Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Noriu tokios spalvos....  :wub:

P1070444_medium2.JPG

Ferdy_medium2.jpgSong_of_the_Sea_Cowl_medium2.jpgKendrick2_medium2.jpgIMG_4430_medium2.jpgwavelette_pattern-v2BEAUTY_medium2.jpgEP15149_1_medium2.jpgcherry3_medium2.jpgcherry7_medium2.jpgShibui-Knits-Pattern-FW16-Vista-1604-Ext

Atsakyti

Katuk, man irgi norisi spalvų, standartiškai pabasarį noriu pelenų rožės, samanų ar kažko pan.... :D  ir tie abu patinka, nors abu paprasti, bet kažkuo kabina...

IMG_9428_medium2.jpg

IMG_1250_medium2.jpgIMG_2174_medium2.jpg6280945745_824a2c906e_z.jpgGrizzly_4_medium2.jpg

Reco_009_resize_medium2.jpgJDH-0695_medium2.jpg

arranhero_medium2.JPG

Atsakyti

mane tas a la upeliukinis irgi užkabino

bet nu...šalta man apie pavasarinius megztinius galvot

va šiandien su dundaginiu šalta

Atsakyti

Liniukai, wow kokia grazi visuma  :) ir panele ir suknele , uoj, paltukas :wub:

dontstop,  sitas labai primine maniski , baisiai seniai  megzta ( ir pries naujus , po tecio virtuves remonto i konteineri isejusii), labai mielai ir labai ilgai nesiota. :wub: 

Atsakyti

ABU-Snowshoe_474_medium2.jpghepworth_a_500_medium2.jpgquince-co-anna-piper-knitting-pattern-paWolke7_1_medium2.jpgstar-magnolia-800_medium2.jpgimage_medium2.jpgIMG_5165_medium2.jpgDSC_1371_medium2_medium.jpg4397034506_a4a2ec80d3_z.jpgauri_6_medium2.JPG

Atsakyti

Man tas upeliukinis irgi labai gražus. Gal yra daugiau kas apie jį? 

Dontstop, labai gražus man tavo šitas megztukas :wub: Ir nieko jis neplatina. 

Nu nesusilaikysiu nepasakius :rolleyes: Bet ta neklota lova visose fotkėse labai gadina vaizdą... 

Atsakyti

Sveikos, ir man apsireiškė pavasaris :oh: vos ne tradiciniu ausų uždegimu...

Šarange, bet kaip pataikei su tuo kakluošalu. Man labai panašu, kad čia tie Malabrigai, kur Lace mezgė, o ir aš vieną sruogelę turėjau. tai va iš jos ir gimė beretė man, ir kepuriukas Šarlikei, beje taip pat su perliuku  :bigsmile: šiek tiek trūko siūlo, tai kombinavau kažką, širyt dar nutariau, kad gal reiktų pataisyti, bet niekas neleido, išlėkė kepurė pasistriksėdama darželin. 

Kendrick2_medium2.jpg

Restar, sveikinu su laimėjimu, man tai kažkokia mistika tie konkursai, jei va taip artimoje aplinkoje neišgirsčiau apie laimėjimus, tai sakyčiau, kad jie tik akių dūmimas.

Liniuka, pirmiausia tai komplimentai tau kaip personai, kažkokia tu man visa taip teigiamai transformavusis, ne tai, kad anksčiau kažkas buvo ne taip, bet dabar tiesiog tokia visa faina ( :lol: ui, labai aš jau čia aiškiai išsireiškiau). o ir megztukas labai liuks, t.y. nuo tavęs neatsilieka.

Dontstop, priminei, kad ir aš turiu seną,  ir labai retą man, nuodėmę (būtent tokios rūšies) :hihihi: t.y.  neužbaigtuką. irgi storos medvilnės, net spalva gal į tą pusę. o tavasis šaunus, drąsia dėvėk, ne vien iš reikalo :4u:

Dar ir Olaivos megztukas buvo už širdies griebiantis :super: ir rodyk tu tuos savo neprigijėlius, bene jau ranka suvirėjo, nebesidalinsi ? :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 17 kovo 2017 - 11:16

o šitas koks fainas, ar yra kas daugiau apie jį? 

6280945745_824a2c906e_z.jpg

jau matau kaip tiktų mano pirktasis šilkas, aišku jei bučiau neprisimarginusi o tik vieną spalvą ėmusi :unsure:

Atsakyti

Hm. musėt ir man pusės žinučių nerodo, nemačiau nei Olaivos nieko, nei apie Restar laimėjimus

Atsakyti

Nu nesusilaikysiu nepasakius :rolleyes: Bet ta neklota lova visose fotkėse labai gadina vaizdą... 

:hihihi: :sutinku:

Atsakyti

gal jau kada ir klausė kas, bet paklausiu dar kartą, Dontstop, o vaikui nekanda šiso vilnos? Dundaga, Kauni....

Kauni nešiojam visa šeima, įskaitant dvimetę  :)  Aš ant nuogo kūno net  :D 

Nežinau, nejautri mūsų visų oda, aš kol kas tik su viena vilna susidūriau, kuri graužė - Sirri. Bet ir tai nuo pavasario iki dabar kasdien kepurę iš jos nešiojau ir kažkaip pripratau prie lengvo kandimo  :) 

Atsakyti

Ta lova visad tokia ir nėr kur jos dėt  :hihihi: 

Atsakyti