Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sudetines atnaujinto B grupes dalys yra tokios:

• Viena dviejų sluoksnių tabletė per dieną suteikia visų pagrindinių B grupės vitaminų 100% RMV*: tiaminas (B1), riboflavinas (B2), niacinas (B3), pantoteno rūgštis (B5), piridoksinas (B6), biotinas (B7), folio rūgštis (B9) ir kobalaminas (B12).
  • Ji užtikrina optimalų kiekvieno B vitamino medžiagų išsiskyrimą naudojant dvigubo poveikio technologiją.
  • Nuovargį sumažinti padeda riboflavinas (B2), niacinas (B3), pantoteno rūgštis (B5), piridoksinas (B6), folio rūgštis (B9) ir kobalaminas (B12).
  • Tiaminas (B1), riboflavinas (B2), niacinas (B3), pantoteno rūgštis (B5), piridoksinas (B6), biotinas (B7) ir kobalaminas (B12) palaiko normalų energijos suteikiantį metabolizmą.
  • Įeina natūrali spirulina, auginama ir nuimama „NUTRICERT™“ sertifikuotame vandens ūkyje. 
Atsakyti

Niuma, paimčiau tavo vitaminų, jei parašysi kokia kobalamino atmaina ir koks jo kiekis. Aš vartoju ir sintetinį B12,nu nes kaip ir minėjau, ant Lietuvos kol kas nėra kitokio, bet man reikia didesnio jo kiekio, aš negaunu jo su maistu.

Ingriga, gal kada nors, kai apsimėtysiu darbukus.

Atsakyti

labas rytas :)

kažkaip mažai mezgasi šią savaitę, planavau numegzt tunikutę ale vakar tik pažastis atskyriau, ir miegot...

nusipirkau beatos knygą naują tai visas laikas virtuvėj pranyksta, atrodo gaminimo nedaug bet susidaro :)

Atsakyti

Labas rytas,

qqte, kaip knyga? Aš is svarstau pirkt, ar ne.. Laukiu akcijų :D 

Atsakyti

Waidaw man tai labai labai žinok. tiesiog skanu :) dėl to suskaičiavimo tai gal man nesmarkiai aktualu (jei iš vis kokiai moteriai tai gali būt neaktualu, jei jau sąžiningai tai vis metu 2 kg :D )

bet turi minusų, Mb pvz vakarienes su manim valgo, o vaikis kategoriškai ragaut atsisako, nu tai daug gaminimo gaunasi

ir dar gana brangu

aš gi pripratus pasigamini ir valgai 3 dienas pietus, o čia taip neišeina, tenka kasdien makaluot po pora kartų kažką

šiaip sakė pavasariniam žurnale yra poros dienų meniu tai va gali nusipirkt pasimėgint ir matysi tinka ar ne

Atsakyti

(jei iš vis kokiai moteriai tai gali būt neaktualu, jei jau sąžiningai tai vis metu 2 kg :D )

Tai čia hobis toks :D mesti du kg, nu arba tris kg :rolleyes:

Atsakyti

uhu prie mezgimo :) gerai dar kad mezgimas svarbesnis hobis

o ką visokių hobių būna :D

nors kažko pastarosiomis dienomis susidarė įspūdis kad mano hobis pirkt gamint ir valgyt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 kovo 2017 - 08:58

nu :blink:  pasirodė, kad pusės žinučių nemačiau

Oaliva, kokio gražumo :wub:  tos gijos... ar tokio pat ir brangumo :D ?

Atsakyti

nu :blink:  pasirodė, kad pusės žinučių nemačiau

Oaliva, kokio gražumo :wub:  tos gijos... ar tokio pat ir brangumo :D ?

na kaina  :hmm: kaip čia pasakius :D gimtadieniui vieną galima nusipirkti be širdies graužaties :)

DSC_3245_medium2.JPG

Atsakyti

vieną :D 

o iš vieno išeis kakluošalas?

aš kažkaip nebeperku žurnalų Beatos, kelis esu pirkus, bet taip ir negaminau nieko iš jų... prabangybių pridėta..

Atsakyti

vieną :D

o iš vieno išeis kakluošalas?

aš kažkaip nebeperku žurnalų Beatos, kelis esu pirkus, bet taip ir negaminau nieko iš jų... prabangybių pridėta..

taip,uzteks vieno ;)

jeigu koks jubiliejus,tai ir du galima sau leist :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 kovo 2017 - 09:26

taip,uzteks vieno ;)

jeigu koks jubiliejus,tai ir du galima sau leist :D

Olaiva, pas kurį jubiliejus, pas tave ar TB :D

Atsakyti