Labos
Olaiv, tu tikrai nori pasakyt kad yr tokia programele Papasakok kaip seksis analizuoti
Lukne pasisiule,deliojo man zenkliukus is prastai iziurimos schemutes.ryt uzbaigsim,ns siandien kepam kaneles ir visokias uzkandeles meistraujam
Lukne pasisiule,deliojo man zenkliukus is prastai iziurimos schemutes.ryt uzbaigsim,ns siandien kepam kaneles ir visokias uzkandeles meistraujam
Pabusiu nagla, noreciau pasinaudoti jusu darbo vaisiais
Rytoj i darba tai sprendziu dilema del nauju sutikimo, vaziuoti pas sese, eiti pas drauge kuri irgi rytoj kartu dirba ar susisukus i adjeliuka prie teliko pamegzti
Pabusiu nagla, noreciau pasinaudoti jusu darbo vaisiais
Rytoj i darba tai sprendziu dilema del nauju sutikimo, vaziuoti pas sese, eiti pas drauge kuri irgi rytoj kartu dirba ar susisukus i adjeliuka prie teliko pamegzti
ok ;)
tik pirma is tos senos schemos nusimegsiu bandinuka,zymedama kur kas negerai,o tada jau Lukne papaisys ;) su ja galesi naglai tartis
Waida, gal gali brukstelt savo puslapio adresa,kur savo darbukus dedi Kai kas tavo riesines gyre gyre gyre . Ir as pasidziaugti noriu .
kas čia taip gyrė
www.rankdarbiupalepe.blogspot.com
Tu tik megzk tą kišenėtą, paversim jei kas neaišku aš ir planavau megzt pradėt kitąmert
Mano schemų drakius irgi nusipenėjęs, kažin ar bent dalį pavyks sumegzt/sunert
Zinau kuo papirkt galesiu mano schemu drakius turbut didesnis uz siulu
😃😃
Mano vaikus dabar papirkti galima....batonu )) nuo visu ligoniniu batono nevalge,menesi.vakar birzu duonos skyriuj Nojus graudziu balseliu "mamaaaaaaaa,nupirk nors sventems batonaaaaaaaa" 😂 pardaveja pasiziurejo.....vasara turguj jis taip zyze arbuzo.po baseino,slapi plaukai,toks kaip visciukas..nepirkau.tai pardaveja atpjove ketvirti dovanu nabagui.grazu,ane,asociali mama 😂 bet batono dovanu negavo )
As viska susiruosiau,tai pritupiau pamegzt bandinuka to kitaicu ir susiradau kitokio adijalo ne adijalo aprasyma.Freke sake nepradet jo siemet,nes ryt jis bus 2016 nebaigtukas.pradesiu ryt )
Grazaus,tykaus Nauju sutikimo ir ne prastesniu uz siuos metus ateinanciuju ;)
Pamiegojau su Emiliu jaučiuosi, kaip žmogus
Sutiksim tradiciškai Naujus- namie, vieni su vaikais, o 12 val eisim į lauką šaudyt fejerverkų. O grįžę rasim kažkokias mini dovanas po eglute
Blakstienų modelis:
15785076_1516797585016631_194239872_o.jpg 63,26KB 0 Parsiųsta kartų
Mielos mano draugės, sveikinu pasitinkant 2017 metus.
Linkiu, kad nesipeštume kaip gaidžiais, bet ir nebūtume vištomis-perekšlėmis.
Smagių mums ateinančių metų. Myliu Jus visas ir keliu taurę už naujus potyrius
taures-sampanas-69780370.jpg 82,37KB 0 Parsiųsta kartų