pirk toki pat matkeli ir bus isbaigtas mezginys.nes dabar toks iš likučių...
ir bus tada nuostabybiškai prabangus, net už mano sarį brangesnis
Bet matei, kokia forma kakla darau. Bus per marga. O vienspalvio tokio siulo- nera. Nebent is Kitokios aplakos derint vienspalvi.
Nu kaklui sueitu tas vienas matkelis. tik nenoriu jo margo. reikes vel pas vinci nuvaziuot.
Niuma ten ne misko pasaka? Nes lyg silainiuos atsidaro. Klasioke i gariunus vaziuos gal ras ten.
Kas cia toks 270? Noriu naujo tel. Tiksliau reiktu....
Sveikos.
Gyva. Prisiduodu.
Liniuk wauuuuuu. Ir megztukas ir tu😍😍😍😍😍
kaina 270. uz samsunga A3 siu metu. Vietoj 329. priima bet kokius ismaniuosius- veikiancius, neveikiancius, sudauzytus. Tik ivertina skirtingai. Ir is naujo telefono kainos isminusuoja.
Va - megztinio foto su nauju zailsu daryta. patinka kokybe.
Jo, ta pati parduotuve.
Ingriduska, smagu, kad gyva.
As rinkausi tarp Samsungo A3 - 2017 ir tarp Huawey 9 Lite.
Jei buciau emus ne issimoketinai, o is karto mokejus, kaina butu 251 e. Bet dar ir draudima pusmeciui gavau uz ta pacia kaina.
Linute, kaip gražu, spalva tokia gyva, atmušanti, tikrai reiklingas daiktas, labai atimtinas
Liniukos grožis ♥. O nesiskečia, kai sagos taip gana toli viena nuo kitos? Pamenu, kaip kažkada pasakojai apie paprastą ripsinį paltuką kažkur nužiūrėtą.
Aš ištraukiau prieš n metų pradėtą pončą. Gal kas išeis, o gal ir ne. Bet pavasariui būtų gerai.
Niuma - o čia su viena iš gautų mašinų mezgi, susitvarkei ar pas Vincį? Ar bruolį įsigijai pati?
Aš turiu naują - sėklų drakių . Ir kitokių sodo pričindalų. Beje, netikėtai laimėjau Žalios stotelės konkurse http://zaliastotele....rso-nugaletojai, tik dar negavau prizo. Vaikai labiausiai laukia karučio, kad galėtų nuo kalnelio dardėti .
Restar- nei taip, nei taip Vincis turi broli. Cielus du. Ir kartais leidzia man pastumdyt karieta kazkurios
Turiu viena stora megztuka nesusiuta. Melanzini.
Turiu moherio plius viskozes svarkiuka neapdailinta.
Ir turiu sita kimono, kuri siandien pasigaminau. Einu siut ir galvosiu, ka su rankovem daryt ar nedaryt.
Labas rytas,
P a g a l i a u p e n k t a d i e n i s
Liniuka, labai gražiai atrodo ripsinukas Su juodais rūbais ir juodom sagom labai dera. Siūlą žinau ir laimei turiu jo Aišku, galėjai ir iš arčiau pafotkint... Apdaila i-cordu?
Mano karakulis vis dar be sagos, o vakar įkvėpta Liniukos pasirodymo susiėmiau ir pataisiau rankoves, kadangi storas siūlas tai pasisekė kažkaip lengviausiu būdu, o kaupiausi min savaitę. Prisiminiau klausimą apie siūlgalius ir kaip sakiau, kad jeigu skalbiu tai jau netaisau Teko ir siūlgalius visus išpešiot ir skalbta sjau du kartus, ir šiaip iš vidurio praardyt... Visada būna pirmas kartas
Ryt balius, krikštomamos jubiliejus, atrodo, noriu, seniai su visais besimačiau ir pan, bet tuo pačiu ir kaip tingiu....sEubas... Noriu namie turpėt ir nejudėt, kokia siaubinga ta senatvė ir apkerpėjimas