Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuoširdi, nu tai dar pusė velnio, jeigu iš matkiuko prabangaus net dvi poros. specialiai taikei dryžius? atvyniojai kažkiek ane?

Atsakyti

Nuoširdi, nu tai dar pusė velnio, jeigu iš matkiuko prabangaus net dvi poros. specialiai taikei dryžius? atvyniojai kažkiek ane?

Visiškai netaikiau, mėlynos mažosios, tamsesnės didžiosios, neišmečiau jokio siūlo, kaip pabaigiau, taip ir mezgiau, vis tiek po namus šliaužios :)

Atsakyti

Labas rytas,

Mano planetos vėl juda... Savaitgalis bemiegis, turiningas bendravimu ir linksmybėm, tai tokioj senatvėj sveikatai ne į naudą  :D  :oh: 

Virbalų su bruoliu net horizonte nemačiau  :sad: Bet gavau atsakingą užsakymą proginei suknelei, atsisakyt nemoku, o gal ir nenorėjau, o bet tačiau nelabai ir ramu dabar :D 

Atsakyti

Šarange, megsi ar siūsi?

o planetos juda kaip? sukasi galva vis dar?

man šiaip pakankamai stabiliai, bet savaitgalį atradau, kad jeigu atverčiu galvą atgal, tai vat tada susvyruoja pasaulis. kažkodėl įtariu kokius tai pokyčius giliai nosyje, tuo pačiu matyt ir ausyse

Atsakyti

bet tu nenumok ranka,jei danguje kol kas

sukasi debesys,sukasi debesys...

https://www.youtube....h?v=4FYt4BBOCRM

Atsakyti

Sveiko,

nieko naujo ir aš nepasakysiu - irgi intensyvus savaitgalis ir per trumpas... Kur bus ilgas, jeigu šeštadienį grįžtu namo, kaip po darbo dienos... ką didvyriško nuveikiau, tai visgi pagaliau prasisukau su sėjos darbais. Dabar 3 radiatoriai namie apkrauti :). Paskui - bus palangės nukrautos. Pagrasinau anytai, kad kai išdygs - atvešiu prižiūrėt :). Vis tiek nuo naujų metų namie be jokio darbo sėdi (susilaužius kokius ten aplink dubenį kaulus...), jau juda, tai turės kuo rūpintis. Nors nežinau, ar negaila bus :).  Pomidorų gal apie 30 rūšių pasisėjau, dar antra tiek, o gal ir daugiau, liks neišbandyta, bet nors persiplėšk - norisi, o šiltnamis per mažas.  Lusasita mane čia taip baisiai gausiai apdovanojo, o dar ir sėklų drakius biškį pasiautėjo :B . Žalios Stotelės laimėjimą atiduos tik kitą savaitę, Svajonių sodai pafilmuos :B . Bet sakė, kad nereikės šnekėt, tai gal ištversiu :).

Viską savaitgalį suskaičiau, bet taip tingisi per telefoną rašyti... Prisimenu Šarangės gražuolį. Jau nebaltai pavydžiu to išmokimo :B :D. Aš sekmadienį pusvalandžiui galvojau prisėsti prie mašinos, nors mėginuką prasimegzti. Tai, kur tau, mašina visa gergždžia, net nepradėjau. Mano vyras vis sutepa, o kaimynė sau prisimezga :B . Aš irgi gera vėpla, galėčiau žiūrėt, kai vyras tepa, bet gi šimtas reikalų vienu metu, tai pamirštu susikoncentruot ir pažiūrėt...

Donstop aš net nespėju sureaguot, kaip ji greit pradeda ir numezga, o dar šimtas planų į priekį. Tu tikra šaunuolė. Lova man nekliūva :). Akys vis užkliūva, kad grindų parketas toks pats, kaip mūsų ir kad tu labai graži moteris :4u: .

Nuoširdukui už kojines :4u: .

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Parsiradau vakar jau po 1 val. nakties. Tai šįryt taip pasidžiaugiau, kad šiandien dar atostogų dieną turiu  :D Ne po tokių trumpų intensyvių atostogų reikia dar namie atostogų.  :D​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Parsiradau vakar jau po 1 val. nakties. Tai šįryt taip pasidžiaugiau, kad šiandien dar atostogų dieną turiu  :D Ne po tokių trumpų intensyvių atostogų reikia dar namie atostogų.  :D​ 

mano kad ir ne intensyvus savaitgalis ir netoli, bet kai ne namie, tai jo - labai norėjosi jį pratęsti :D  nu nes lieka visi smulkūs buitiniai darbai nedaryti. kad ir pvz - skalbimas.

Atsakyti

Paveikliukas diskusijai. Mianas.  Gal ir labai originalu ir pan, bet man baisu...

IMG_2130.JPG

Atsakyti

Paveikliukas diskusijai. Mianas.  Gal ir labai originalu ir pan, bet man baisu...

Mezgimas dėl mezgimo :hmm: geriau prieglaudoms kojines :hmm:

Ir net jei čia "mianas", kurio aš dėl savo neišprusimo nesuprantu, ta vistiek skvernai turėtų būti vienodo ilgio, jei jau raštai ant jų vienodi ... apie rankovių įsiuvimą nė nežinau ką pasakyt :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 20 kovo 2017 - 11:40

Sveikos,

Šarange dailu  :clap_1:   :clap_1:

kojinės  :didis: 

Man tai tas mianas panašus, kaip rengias šunis dresuot į tokius paminkštintus poroloninius :D 

Restar, o lauke nenori pomidorų paaugint? Aš ir gėlyne ir šiaip lysvėse pamėtau pomidorų, tiesa tų mažiukų :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 20 kovo 2017 - 12:06

Auginsiu ir lauke :). Tie dar nesėti, ankstoka. Tik tiek, kad mažai vilties turiu, nes iš 4-erių auginimo lauke metų, tik pirmieji - debiutanto - metai buvo sėkmingi, kitais - nuėdė momentaliai maras, mums net paragaut nespėjus... Šiemet bandysiu eksperimentuot su šitu preparatu https://mulciavimas..../80-bio-em.htmlir ankstyvom veislėm. Jeigu nepavys, tai mesiu lauke augint...

Dar ir balkone auginsiu. Bet mano platiems užmojams vietos viskam per maža :).  Aš tiek visko noriu augint, išbandyt, valgyt, kad ne sodo man reikėjo :). Bet gerai, kad nenusipirkom sodybos, nes vargšė nugara ir nuo tokio plotelio kenčia...

Atsakyti