Eisi ieškot
Nerasi, nes aš į tekstilės konteinerį
Tiesiog morališkai paseno, baisuokliškos kažkios
tamsiai samanini turiu ir toki ne tai vandens zalumo ne tai melynumo plonytis, gal net skarai is dvieju siulu reiktu imt megzt. Raso kad samaniniai vilna su silku, o kitas kasmyras... O babina emiau, nes netycia uztikau tokia krautuvyte kur prie devetu rubu moteriske dar is kazkur siulu prigriebus babinom ir ten ji pardavinejo uz juokinga ne kasmyro ir ne silko kaina... Nors ta babina tai apie 700g, o kito net nepamenu svorio, saugai maiso dugne guli , ten ji kamuoliukais susukus jau buvo...
Tai jeigu tu to tvido nemėgsti, tai pasidžiaugei ir gali dalintis su kitais drakiais .
jau aš mielai bet kur kelčiau,kad vieta atlaisvėtų ir siūlai atsipirktų
Jo, pirmiausia gali čia kelti . Nors man neaktualu, žinoma, bet įdomu, kas iš tavo grožybių neprilipę.
Olaiva, gal mano dydžio ką nors turi? Rodyk ;)
Donstop, nesustodama varo, truputį pavydu tokio kablio, bet aš nesu mezgusi iš karto 2 projektų, tai ką šnekėti apie daugiau
Liniuka, nu nu nu
Kaip norisi spalvų, šeštadienį gal reikės nulėkti kur nors, noriu striukės NE JUODOS ir kokių pavasario spalvų palaidinių, sijonų, kažko tokio, kad širdis atsigautų...
Pinta, ateik, papasakok kaip jums sekasi, laukiam naujienų
nejaugi negalėjau taip sakyt, pomidorų neauginu. gal kokia Lusasita taip sakė?
nu tik nereikia cia as vienais metais maxej pirkau virvelinio siulo, pomidorams parist, nu nes visokius senukus jau pravaziave buvom . o tas siulas su akcija buvo .
o siaip kurgi dinozauras Lusasita galetu reikst nuomone apie silkus
nu tik nereikia cia as vienais metais maxej pirkau virvelinio siulo, pomidorams parist, nu nes visokius senukus jau pravaziave buvom . o tas siulas su akcija buvo .
o siaip kurgi dinozauras Lusasita galetu reikst nuomone apie silkus
ne dinozauras, o pomidorų žinovas kiek ten rūšių pomidorų vienais metais sėjai? ir kiek vnt daigelių turėjai?
nu nepiktai aš gi.