Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu teisingai manai bet sese pamatavo mergina savo, dar as istraukus virbalus priprasiau saviskio pasimatuot

Ardyt nereikia

Valio

Atsakyti

Sveikos

Mano tai katino dienos pasibaige :cray:

Vakar jau darbe, ta proga atnese kavos aparata :D o siandien svarinuosi, nes atrodo niekam nereikejo  :bash:  Kaip ir alergija prasidejo  :oh: kas alergizuoja  :mastau: 

Atsakyti

Labos :4u:

varau šešta pavara :D rankyčių nelabai jaučiu :B

Tokius siūlus mano vyrs turi nusipirkęs :lol:

https://www.facebook...?type=3

https://www.facebook...?type=3kažkada kažką iš jų turėsiu megzt :D

Atsakyti

Sveikos,

Man nelabai sumezgimu.... 

Primityviai nufotkinau primityvų megztuką krikštomamai, nu toks paprastas kaip 3kapeikos, bet siūlai labai mieli ir sudėtis gera, o megztukas toks praktiškas vėsiems vasaros vakarams užsimetimui, tai ir pavadinau "Raudoni vakarai" :)

IMG_8640_medium2.JPGIMG_8627_medium2.JPGIMG_8651_medium2.JPGIMG_8620_medium2.JPG

Ristina, fainus siūlus rodai... bet negi man reik? ... O dar siustis.... :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 18 kovo 2017 - 13:15

Sarange fainai raudonuoji, labai reiketinas daiGtas 👌su bruoliu? 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Ačiū visom už komplimentus, pastabas ir patarimus  :4u:

Radom dukrai akinius  :yahoo:  16 optikų apvažiavom, netyčia užtaikėm, kur tikrai didelis būtent vaikiškų pasirinkimas ir tiko vieni vieninteliai, durnos spalvos ir brangūs, na bet pagaliau užsisakėm ir turėsim, baigėsi varginančios paieškos  :)

aš oro uoste, laukiu lėktuvo - savaitgalį leisime Kopenhagoje  :blink:

Smagaus savaitgalio  :bigsmile:

Primityviai nufotkinau primityvų megztuką krikštomamai, nu toks paprastas kaip 3kapeikos, bet siūlai labai mieli ir sudėtis gera, o megztukas toks praktiškas vėsiems vasaros vakarams užsimetimui, tai ir pavadinau "Raudoni vakarai" :)

Labai graži spalva, mielai priglausčiau tokį savo spintoje  :rolleyes:

Ristina, gražūs siūlai  :wub:

Atsakyti

Šarange, megztukas iš tų siūlų kuriuos rodei? :bigsmile:

Atsakyti

Šarange,puiki dovana  :wub:

o man surakino sprandą,o kaip tyčia naminis savaitgalis,daug pasitvarkymų ir kitokių veiklų...vaikštau persikreipus.bet persikreipus susitvarkiau,primeistravau žemaičių blynų 2 dienoms,sriubos,jau 3 skalbiankė sukasi  :hmm:

ir dar nusibrūžinti norisi iš va tokios žalumos:

DSC_3256_medium2.JPG

bus tokiu rašteliu:

Curcuma_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 18 kovo 2017 - 15:12

na ką aš žinau,kai tokios razinkos pažastyse...originalu :D

laves.jpg5_medium2.jpg

Atsakyti

Ventiliacinės angos😀

Atsakyti

Sveikos. Kokiu groziu pridejot...net as noriu. O tas kur su siulu pazasty nors griuk koks grazus. Kapseika del Liniuko labai taikliai. Man ji tiesiog pajaunejo is vidaus. Viskuom. Labai😍 Sarangyt nu sarangiuokis vinguriuokis  is tokiu nuotaiku. Nera vietos ant mano suoliuko dviems. :D 

Praejom miestu. Tai.silta tai salta. Bet gaivu ir kvepia pavasariu. Pauksciai isproteje :yahoo:  Einu kavytes ir merliukus baigti nert. O tada paltuka gimdyti :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 18 kovo 2017 - 15:54

Donstop nu man tai tavo paskutinis grazus ir dydis tinkamas ir viskas jame sauniai.

Atsakyti