Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas :)

o man kaip tik energijos pradeda atsirast po truputį pavasarėjant..ale va jaunatviškai išsiblaškius darbe pasidariau, kažkokių žioplų klaidų priveliu

ir dar man patinka kad šią savaitę važinėju darban su autobusu, vyrai atostogauja tai atsiduriu ir darbe ir namie anksti, nors keliuosi tuo pat metu :) vakarai pailgėjo :)

keista kodėl nenumezgu daug

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Man irgi jau taip jaučiasi pavasaris, paukščiai kaip išprotėję čiulba :wub: 

Šarange, tai jau sekmadienį vakare laukt karakulio nuotraukų :rolleyes:  Jo, apdaila pas mane visur icordas. 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šarange, jaučiuosi, kad apie mane rašytum :) Prieš kelias dienas su vyru sutarėm šeštadienį važiuoti dar interjerui visokių smulkmių ieškoti, šviestuvų dar 2 neturim, o šiandien, kai jau šeštadienis ant nosies, man tas entuziazmas blėsta, tingisi. Dar labai nuo oro priklauso, jei saulutė šviečia, tai atrodo ir judėti, kažką daryti norisi, o jei toks kaip šiandien, tingiu tingėti.

Dar laukia labai nemalonus darbas akvariumo valymas, kadangi iš po remontų jis liko apačioje, tai ir prižiūrėti nebesinori...

Atsakyti

labai tokiu periodu gelbsi mieli pirkiniai :angel_not:  moteriška,bet padeda :D 

aš seniai norėjau knygos,knygų mugėj senų knygų stende ją radau.40 eurų  :blink: na nieko sau...o šiandien iš paštomato atsiimsiu,radau,kas Vilniuj parduoda,tai tik 9 eurai gavosi :angel_not: 

mezgimas.jpg.330x330_q85.jpg

šarange,savaitę dar paslankiok,bet jau kitą savaitgalį tai pabusk iš miegančios gražuolės žiemos miego :D

Atsakyti

Vilniuje tai saulė šviečia. Gal todėl ir nuotaika gera. O dar penktadienis. Vienas tik minusas, kad visa savaitę nervina kažkokua giluminė sloga ir gerklė. Bet taip ant ribos nei sveika nei serganti :B 

Atsakyti

Labas rytas

Olaiva, renki senas knygas :D  kažkur turiu pora, kokių 30 metų senumo. na bet man tai jos ne itin, nebent kokio rašto senų laikų prisireikia, bet metodai tai tokie morališkai pasenę jau. o ir iliustracijų tokiose knygose minimaliai, arba nespalvotos, arba sudėtos atskirai knygos gale arba vidury.

šiandien ryte man tai nelabai į pavasarį panašu buvo.... bet vistiek išėjau naujais batais :D  radau kitus, panašius, bet gražesnius, va.

energija nesiskundžiu, ne fontanai, ale bet ne taip, kaip prieš kokį porą mėnesių buvo, palei žemę. tikrai pagerėjo situacija. gali būt, kad vitaminai pagelbėjo :rolleyes:  šalia jau aptarto neurorubino, dar vitD gėriau.

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:. Seniai berašiau... Ale toks gyvenimas. Prisiregistruoju, kad pradėjau darbuotis, bazuojuosi Gedimino prospekte palei Lukiškių aikštę, už vienos sienos studentai daužo fortepijoną, už kitos rėkauja įsijausdami į vaidmenis, tai aplinka įkvepianti  :D.

Megzt nemezgu, turiu nesusiūtą geresnių dienų laukiantį megztainį... Laukiu pavasario, žibučių, daržo sezono ir šiaip. 

Atsakyti

Sveikos :4u:

Man irgi jau taip jaučiasi pavasaris, paukščiai kaip išprotėję čiulba :wub:

Šarange, tai jau sekmadienį vakare laukt karakulio nuotraukų :rolleyes:  Jo, apdaila pas mane visur icordas. 

Gal palauksiu, kol priblės tavo karakulio prožektorių šviesa :D :D O šiaip nežinau ar bus kam ir kada pafotkint, baliuje gal nesisklaidysiu su karakuliu be sagos :D 

šarange,savaitę dar paslankiok,bet jau kitą savaitgalį tai pabusk iš miegančios gražuolės žiemos miego :D

Reiks pabust, kur gi dingsi, reik nusimegzt dar bliuskutę per savaitę :D

Aš nuotaikos pakėlimui eisiu šiandien plaukų-nagų-ragų paišytis :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Rodau pabaigtuką, pirmą šiais metais medvilninuką.

Ir deja nelabai vykusį  :unsure:

Šiek tiek techninių charakteristikų:

siūlai Midara Medina ~450 g

virbalai 2,75 ir 3,75

modelis iš Drops "Early autumn"

savo nuožiūra keičiau rankoves - mezgiau kur kas platesnes, nei aprašyme.

Kas nepatiko:

*siūlai. Labai norėjau išbandyti storą medvilnę, išbandžiau ir supratau, kad ne man ji. Audinys gaunasi storas, kietas, sunkus, grubus. O pavasarį norisi kažko lengvo ir gaivaus :rolleyes: Kiauraraščio skylutės tokios dyyydelės  :D , net liemenukas matosi. Pynės storos, ir taip platiems pečiams net ne vizualiai, o realiai prideda po kelis cm iš kiekvieno šono  :D

*pervertina save, besirinkdama dydį. Reikėjo megzti vienu dydžiu didesnį  :rolleyes:

Nešiot vis tiek nešiosiu, nes žiauriai nieko neturiu  :(

SAM_2609_medium2.JPG

SAM_2610_medium2.JPG

SAM_2612_medium2.JPG

SAM_2621_medium2.JPG

SAM_2623_medium2.JPG

Atsakyti

Sūnus vakar išmaldavo, kad visgi Dundagą megzčiau jam  :)  Tai VĖL viską ardžiau iki apykaklės, vėl dadėjinėjau pynių, iki nakties darbavausi, daėjau iki rankovių atskyrimo, šį rytą rupūžiokas VĖL  pareiškė, kad kažkaip ne taip viską įsivaizdavo :mega_shok: , bet nešios  :sleep: 

Atsakyti

nu atrodo visai neblogai, nieko tos pynės nestorina. skylės didelės, jo, kartais nervina, bet kartais tai ne, gal nuo mėnulio priklauso :D spalva faina.

medvilnė šiaip medvilnei nelygu, bet ji panešiojus paminkštėt turėtų. ir papliurt tuo pačiu :D

tik klausimas, kažkaip paskutiniai visi tavo megztiniai beveik to paties tipo, viršuje su raštu ir ratu. nenori ko nors naujo išbandyt :hmm:

Atsakyti

tik klausimas, kažkaip paskutiniai visi tavo megztiniai beveik to paties tipo, viršuje su raštu ir ratu. nenori ko nors naujo išbandyt :hmm:

Gera pastaba, tikrai, aš tiesiog įsimylėjus tokį tipą :hihihi: , reikia jau išeit iš komforto zonos ir pramegzt gal reglaną-antpetį  :mastau: 

Atsakyti