Ačiū už komplimentus Biškį juokinat su tom kokom ir manekenėm
Saulemeile, siūlas babininis iš taško. Sudėtis noname
Liniuka, gražu. Ir reikėtinas daiktas garderobe. Aš rgi puspaltukui idėjas dėlioju.
Prieš porą mėnesių reviziją padariau mezginiuose, tik aš išdalinau Anyta- visada sunešioja iki pabaigos mano rūbus Ir draugę kūdesnę turiu, ką sugebu skalbdama pamažint, ji viską sau priglaudžia.
Olaiva, tik labai užryškinai savo violetą Juk jis natūroj blyškus. Ne toks vaizdas jo.
Liniuka, gražu. Ir reikėtinas daiktas garderobe. Aš rgi puspaltukui idėjas dėlioju.
Prieš porą mėnesių reviziją padariau mezginiuose, tik aš išdalinau Anyta- visada sunešioja iki pabaigos mano rūbus Ir draugę kūdesnę turiu, ką sugebu skalbdama pamažint, ji viską sau priglaudžia.
Olaiva, tik labai užryškinai savo violetą Juk jis natūroj blyškus. Ne toks vaizdas jo.
nieko neryskinau prie nsminio apsvietimo toks yra
Ai, jugi naują žaisliuką turiu. Samsungas daro akciją- superka senus telefonus išmaniuosius. Jų kainą išminisuoja iš naujo. Pasiėmiau išsimokėtinai Samsungą3 šių metų.
Ir visa ta dziaugsma man apmokes amway. O mano kodukas .......
Soriukas, bet tokia mintis kilo
Nemezgu, siuvu. Skaitau retai, nerasau daznai.
Kas siulu iesko, o as striukinio audinio. Noriu ryskaus geltono. Yra juodo, pilko, nude, ir pan.... geltono nerandu
Freke, maciau prie Silainiu bibliotekeos- virs Berneliu atsidaro kazkokiu audiniu parduouve Maciau tuscias lentynas ir uzrasa. Kokios bus medziagos- dar nezinau.
Olaiva, bet pati matai, kad naturoj kita siulo spalva, tai gali pasviesint foto.
man per kompa rodo neiskreipta,gal pas tave labai kontrastas uzkeltas.kaip tik dabar ziuriu i ta foto,baktusa pasidejus salia.ryt skalbsiu
Ryža irgi nepatinka. Rankogalis- pilka. Margo nenoriu dėl kitokio rašto ir formos.
nasuvedu galutinio vaizdo. Knisuosi toliau :
17373150_1252833028087776_271387851_o.jpg 186,04KB 1 Parsiųsta kartų