Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

dėl tos rusų kalbos...kai maniškiai anglų k. moka bemaž nesimokydami,, vyresnėlis ypač gerai, pernai net respublikinėje olimpiadoje dalyvavo ir prizą gavo, tai su rusų jiems labai šiaip sau  :huh2:

priežastys, mano supratimu paprastos kaip 2x2. anglų jie girdi nuo vaikystės, žaidimai anglų kalba, forumai anglų kalba,kaip mums vaikystėje rusų. Todėl anglų lengvai sekasi. O kai šita lengvai sekasi, tai nėra įgūdžių kalbą mokytis. O kaip kalbą išmoksi? arba turi toje aplinkoje augti arba kalti. Kalti neįpratę , nenori ir tingi, o aplinkoje tos kalbos nėra.  Sunku net klausyti, kaip veblena  :D Pirmąsyk gal suprato, kad ta kalba reikalinga, kai į Gruziją nuvažiavom. :D Ten angliškai bemaž niekas nekalba, tik rusiškai. Jaunimėlis , beje, jau nemoka rusiškai, bet angliškai irgi nelabai :lol:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 15 kovo 2017 - 18:21

Sarange, man gydytoja rekomendavo Vitabiotic Imunace su eziuole.

Atsakyti

Katukai, as rasiau: sintetiniai ir artimi naturaliems. Isgaunama- leto garinimo budu zemoj temperaturoj (36 laipsniu)per 4 val. Nuo zaliavos iki milteliu. Ju psl yra video ideta apie atnaujinta leto isisavinimo B grupe.

Pas mus su vyru nuomone vieninga: geografiskai niekur nepasitrauksim, vaikai jau zino, kad mokysis anglu ir rusu kalbas.

Vakar Emilio megztukas buvo grazis. Snd nebe. Permegsiu kita spalva, kita stori, kita siula apykaklei. 

Atsakyti

Vakar Emilio megztukas buvo grazis. Snd nebe. Permegsiu kita spalva, kita stori, kita siula apykaklei. 

:hmm:  šiandien tikrai jis net labai negražus :D... man atrodo,kad idealiausia būtų to paties siūlo nusipirkti matkelį...nes kaklui ir rankogaliams ne tik siūlo rūšis skiriasi,bet ir spalvos ne į temą...bet gal čia tik man,bet toks kaip iš likučių numegztas susirodė...

Atsakyti

Katukai, as rasiau: sintetiniai ir artimi naturaliems. Isgaunama- leto garinimo budu zemoj temperaturoj (36 laipsniu)per 4 val. Nuo zaliavos iki milteliu. Ju psl yra video ideta apie atnaujinta leto isisavinimo B grupe.

Ką reiškia artimi natūraliems :D kažkokiu ypatingu būdu išgauni ir jau pusiau natūralus? Tuo labiau, kad nei aš nei tu nežinom, kaip ten tas kad ir Neurorubine yra išgautas. Žaliava juk bet kuriuo atveju nenatūrali. Beje, kokia konkreti žaliava tam B12 yra naudojama? Gal tas š...? 

Bet šiaip esmė ne tame. Ir man informacijos trūksta rimtiems argumentams. Aš užsikabinau už to, kad sakei jog berti gali nuo sintetinio vitamino, tai jis ir ten ir ten sintetinis. 

Atsakyti

Miglei  :4u: 

Olaiva iskur ta grozi traukei  :bigsmile: 

Atsakyti

Kode as to emilio megztuko  nematau?

Atsakyti

Miglei  :4u:

Olaiva iskur ta grozi traukei  :bigsmile:

iš Karališkos vilnos

mezgu tiesiog baktusą.patį paprasčiausią

nusipirkau šiandien prie jo alpakos,meditavau pasidėjus matkelius ir...netinka...

Atsakyti

Kode as to emilio megztuko  nematau?

Nes permezgineju :) 

Atsakyti

. Aš užsikabinau už to, kad sakei jog berti gali nuo sintetinio vitamino, tai jis ir ten ir ten sintetinis. 

Ne taip sakiau.

Sakiau beria nuo priedu, risanciu medziagu, kurios dedamos i sintetinius vitaminus.

Paziurek info apie Nutrilite zinomuma ir perkamuma pasaulio statistikoj. Nes 80 metu prekes zenklui. 

Zaliavos naturalios- gamina is vaisiu, darzoviu, grudu, uogu,  kuriuos uzaugina patys be chemikalu. Nera ar truksta derliaus del oro salygu - nera to vitamino. Ju politika tokia. Kalbu apie visus vitaminus. Ne vien B grupe.

Atsakyti

Aš kalbu apie konkrečiai B12. Nes man aktualu. Soriukas ale bet seniai visi veganai žino, kad B12 augaliniam maiste NĖRA. Taip kad iš daržovių ar kitų augalų net ir į tą Nutrilite nu niekaip neįmontuosi. 

Perkamumas ir žinomumas čia ne prie ko.

Apie bėrimą ir sintetinius priedus ok-tikrai ne taip supratau. Bet kad konkrečiai B12 tavo siūlomuose vitaminuose natūralus-neįtikinai. Būtent ta atmaina-cianokobalaminas-tik sintetinis. Ir kad pilnai gali berti dėl to, kad jis sintetinis irgi tiesa.

Galiu ir daugiau papasakot apie B12, bet gal nelabai įdomu, o ir pasiskaityt galima

Atsakyti

Katuk papasakok  :mirksiukas: 

Atsakyti