nejaugi negalėjau taip sakyt, pomidorų neauginu. gal kokia Lusasita taip sakė?
katuk, tu kur dirbi? Mane domina geigrafine vieta ne istaigos pavadinimas
Labas rytas
Labai graži Ligvitos skara
Ir Olaivos tvidinukas ir tie margiukai labai gražūs, aš kai suvaikėjusi, tai man gražu tokie margučiai
Nepamezgiau, nykščio pagalvėlės nejaučiu, nes badžiau su adata didelį gėlės trafaretą ant gumuoto siuvinėjimui skirto lapo, šiandien mokykloje siuvinės tas gėles mažoji.
Vyras dabar pradėjo gerti Nutrilite 3 rūšių vitaminus Omega3, Gliukozaminą su kažkuo ir Kalcį, Magnį su D vitaminu. Pasakysiu ar padėjo
ai Olavos tvidiniai tai mane nervina, nes su tuo tvidu man kaip su spalvotais siulais, kai ziuri grazu, bet kai man megzt reikia... O Olaiva tuos tvidus rodo ir rodo sumegztus... Paziuri nu aina sau kaip grazu, issitraukiu savo babinuke, pakilnoju... ir atgal padedu
Labos
Qqte, turkiškų siūlų didžiausias pasirinkimas turbūt Midaroj.
Mano paltukas pagaliau išdžiūvo. Nuo sekmadienio Bet tai kokio gražumo spalva Ir tam siūlui labai ripsas tinka Šiandien reikia nusipirkt sagas ir lauksiu šiltesnių orų.
ai Olavos tvidiniai tai mane nervina, nes su tuo tvidu man kaip su spalvotais siulais, kai ziuri grazu, bet kai man megzt reikia... O Olaiva tuos tvidus rodo ir rodo sumegztus... Paziuri nu aina sau kaip grazu, issitraukiu savo babinuke, pakilnoju... ir atgal padedu
twidas tik lygiam mezgimui,nei kokiu razinku reikia,nei rastu.ir idealiausia-geroji puse isvirksciu akiu
kokiu spalvu turi? o kam babinom pirkai ? tarkim man megztukui 300 gr sociai,kilogramines babinos nei nereikia...
Nežinau kaip su pomidorais, bet šitie kur Olaivos tai primeną tokį tarybinį veltinį, kur į paltus siūdavo ir balduose panašus būdavo nu čia, aišku, tik mano subjektyvi nuomonė
nu Nitė kai pasako...apie tą vataliną, tai čia taikliai,net primiršus tokį buvau, bet vis tiek gražu...
twidas tik lygiam mezgimui,nei kokiu razinku reikia,nei rastu.ir idealiausia-geroji puse isvirksciu akiu
kokiu spalvu turi? o kam babinom pirkai ? tarkim man megztukui 300 gr sociai,kilogramines babinos nei nereikia...
tamsiai samanini turiu ir toki ne tai vandens zalumo ne tai melynumo plonytis, gal net skarai is dvieju siulu reiktu imt megzt. Raso kad samaniniai vilna su silku, o kitas kasmyras... O babina emiau, nes netycia uztikau tokia krautuvyte kur prie devetu rubu moteriske dar is kazkur siulu prigriebus babinom ir ten ji pardavinejo uz juokinga ne kasmyro ir ne silko kaina... Nors ta babina tai apie 700g, o kito net nepamenu svorio, saugai maiso dugne guli , ten ji kamuoliukais susukus jau buvo...
tamsiai samanini turiu ir toki ne tai vandens zalumo ne tai melynumo plonytis, gal net skarai is dvieju siulu reiktu imt megzt. Raso kad samaniniai vilna su silku, o kitas kasmyras... O babina emiau, nes netycia uztikau tokia krautuvyte kur prie devetu rubu moteriske dar is kazkur siulu prigriebus babinom ir ten ji pardavinejo uz juokinga ne kasmyro ir ne silko kaina... Nors ta babina tai apie 700g, o kito net nepamenu svorio, saugai maiso dugne guli , ten ji kamuoliukais susukus jau buvo...
