuoti du siūlai, tas vienas kur labai skambia sudėtim ir kitas su alpaka, tai gaunasi kažkas tokio alpakos, šilko, kašmyro ir pusvilnės miksas :D Norėjau, kad labiau susilietų jie abu, tai persukau, bet vienas, matyt, elastingesnis, tai pastoviai darė kilpas... 

Skambino šiandien krikštomama padėkot už megztini, nes tik šiandien pasimatavo, labai patenkinta ir spalva labai patiko, sako, kad kažko panašaus iš manęs ir tikėjosi  :rolleyes: 

Atsakyti

Menas tikrai baisokokas.

Gal spalvos man būtų visai nieko , derančios, bet pats mezgimas ir dydis - baisu.

Atsakyti

Reiktu ie man kartoti Natsumi duktereciai, bet vis eile pasislenka, o ir del siulu neapsiprensziu 

Atsakyti

Menas neturi tokiu teisingų draugių, kaip mes čia esam. ir niekas nepasakė, kad pažiūrėtų į veidrodį prieš išeidama į lauką.

Mezgu Flora Dropsų ir kaifuojų. Išeiga- super. 6 vnt ir megztukas turėsiu :) 

Atsakyti

Labas

Niuma koki megztuka mezgi?

As igyvendinau savo sena svajone :wub:

Atsakyti

Niuma, kodėl ne iš Vernito? Ar sudėtis ir metražas ne panašūs?

Saulemeile - iš tavęs po vieną žodį reikės tempti? Tai jau iki galo  pasisakyk :).

Atsakyti

Neprikabina foto. Idejau i fb

Atsakyti

Dėl spalvos šitas :) Išgalvinis. Kūnas- mašina. Apdaila rankom.

eilinis nuėjimas pas Vincį ir vėl nauji siūlai pas mane......

Priedas  17430606_1254996541204758_1673628298_o.jpg   168,08KB   2 Parsiųsta kartų

Realesnė spalva.

Priedas  17373361_1256104571093955_1077118259_o.jpg   127,79KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti