gal žinot kokią grupę FB,kur savo rankdarbius sukelti? turiu kelis naujus,nenešiotus,noriu nufotkinti ir atlaisvinti spintoj vietą...
Dontstop kokie gražūs pradėtukai
ypač tas pirmasis dundaginis , bet tai sruogos nedidelės
kiek sveria?
bella jau išrinkom ir užsakiau midaroj pasirodo aš galvojau vienokią o kolegė išsirinko kitokią į kurią net nebūčiau žiūrėjus
Olaiva kelk pirma i virbalovašelinį
nu šiaip jei rasi kur tai pasidalink ir man reiktų kai kurių suknių atsikratyt, kur nei nešioju nei nešiosiu, tik akis bado
jau aš mielai bet kur kelčiau,kad vieta atlaisvėtų ir siūlai atsipirktų
Dontstop kokie gražūs pradėtukai
ypač tas pirmasis dundaginis , bet tai sruogos nedidelės
kiek sveria?
Svorio jau nebeatseksiu, o metrų į savo "stash" Ravelryje įrašiau 940 m, per 2 sruogas tiek kartu gavosi Tai po ~170 g sruoga kažkur
https://www.facebook...64689903750597/Mezginių turgelis
O čia įvairūs mainai, kitaip tariant amžinas swapas https://www.facebook...30188553819867/
ai Olavos tvidiniai tai mane nervina, nes su tuo tvidu man kaip su spalvotais siulais, kai ziuri grazu, bet kai man megzt reikia... O Olaiva tuos tvidus rodo ir rodo sumegztus... Paziuri nu aina sau kaip grazu, issitraukiu savo babinuke, pakilnoju... ir atgal padedu
Va ir man lygiai taip pat. Kai ji ką parodo - gražu bezbožnai. Bet sau kažko tvidinio neįsivaizduoju.
Man tai gražu ir sau būtų... bet... atsikandau pačio mezgimo iš twido, ir alergiją įsivarius buvau nuo dulkėjimo ir šiaip vilna nebuvo labai jau švelni o dar vienas nors ir malonus ir išvargtas bet per didelis man... (Už save didesnių norinčių moterų nerandu aplinkoj, jei numažinu, tai ne bėda ) Mezgiau gal tris daiGtus ir nei vieno vykusio,... jei megzt nebent tik su bruoliu....
Man tai gražu ir sau būtų... bet... atsikandau pačio mezgimo iš twido, ir alergiją įsivarius buvau nuo dulkėjimo ir šiaip vilna nebuvo labai jau švelni o dar vienas nors ir malonus ir išvargtas bet per didelis man... (Už save didesnių norinčių moterų nerandu aplinkoj, jei numažinu, tai ne bėda ) Mezgiau gal tris daiGtus ir nei vieno vykusio,... jei megzt nebent tik su bruoliu....
į mišką tikrai gali apsirengti ;)
Aš savaitgalį į konteinerį išmečiau 3 suknias, sijoną ir bliuskę. Megztus
Aš savaitgalį į konteinerį išmečiau 3 suknias, sijoną ir bliuskę. Megztus
tai kaip suprantu, vis dar konteinery nes šiukšlių vežimas tik pirmadienį
suplyšo, sunešiojai ar šiiap nusibodo
tvidas. man žinokit irgi ne itin limpa mezginai iiš jo. nebent laisvalaikiui.
Eisi ieškot
Nerasi, nes aš į tekstilės konteinerį
Tiesiog morališkai paseno, baisuokliškos kažkios