aisku,jei kazkur pigiau,tai babina nepamaisys i archyva
Sveikos
Įnirtingai mezgu, nėra kada plepėti
Qqte, aš Bellą perku iš siuluparduotuve.lt. Ai, aš viską ten perku, reklamuoju ir reklamuoju tą parduotuvę Bet batik jie šiuo metu neturi. Gal dar užveš, nes visad būdavo pavasarį/vasarą
Iš pusmedvilnės iš jų asortimento pas mane dabar eilėje laukia Nako Calico Jakar. Nuotraukoj manęs nesudomino, bet kai gyvai pamačiau Ir švelnūs nerealiai palietus, ir toks spalvų derinys Realybėje garbės žodis gražiau atrodo, labai ryškios, "skanios" spalvos.
Bet aišku žiūrint ką megzt iš jų. Aš sau nei tokios sudėties nepirkčiau, nei tokio margumo. Čia mano vaikas tokius išsirinko sau
Mane ima neviltis dėl nieko nespėjimo Dukra antra savaitė kaip lanko darželį, galvojau kovą tai jau pamegsiu, planai napoleoniniai buvo, o realiai krapštausi po biškį ir žiauriai neturiu ką nešioti Atšilo, verkiant reikia paprastų plonų medvilninių megztukų, apsivilkimui po striuke kai einu į darželį/į parką/parduotuvę, kažko tokio:
Ir ne vieno, o bent 3-4, kad spėčiau su skalbimu. Kada rast laiko numegzt bent būtinam minimumui Turiu tik vieną ploną megztuką šiuo metu, Kai jis skalbiasi, nešioju bliuzonus Gerai, kad "į žmones" šiuo metu niekur nereikia
Pabaigiau vakar darbelį vieną, džiūsta, ryt-poryt rodysiu.
Oi su tuo laiko nebuvimu tai tragedija, siandien galvojau greit sulakstysiu i viena vieta... Pradedi galvot ir lino reikia, nera pakeliui parduotuves, reiks po senamiesti begiot, ir kava baiges, vel nepakeliui vokietis.... Nu zodziu tas greit bus kokios 3-4val po miesta lakstymo...
Kol kas parodau, ties kuo dabar dirbu:
Dundaga. Vienos sruogos pakako tokiam kiekiui:
Iš pradžių nežinojau, kam mezgu, sau ar sūnui (dydis jau panašus mūsų ). Kažkuriuo momentu jis pareiškė, kad būtinai jam, ok, atskyriau rankoves, pramezgiau pusę kūno, dadėjau dar pynių gerokai, nes taip pageidavo, tada jis pasimatavo ir pasakė, kad nepatinka, kaip gula spalvos, megzk sau Ardžiau, platinau viršutinę dalį, vėl atskyriau rankoves, kai daėjo reikalai iki mėlynos spalvos (realybėje ji labai ryški) vėl pareiškė, kad gal jam geriau, nori, nešios Nu jau ne sakiau, visą parą sugaišiau permezginėjimui. Tai net verkė vaikas, iki šiol man neatleido , mezgu dabar po biškį, kol jis mokykloje, kad nenervuot
Bet siūlų megztukui truks, turbūt bus liemenė
Čia mano akių džiaugsmas Realybė spalvos ryškesnės
Bus kardiganas-užmestukas ale Ricoletta iš R, tik paėmiau kitą raštą (norėjau kažko su lapukais). Einasi lėtai, nes kiekvieną eilę žiūriu į schemą...
Kauni black-lila, kardiganas, raštas iš galvos. Žiemą man šios spalvos atrodė pritrenkiančiai gražios, tada ir reikėjo megzt , nes dabar tokių niūrių spalvų visiškai nebesinori Tikriausiai bus atidėta ilgam, gal iki rudens/žiemos