Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Užbėgau siūlų, šiam kartui linas su viskoze  :)  Tik nežinau, kada daeis iki jų rankos  :) Mama jau atkomentavo, kad spalva jokia, ir ką, ryškesnių nebuvo?  :D 

SAM_2625_medium2.JPG

Atsakyti

Ta lova visad tokia ir nėr kur jos dėt  :hihihi:

užkloti užtiesalu, pledu ar kitais mezginiais :4u:

ar šitas linas su viskoze ne  Lino? visai neblogas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 17 kovo 2017 - 11:38

Man tas upeliukinis irgi labai gražus. Gal yra daugiau kas apie jį? 

Ne upeliukai, o pėdsakai :mirksiukas:

http://www.ravelry.c...ry/light-trails

Atsakyti

Man Dontstop mylimas modelis labai patinka, ale pati neįsivaizduoju, kaip jį megzti. Jei kada nepatingėtum paaiškinti, būčiau dėkinga.  :ax: 

Atsakyti

užkloti užtiesalu, pledu ar kitais mezginiais :4u:

ar šitas linas su viskoze ne  Lino? visai neblogas

Nebent kitais mezginiais  :bigsmile:

Lino, lino  :)  Mezgu jau pavyzdėlius  :)  Planavau su šilku derint, bet smagiai mezgasi ir vienas  :)

Man Dontstop mylimas modelis labai patinka, ale pati neįsivaizduoju, kaip jį megzti. Jei kada nepatingėtum paaiškinti, būčiau dėkinga.  :ax:

Yra keli būdai, šį kartą buvo megzta iš apačios į viršų, na o tarkim kur rodžiau vakar Dundagą ar seniau Kauni - jie iš viršaus į apačią.

Pridėjimą nugarai šį kartą mezgiau virš rašto dalies trumpintom eilėm, anuose dvejuose - po raštuota dalim megzdama pirmyn-atgal.

Platinimą (ar siaurinimą, jei iš apačios į viršų) aš visad darau kas 2 eiles po 8 akis (arba kas 4 eiles po 16 akių, kas 5 eilės po 20 akių ir tt, žiūrint kaip geriau tai įjungt į raštą).

Jei mezgu iš viršaus į apačią, tai visa ta dalis iki pažąstų yra minimum 20 cm, paskui gautą akių skaičių dalinu iš 3 - vienas trečdalis lieka nugarai, vienas - priekiui, ir vienas trečdalis perpus dviem rankovėm. Pažasčiai surenku po 5-8 akis, priklausomai nuo siūlo storio.

Na va tai būtų pagrindiniai momentai, visa kita jau nuo konkretaus modelio priklauso  :)​ 

Atsakyti

Kol nesutemo dar spėjau pafotkint. Noriu dar tokio siūlo :wub: attachicon.gif20170316_180942-horz.jpg

Laba diena, lyja lyja..Vėl tamsu ir niūru....

Liniuka - pukiai atrodai. Norėtinas mezginys.

Aš sugalvojau persimegzti šitą. Kažkaip išsitampė ir kaklo iškirptė nevykusi, ir rankovės taisytinos, o siūlas smagus ir nesunešiotas

IMG_9027_medium2.JPG

Mama išardė (ji kaifuoja nuo ardymo - gali pagelbėti  :D )..Žiemą ardė vieną susivėlusį mano megztą ir jai perleistą megztinį ir nekokybiškų siūlų tik tam, kad paskui išmestų siūlus, o ne mezginį..va tokios meditacijos poreikį jautė. 

Rekomenduoju knygą "Neregimoji šviesa"... Labai savotiška. Iš pradžių nuobodoka, bet paskui savotiškai suvysto...

http://www.15min.lt/...iesa-286-523711

Atsakyti

jau matau kaip tiktų mano pirktasis šilkas, aišku jei bučiau neprisimarginusi o tik vieną spalvą ėmusi :unsure:

http://www.ravelry.c...library/francis

IMG_8687_medium2.jpgRhea_Silvia-3_medium2.JPGtaliesin-2_medium2.JPGMelissaKnit_182_smaller_medium2.jpg10_alligator_00009_medium2.jpgImperial-Spring-2013-Mariel-Rollins-SDIM

Kaip man gražu toks spalvų derinys...  :wub:

DSC_6926_medium2.jpg

Benedetta_04_medium2.jpg

p1090085_medium_medium.jpgRibbons_WEB_03_medium2.jpg

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

aš oro uoste, laukiu lėktuvo - savaitgalį leisime Kopenhagoje  :blink: 

Atsakyti

Labas rytas

Pabudome ir megzkime

Atsakyti

Labas rytas

Pabudome ir megzkime

Taip ir darau. Jau geras tris valandas. Gal netgi rankovę šiandien užbaigsiu. :D 

Labas rytas.

Atsakyti

O as mezgu ir dvejoju ardyt neardyt.. Gal geriau paardyt dabar nes jei paskui netilps mergina bus nesmagu ardyt viska

Atsakyti

O as mezgu ir dvejoju ardyt neardyt.. Gal geriau paardyt dabar nes jei paskui netilps mergina bus nesmagu ardyt viska

Manau, kad visuomet geriau ardyt mažiau.

Atsakyti