Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Košes galima visaip paskanint priviliojimui visokiom uogom, vaisiais, cinamonu ar pan, bet ar taip jau tikrai košės laisvina vidurius? Ląsteliena tai taip, skysčiai ir pan, o košės man kažkaip įtartinos tuo klausimu  :hmm: 

Atsakyti

Su pasirinkimu sunkiai, nes klizma jokio blogo įspūdžio nepaliko :D 

Avižinė košė su sėlenom pravalo žarnyną. 

Atsakyti

Košes galima visaip paskanint priviliojimui visokiom uogom, vaisiais, cinamonu ar pan, bet ar taip jau tikrai košės laisvina vidurius? Ląsteliena tai taip, skysčiai ir pan, o košės man kažkaip įtartinos tuo klausimu  :hmm:

gal ne visų kruopų košęs, bet jei pilno grūdo, tai beveik visos.ne tai kad laisvina, bet suaktyvina peristaltiką, t.y. visokios ten suvirkšintos liekanos (atliekos) daug lengviau juda žarnynu.

Atsakyti

Košė jei nenugludintų kruopų - ok.

Pvz., kai kepu kotletus - privarau sėlenų į juos :rolleyes: skonio nepakeičia, o vat tam, kas nekakoja vis suvalgo, kad ir slapčia :D

Atsakyti

šarange tai šiaip košės jei tų gerų kruopų turi nemažai tos ląstelienos

aš su košėm irgi nelabai draugauju, bet aišku ir problemos amžinos

tik kad daržovių daug valgau

Atsakyti

Labas

Mano Lukas antra kalba rusu pasirinko ir neblogai visai sekasi. Padeti nelabai galiu nes mokiausi prancuzu antra kurios taip ir nepanaudojau.

Atsakyti

aš turėjau žiaurią problemą su užkietėijmu, nors užsikimšimo tokio nesu turėjusi.

tai dabar žinokit nebeturiu, nebent kažkaiptais pieno produktai patenka organizman :D  žinoma, kad ne be mano žinios jie ten patenka, ale bet apsimetu, kad jie tokie parazitai, visiap kaip mane gundo...

Atsakyti

Liniuka, o kaip nustatė Miglei? Echoskopu? Sveikatos ;)

Aha echoskopu.

Atsakyti

aha tikrai LIniuka :blink:  kaip žiaurokai skamba tas reikalas. negalvojau, kad vaikams taip gali būt, tik senukams. ar tai gali kartotis? gal kažkokios turimos organizmo modifikacijos tam turi įtakos?

Vaikam gan dažnas reikalas šiaip užkietėję viduriai ir kamsčiai. