Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olympis gal?  Mes irgi sprendėm  :)
ne.standartizuotus ketvirtoku

musu mokykla Kenguroj dalyvauja.bet gerokai brangiau gaunasi.ner kaip olympis akciju,jei daugiau nei 1dalyvauji...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 19 kovo 2017 - 16:42

Kur visos dingot?

Atsakyti

ne.standartizuotus ketvirtoku

musu mokykla Kenguroj dalyvauja.bet gerokai brangiau gaunasi.ner kaip olympis akciju,jei daugiau nei 1dalyvauji...

Aišku  :) 

Maniškis dalyvavo ir Kengūroj, ir Olympyje  :)​ 

Atsakyti

labas rytas,

kampukai.raštelis iš tos senos 1958 metų knygos

DSC_3272_medium2.JPG

DSC_3270_medium2.JPG

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, gražus raštelis.

Dar norėjau tavęs paklaust apie tas atnaras, kur Nojaus megztuke labai gražiai atrodė - kai tu užbaigi i-cord'u, jos gaunasi tokios neelastingos.     Ar nenuplyšta, netrukdo nešiojant? Aš pabandžiau vyro megztiniui tokias nubeždžioniaut, nes buvo žiauriai gražu. Bet vakar kaklą mezgiau, vyro nebuvo, tai pati apsirengiau pažiūrėt, kaip tas kaklas gaunas ir pajutau, kokia ta apačia neelestinga. Žinant kaip vyrai rengiasi plačiais grubiais mostais, pagalvojau, kad ta apačia gali ilgai nelaikyti, nutrauks kur siūlą plačiu mostu. :hmm: .

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva, gražus raštelis.

Dar norėjau tavęs paklaust apie tas atnaras, kur Nojaus megztuke labai gražiai atrodė - kai tu užbaigi i-cord'u, jos gaunasi tokios neelastingos.     Ar nenuplyšta, netrukdo nešiojant? Aš pabandžiau vyro megztiniui tokias nubeždžioniaut, nes buvo žiauriai gražu. Bet vakar kaklą mezgiau, vyro nebuvo, tai pati apsirengiau pažiūrėt, kaip tas kaklas gaunas ir pajutau, kokia ta apačia neelestinga. Žinant kaip vyrai rengiasi plačiais grubiais mostais, pagalvojau, kad ta apačia gali ilgai nelaikyti, nutrauks kur siūlą plačiu mostu. :hmm: .

aš 2 akių icordu užbaigiu,žinok turi kažkiek tamprumo,mano nieko nesaugančiam Nojui jos laiko labai gerai ;) iš daugiau akių icordas gal jau ir tvirtesnis yra,bet iš 2 pats tas ;)

Atsakyti

helou,

nėr ką papasakot.nei apie mezgimą, nei apie kitus reikalus.

Olaiva, gražus raštelis, bet yra ką veikt, ten kaip suprantu, arba pertemptas siūals arba apvyniotas, tai reik dar nutaikyt, kad nesutrauktų

Atsakyti

pertemptas siūlas ;) bet žinok natūraliai jis išsitempia per tas 5 akis,nėr labai sudėtingas

Atsakyti

pertemptas siūlas ;) bet žinok natūraliai jis išsitempia per tas 5 akis,nėr labai sudėtingas

ir spalva labai graži.

kas bus?

Atsakyti

šiso spalvos tos pačios partijos buvo tik 6 matkeliai,tai turėjo būti  kimono rankovėm liemenė,bet labai tikiuosi,kad išeis netgi 3/4 rankovėm bliuskelė

Atsakyti

aš 2 akių icordu užbaigiu,žinok turi kažkiek tamprumo,mano nieko nesaugančiam Nojui jos laiko labai gerai ;) iš daugiau akių icordas gal jau ir tvirtesnis yra,bet iš 2 pats tas ;)

Aš irgi iš 2 akių mezgiau i-cord'ą. Tai gal paliksiu tada. Jei jau vyras nuplėš, permegsiu, nes visur užbaigimas.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Savaitgalis intensyvus, mezgiau tik kelionėje, namie nepaėmiau virbalų, bet kitų naudingų darbų pasidariau :)

Donstop, prisidedu prie visų pagyrų, man šis megztukas labai gražus, ir spalva ir tikimas puikus :wub:

Šarangės megztukas ir Olaivos kampukas :wub:

Mano niekučiai, abi panelės nesušals kojyčių :D Spalvas pačios išsirinko :)

Ai, dar Katukas lyg klausė, tai išeiga abiejų kojinių (39,40 dydžiai) po 70/75 gr. Tai iš to matkiuko 150 gr. išeina 2 poros kojinių :)

Pridėta:

• Priedas  sm.jpg   82,43KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 20 kovo 2017 - 09:35