Nu teisingai manai bet sese pamatavo mergina savo, dar as istraukus virbalus priprasiau saviskio pasimatuot
Ardyt nereikia
Valio
Labos
varau šešta pavara rankyčių nelabai jaučiu
Tokius siūlus mano vyrs turi nusipirkęs
https://www.facebook...?type=3
https://www.facebook...?type=3kažkada kažką iš jų turėsiu megzt
Sveikos,
Man nelabai sumezgimu....
Primityviai nufotkinau primityvų megztuką krikštomamai, nu toks paprastas kaip 3kapeikos, bet siūlai labai mieli ir sudėtis gera, o megztukas toks praktiškas vėsiems vasaros vakarams užsimetimui, tai ir pavadinau "Raudoni vakarai"
Ristina, fainus siūlus rodai... bet negi man reik? ... O dar siustis....
Sveikos
Ačiū visom už komplimentus, pastabas ir patarimus
Radom dukrai akinius 16 optikų apvažiavom, netyčia užtaikėm, kur tikrai didelis būtent vaikiškų pasirinkimas ir tiko vieni vieninteliai, durnos spalvos ir brangūs, na bet pagaliau užsisakėm ir turėsim, baigėsi varginančios paieškos
aš oro uoste, laukiu lėktuvo - savaitgalį leisime Kopenhagoje
Smagaus savaitgalio
Primityviai nufotkinau primityvų megztuką krikštomamai, nu toks paprastas kaip 3kapeikos, bet siūlai labai mieli ir sudėtis gera, o megztukas toks praktiškas vėsiems vasaros vakarams užsimetimui, tai ir pavadinau "Raudoni vakarai"
Labai graži spalva, mielai priglausčiau tokį savo spintoje
Ristina, gražūs siūlai
Šarange,puiki dovana
o man surakino sprandą,o kaip tyčia naminis savaitgalis,daug pasitvarkymų ir kitokių veiklų...vaikštau persikreipus.bet persikreipus susitvarkiau,primeistravau žemaičių blynų 2 dienoms,sriubos,jau 3 skalbiankė sukasi
ir dar nusibrūžinti norisi iš va tokios žalumos:
bus tokiu rašteliu:
Sveikos. Kokiu groziu pridejot...net as noriu. O tas kur su siulu pazasty nors griuk koks grazus. Kapseika del Liniuko labai taikliai. Man ji tiesiog pajaunejo is vidaus. Viskuom. Labai😍 Sarangyt nu sarangiuokis vinguriuokis is tokiu nuotaiku. Nera vietos ant mano suoliuko dviems.
Praejom miestu. Tai.silta tai salta. Bet gaivu ir kvepia pavasariu. Pauksciai isproteje Einu kavytes ir merliukus baigti nert. O tada paltuka gimdyti