Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Eisi ieškot :D 

Nerasi, nes aš į tekstilės konteinerį :D 

Tiesiog morališkai paseno, baisuokliškos kažkios :B​ 

Atsakyti

Eisi ieškot :D 

Nerasi, nes aš į tekstilės konteinerį :D 

Tiesiog morališkai paseno, baisuokliškos kažkios :B​ 

Atsakyti

Dontstop, įdomiai spalvinasi megztinis. Ta mėlyna tai lyg iš kito kamuolio būtų įmegzta. O sūnui gali pasakyti, kad dar kiek paaugs ir galės nešiot. Ir tu jau būsi iki tol laiko panešiojus :rolleyes:

Atsakyti

Kerpena, :D  gera mintis.

man tai visai gražios  tos spalvos, tik pynės kažkaip ne į temą :rolleyes:

nea Liniuka, neisiu... mano pačios maišai sukrauti išvežimui. gal ne tiek daug visoj masėj megzto, bet yra irgi.

Atsakyti

tamsiai samanini turiu ir toki ne tai vandens zalumo ne tai melynumo  plonytis, gal net skarai is dvieju siulu reiktu imt megzt. Raso kad samaniniai vilna su silku, o kitas kasmyras... O babina emiau, nes netycia uztikau tokia krautuvyte kur prie devetu rubu moteriske dar is kazkur siulu prigriebus babinom ir ten ji pardavinejo uz juokinga ne kasmyro ir ne silko kaina...  Nors ta babina tai apie 700g, o kito net nepamenu svorio, saugai maiso dugne guli :D , ten ji kamuoliukais susukus jau buvo...

Tai jeigu tu to tvido nemėgsti, tai pasidžiaugei ir gali dalintis su kitais drakiais :).

jau aš mielai bet kur kelčiau,kad vieta atlaisvėtų ir siūlai atsipirktų :D

Jo, pirmiausia gali čia kelti :). Nors man neaktualu, žinoma,  bet įdomu, kas iš tavo grožybių neprilipę.

Atsakyti

O sūnui gali pasakyti, kad dar kiek paaugs ir galės nešiot. Ir tu jau būsi iki tol laiko panešiojus :rolleyes:

Arba pakaitom ateity nešiosim  :hihihi: 

Pas mus su juo šiemet susilygino batų dydis, tai rimtai turim vieną porą, kurią avim pakaitom, aš - kol jis mokykloje, jis popiet  :hihihi: 

Atsakyti

Olaiva, gal mano dydžio ką nors turi? Rodyk ;)

Donstop, nesustodama varo, truputį pavydu tokio kablio, bet aš nesu mezgusi iš karto 2 projektų, tai ką šnekėti apie daugiau :)

Liniuka, nu nu nu :D

Kaip norisi spalvų, šeštadienį gal reikės nulėkti kur nors, noriu striukės NE JUODOS ir kokių pavasario spalvų palaidinių, sijonų, kažko tokio, kad širdis atsigautų...

Pinta, ateik, papasakok kaip jums sekasi, laukiam naujienų :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 16 kovo 2017 - 13:08

aš vienai kolegei kai pasakiau kad būna kad išmetu megztą daiktą kokį tai niekaip nesuprato, sako tu kąą, į konteinerį?megztą? Taigi ateities kartoms palikt reikia :blink:

nu žodžiu šventvagystė anot jos

Atsakyti

nejaugi :hmm:  negalėjau taip sakyt, pomidorų neauginu. gal kokia Lusasita taip sakė? :D

nu tik nereikia cia :P  as vienais metais maxej pirkau virvelinio siulo, pomidorams parist, nu nes visokius senukus jau pravaziave buvom .  o tas siulas su akcija  buvo .

o siaip kurgi dinozauras Lusasita galetu reikst nuomone apie silkus :D

Atsakyti

Ahoj ;)

Vitaminingai mezgat!

Olaivos sruoga puiki, ir Nitės pastebėjimas - taiklus.

Dukrą megztuku pradžiuginau. Dar lėles džiuginsiu. Ir

.... daug uno.

Atsakyti

nu tik nereikia cia :P  as vienais metais maxej pirkau virvelinio siulo, pomidorams parist, nu nes visokius senukus jau pravaziave buvom .  o tas siulas su akcija  buvo .

o siaip kurgi dinozauras Lusasita galetu reikst nuomone apie silkus :D

ne dinozauras, o pomidorų žinovas :smartass:  kiek ten rūšių pomidorų vienais metais sėjai? ir kiek vnt daigelių turėjai? :D 

nu nepiktai aš gi. :4u:

Atsakyti

Mano tai durnių kortom žaidžia, kai grįžta iš Kauno, tai mažoji prispaudžia visus žaisti...tik ne mane, aš tada ramiai mezgu, kol jie durniuoja :)

Atsakyti