Olympis gal? Mes irgi sprendėmne.standartizuotus ketvirtoku
musu mokykla Kenguroj dalyvauja.bet gerokai brangiau gaunasi.ner kaip olympis akciju,jei daugiau nei 1dalyvauji...
Labas rytas,
Olaiva, gražus raštelis.
Dar norėjau tavęs paklaust apie tas atnaras, kur Nojaus megztuke labai gražiai atrodė - kai tu užbaigi i-cord'u, jos gaunasi tokios neelastingos. Ar nenuplyšta, netrukdo nešiojant? Aš pabandžiau vyro megztiniui tokias nubeždžioniaut, nes buvo žiauriai gražu. Bet vakar kaklą mezgiau, vyro nebuvo, tai pati apsirengiau pažiūrėt, kaip tas kaklas gaunas ir pajutau, kokia ta apačia neelestinga. Žinant kaip vyrai rengiasi plačiais grubiais mostais, pagalvojau, kad ta apačia gali ilgai nelaikyti, nutrauks kur siūlą plačiu mostu. .
Labas rytas,
Olaiva, gražus raštelis.
Dar norėjau tavęs paklaust apie tas atnaras, kur Nojaus megztuke labai gražiai atrodė - kai tu užbaigi i-cord'u, jos gaunasi tokios neelastingos. Ar nenuplyšta, netrukdo nešiojant? Aš pabandžiau vyro megztiniui tokias nubeždžioniaut, nes buvo žiauriai gražu. Bet vakar kaklą mezgiau, vyro nebuvo, tai pati apsirengiau pažiūrėt, kaip tas kaklas gaunas ir pajutau, kokia ta apačia neelestinga. Žinant kaip vyrai rengiasi plačiais grubiais mostais, pagalvojau, kad ta apačia gali ilgai nelaikyti, nutrauks kur siūlą plačiu mostu. .
aš 2 akių icordu užbaigiu,žinok turi kažkiek tamprumo,mano nieko nesaugančiam Nojui jos laiko labai gerai ;) iš daugiau akių icordas gal jau ir tvirtesnis yra,bet iš 2 pats tas ;)
aš 2 akių icordu užbaigiu,žinok turi kažkiek tamprumo,mano nieko nesaugančiam Nojui jos laiko labai gerai ;) iš daugiau akių icordas gal jau ir tvirtesnis yra,bet iš 2 pats tas ;)
Aš irgi iš 2 akių mezgiau i-cord'ą. Tai gal paliksiu tada. Jei jau vyras nuplėš, permegsiu, nes visur užbaigimas.
Labas rytas
Savaitgalis intensyvus, mezgiau tik kelionėje, namie nepaėmiau virbalų, bet kitų naudingų darbų pasidariau
Donstop, prisidedu prie visų pagyrų, man šis megztukas labai gražus, ir spalva ir tikimas puikus
Šarangės megztukas ir Olaivos kampukas
Mano niekučiai, abi panelės nesušals kojyčių Spalvas pačios išsirinko
Ai, dar Katukas lyg klausė, tai išeiga abiejų kojinių (39,40 dydžiai) po 70/75 gr. Tai iš to matkiuko 150 gr. išeina 2 poros kojinių