Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū už komplimentus :D  Biškį juokinat su tom kokom ir manekenėm :D 

Saulemeile, siūlas babininis iš taško. Sudėtis noname :B​ 

Atsakyti

Liniuka, gražu. Ir reikėtinas daiktas garderobe. Aš rgi puspaltukui idėjas dėlioju.

Prieš porą mėnesių reviziją padariau mezginiuose, tik aš išdalinau :) Anyta- visada sunešioja iki pabaigos mano rūbus :) Ir draugę kūdesnę turiu, ką sugebu skalbdama pamažint, ji viską sau priglaudžia.

Olaiva, tik labai užryškinai savo violetą :) Juk jis natūroj blyškus. Ne toks vaizdas jo. 

Atsakyti

Ai, jugi naują žaisliuką turiu. Samsungas daro akciją- superka senus telefonus išmaniuosius. Jų kainą išminisuoja iš naujo. Pasiėmiau išsimokėtinai Samsungą3 šių metų.

Atsakyti

Dontstop primink kur ta siulu parde yra kreves prospekte? Ir koks darbo laikas?

Tarp Šilo ir Maximos, virš žūklės prekių  :4u:  Konkretaus darbo laiko nėra, reikia skambintis. Aš ryt kaip tik einu, 10:30 "užsirašiau"  :D  Ryt nuo 10 iki 16 val dirba  :4u: 

Atsakyti

Kol nesutemo dar spėjau pafotkint. Noriu dar tokio siūlo :wub:

Gražu  :4u: 

Atsakyti

Niuma kiek sukainavo su akcija?

Mb paeme pernyksti..as seile i siu eti varvinu bet brangoka man

Atsakyti

Liniuka, gražu. Ir reikėtinas daiktas garderobe. Aš rgi puspaltukui idėjas dėlioju.

Prieš porą mėnesių reviziją padariau mezginiuose, tik aš išdalinau :) Anyta- visada sunešioja iki pabaigos mano rūbus :) Ir draugę kūdesnę turiu, ką sugebu skalbdama pamažint, ji viską sau priglaudžia.

Olaiva, tik labai užryškinai savo violetą :) Juk jis natūroj blyškus. Ne toks vaizdas jo. 

nieko neryskinau  :rolleyes:  prie nsminio apsvietimo toks yra

Atsakyti

Ai, jugi naują žaisliuką turiu. Samsungas daro akciją- superka senus telefonus išmaniuosius. Jų kainą išminisuoja iš naujo. Pasiėmiau išsimokėtinai Samsungą3 šių metų.

Ir visa ta dziaugsma man apmokes amway. O mano kodukas ....... 

Soriukas, bet tokia mintis kilo :D 

Nemezgu, siuvu. Skaitau retai, nerasau daznai.  

Kas siulu iesko, o as striukinio audinio. Noriu ryskaus geltono. Yra juodo, pilko, nude, ir pan.... geltono nerandu :(

Atsakyti

Niuma kiek sukainavo su akcija?

Mb paeme pernyksti..as seile i siu eti varvinu bet brangoka man

Kadangi emiau issimoketinai ir mokesiu pati, ne Amway :P ai, nors bapkes is ten :P :P tai 270 - per 9 men po 30 e.

Atsakyti

Freke, maciau prie Silainiu bibliotekeos- virs Berneliu atsidaro kazkokiu audiniu parduouve Maciau tuscias lentynas ir uzrasa. Kokios bus medziagos- dar nezinau.

Olaiva, bet pati matai, kad naturoj kita siulo spalva, tai gali pasviesint foto.

Atsakyti

Freke, maciau prie Silainiu bibliotekeos- virs Berneliu atsidaro kazkokiu audiniu parduouve Maciau tuscias lentynas ir uzrasa. Kokios bus medziagos- dar nezinau.

Olaiva, bet pati matai, kad naturoj kita siulo spalva, tai gali pasviesint foto.

man per kompa rodo neiskreipta,gal pas tave labai kontrastas uzkeltas.kaip tik dabar ziuriu i ta foto,baktusa pasidejus salia.ryt skalbsiu  :wub: 

Atsakyti

Ryža irgi nepatinka. Rankogalis- pilka. Margo nenoriu dėl kitokio rašto ir formos. 

nasuvedu galutinio vaizdo. Knisuosi toliau :

Priedas  17373150_1252833028087776_271387851_o.jpg   186,04KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti