Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, o gal geriau po baliaus remontas? Na, aišku ne vaikų balius. Ale.... ką gali žinot, ko pridirbsim

Dėl išsikalbėjimų. Man topinis patarimas per anos savaitės šokius buvo, kuriuo jau pasinaudojau: 3 min taisyklė. Pirma vienas išsako kas blogai kažkokiu klausimu 3 min be petraukimo. Paskui- kitas. Tada pirmas 3 min kažką gero tuo pačiu klausimu. Tada kitas. Ir viskas - daugiau nebegali vykt jokios papildomos diskusijos. Pasakėt ir pamiršot. Tik privaloma baigti pozityvu, teigiamais teiginiais ir mintim.

Atsakyti

Tuoj pradėsiu suprast tas kurios darbe nori megzt, o namie nebe :D Nes aš kai naršau po R toks kablys užeina, idėjos viena už kitą greičiau gaminasi, visokie grožiai pro akis lekia, o kai grįžtu tai ant sofos guli tas pats nebeidomus mezginys, o mezgimo kambary guli kitas neidomus, juodas mezginys, kurį reikia ardyt ir permegzt, tai va taip pažiūrėjus į juos abu nueinu į trečią kambarį, kur guli knyga ir lova  :B  :D 

Atsakyti

Šarange, o ką man daryt, kai aš namie, ir mezginys, ir knyga šalia. Visko noriu. Ale tingiu :D tai va, vonioj su telefu plaukioju, kol mažas miega.

Atsakyti

Liniuka, o gal geriau po baliaus remontas? Na, aišku ne vaikų balius. Ale.... ką gali žinot, ko pridirbsim

Dėl išsikalbėjimų. Man topinis patarimas per anos savaitės šokius buvo, kuriuo jau pasinaudojau: 3 min taisyklė. Pirma vienas išsako kas blogai kažkokiu klausimu 3 min be petraukimo. Paskui- kitas. Tada pirmas 3 min kažką gero tuo pačiu klausimu. Tada kitas. Ir viskas - daugiau nebegali vykt jokios papildomos diskusijos. Pasakėt ir pamiršot. Tik privaloma baigti pozityvu, teigiamais teiginiais ir mintim.

:D  :D  :D  Čia iš serijos, nedaryt remontų, kol maži vaikai namuos :D

O antra dalis gal ir labai superinė, bet  tinka tik tiems, kurie apskritai kalba....  :B 

Tiesa, Ristina, užkliuvo tavo parašymas apie juodumą ir 3 metus,....  Gal kažką ne taip suskaičiau, reiktų grįžt įsitikint, bet jeigu juodumas 3m tęsias, tai čia jau gal ne juodumas, gal pastovus pilkumas, ar kas, bet šiaip tiek laiko negali būt juodumas ir tuo pačiu negali taip gražiai ir tiek daug megzt juodu periodu  :hmm: Rimtai. Arba esi moteris titanas, arba nežinau kas, aš megzt išvis negaliu kai man juoda, bet gal kiekvienas savaip save nutempia už pakarpos... :4u: 

Atsakyti

Nuoširdi, dėl dukros tai pati žinai ir išsakei sprendimą, kartais tam kad suvokt, kaip gerai gyveni ir kiek daug visko turi, reikia tiesiog bent laikinai to netekt :)  :4u:

Taip, visiškai pritariu, nes aš kaip mama tikrai daug šokinėju, tėtis irgi stengiasi finansiškai nieko panai netrūksta, o dar visada girdim tik nusiskundimus kaip jai yra sunku, tai vyras išvis kažkada įpykęs sako, nesimokink, eik į maximą kasoj padirbėti, tada ir pašnekėsim, nu kartais tikrai trūksta ta kantrybė. Juk sukamės kaip tik galim, ji jokiais darbais neužkrauta, jau nežinau ko dar gali norėti ...

Apie maisto gamybą išvis tyliu, jei ką nors paprašau padaryti, tai jai, matai, referatą reikia rašyti, arba dar kažką daryti, nu ir ką, dabar nieko nebeprašau, bet pasisiūlo labai labai labai retai, per šventes.

Atsakyti

žinot biškį vaikų negaminančių pusėn stosiu

nežinau aišku kokia aš mama, gal irgi tokia pati...ko gero tokia pati irgi bet man pvz pas savo mamą neįmanomai sunku gamint, nes nu stovi už nugaros ir kritikuoja, seka ką dabar darysiu, o gal ant per didelės ugnies puodą užkaisiu, o gal su ne tuo peiliu bulves nulupsiu, o gal netyčia koks aliejaus šlakelis nutikš ką bekepant o gal košę savo vaikui ne taip išvirsiu

o kas juokingiausia kad šiaip tai ji man skambina ir visokiausių receptų klausia kaip tą o kaip aną gamint

ir bijau kad su savo vaiku lygiai taip pat elgsiuosi, nu bet jis šiaip noro į virtuvę eit nerodo

tai šitą bet kai vyras tvarkosi tai stengiuosi nelyst, nesakyt kur dar pavalyt iš jėgos užmerkiu akis nes žinau menkas priekaištas ir bus pasakyta tai daryk pati :)

Atsakyti

qqte, jei aiškina, tai suprantu, kad nesinori, bet tu jau suaugusi, tai čia jau kita kalba...

Čia gal labiau kalba apie mokyklinius vaikus...

Mano mama, tai mums neaiškina, gal vaikystėj ir aiškino, arba mokino kitaip tariant.

Aš pvz. irgi neaiškinu vyrui, nors šiaip esu tokia pobjaurė, bet valdausi ir tyliu kaip žemė, nes jei stovėčiau už nugaros ir kas kart aiškinčiau, tai išvis nieko nedarytų :D Pratrūkstu tik kokį kartą per metus už visus kartus  :angel_not: 

Atsakyti

Gyvena Kaune viena, tad galimybes gaminti turi idealias, tik noro nėra, geriau mamos maistą pasišildyti, arba kai pritrūksta į MCdonaldą nueiti :)

Atsakyti

Aš jaučiu kažkokią silpnybę ripsui... tiesiog man viskas gražu su juo... arba su perliuku, bet su tuo tai ne 100 proc.

image_medium2.jpg

WP_20160430_013_1__medium2.jpg26653251505_b348f2309f_z.jpgDSC_003512_medium2.jpg004_medium2.jpgDSC_0179_medium2.JPGBlizzard_1_medium2.pngIMG_0590_medium2.jpgknitburo-hat-dashes-02_medium2.jpgIMG_3386_medium2.jpg

Atsakyti

matyt mama per skaniai gamina :D aš tai bjauri ant šito buvau viską man reikėjo pačiai nes tik pati sau skaniai pasigamindavau :) nu...ir dabar panašiai :) čia arba linkęs arba nelinkęs matyt žmogus, nu jei nepatinka ta veikla tai ir stengiesi visaip kaip jos išvengt

Atsakyti

Tiesa, aš jau atskyriau rankoves ir net kelis cm kūno numezgiau, tik dar nesimatavau :D Įdomu ar tą dryžiuką modeliuką reikia liemenuoti, ar lygiai megzt ir viskas?

Atsakyti

Tiesa, Ristina, užkliuvo tavo parašymas...

Taip parašiau :)

Aš pasinėriau į mezgimą ir visi juoduliai yra "kažkur anapus" :huh2: vietoj narkotikų - siūlai :D

Atsakyti