Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

virbaluoju  :wub:  arklių balzamas veikia :)

Atsakyti

Labos

Virbaluoju ir aš. Laukiu nesulaukiu, kol pabaigsiu - tamsus siūlas, skiriasi siūliukai ir raštas iš abiejų pusių  :wacko: 

Namai pagaliau aptvarkyti, rožinis rašomasis stalas namų darbams nupirktas, valgyt padaryta, skalbimo mašina sukasi  :new_russian: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kankinu Dundagą. Kūnas jau yra, liko rankovės, bet siūlų jau mažoka, vienodos neišeis  :hmm: 

Antra sruoga nustebino dar vienu mėlynu atspalviu, kurio pirmoje sruogoje visai nebuvo  :blink: 

Donstop nu man tai tavo paskutinis grazus ir dydis tinkamas ir viskas jame sauniai.

Ačiū už gražius žodžius  :) 

Virbaluoju ir aš. Laukiu nesulaukiu, kol pabaigsiu - tamsus siūlas, skiriasi siūliukai ir raštas iš abiejų pusių  :wacko:

O ripsinis kažkoks lyg taip ir liko neparodytas?  :ax: 

Atsakyti

Labas

Dontstop tas melynad megztukas grazus ir tau tinka. Bet kiek tu kinieciu turi??????

Atsakyti

Sarange grazi dovana. O cia tu kelis sius dejai ar cia jau toks siulas?

Atsakyti

Ingriduska,

Priedas  f4b68a846e875bd736d70e4f9e8b4fc2.jpg   23,66KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  4e75833f6db99a3de65836314367f913.jpg   33,76KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  aaf8cbe5f2618111adcc887afbe32668.jpg   46,44KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 19 kovo 2017 - 09:14

As nesuprantu ksip toki radta isnert. Kas mokat?

Atsakyti

Sveikos

Mano supratimu, tai stulpeliai su 3 uzmetimais neriasi ant virsaus :hmm:

Atsakyti

Ingriduska, klydau

https://youtu.be/cxHLbyOI5Es

Atsakyti

Labas

Dontstop tas melynad megztukas grazus ir tau tinka. Bet kiek tu kinieciu turi??????

Ačiū  :)  Žalias tas megztukas  :) 

Aš gi dabar mezgu nuo ryto iki vakaro  :)  Iš ryto, kai tik atsikeliu, valandą bent, paskui vienas vaikas į daržą, kitas į mokyklą, turiu bent 3 val gryno produktyvaus mezgimo. Paskui dukra grįžta iš daržo, dieną miega, aš mezgu. Popiet abu vaikai žaidžia kartu, aš mezgu. Vakare jau jiems užmigus aš vėl mezgu iki nakties. Turėčiau pagal tokį grafiką daug daugiau numegzti, aš kaip tik užsiparinus, kodėl taip lėtai viskas einas, siūlų užsipirkta belen kiek, o gatavų darbų mažai  :hihihi: 

Atsakyti

vakar ką numezgiau,šiandien ryte taip smagiai išardžiau.dabar perbrūžinau iš nsujo ir vėl mezgu.jau bus gerai  :B 

fainas oras,sula kad bėga  :wub:  pssibastėm po kačių parodą.tarptautinė,bet skurdi...dabar testus sprendžiam matematikos

Atsakyti

dabar testus sprendžiam matematikos

Olympis gal?  Mes irgi sprendėm  :) 

Atsakyti