Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, pas kurį jubiliejus, pas tave ar TB :D

pas mane dar ne,o va rudenį vyro jubiliejus bus :B​ 

Atsakyti

Pamenu, pries pora metu buvau imetus panasius siulus - sariu silka, tik be vilnos. Tai Katukas sake, kad tokie tiks tik pomidorams parist :D

Atsakyti

Tereza gi mes moteros, mes galim ir apsigalvot po 100 kartų per dieną :D

Atsakyti

Pamenu, pries pora metu buvau imetus panasius siulus - sariu silka, tik be vilnos. Tai Katukas sake, kad tokie tiks tik pomidorams parist :D

mezgei iš jų kažką ar tik iš interneto platybių rodei?

Atsakyti

Nežinau kaip su pomidorais, bet šitie kur Olaivos tai primeną tokį tarybinį veltinį, kur į paltus siūdavo ir balduose panašus būdavo :rolleyes: nu čia, aišku, tik mano subjektyvi nuomonė :D

Atsakyti

gal žinot užmatėt kur yra alize bella batik design siūlų didesnis pasirinkimas nu arba panasių, panasaus margumo, medvilnes, pusmedvilnes?

Atsakyti

Olaiva, nemezgiau. Tik siula rodziau. Ale kai pomidoru neturiu, tai ir nepirkau :D

Atsakyti

Olaiva, nemezgiau. Tik siula rodziau. Ale kai pomidoru neturiu, tai ir nepirkau :D

aš irgi tada ne pagal paskirti naudoju...tiesiog mezgu

o pomidorams risti turiu faino virvelinio siulo babinaite su angora :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Olaiva nusipirko šniūro, prisisėjo pomidorų, paskui galės mėtytis :D 

Planetos vietoj, bet jėgų ne fontanai, vakar net vandeny sportuot sunku buvo, o grįžau tai vos ne šliauždama, planavau dar rankovę pabaigt susiūt, bet nepakėliau net.... Bet vitamino tai nei vieno neįkaliau  :oh: Tikiuosi oras užtonizuos.

Atsakyti

kabas rytas, as tai dvi dienas mezgiau, o siryt isardziau viska... Ir viskas per kvaila uzsispyrima, iskart matesi, kad kazkas ne taip, tai vietoj to kad issiaiskint, kas netaip dantis sukandus makalavau belenkaip...

Atsakyti

nejaugi :hmm:  negalėjau taip sakyt, pomidorų neauginu. gal kokia Lusasita taip sakė? :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 16 kovo 2017 - 10:13

aplinka kalta,tik ne aš  :D​ 

Atsakyti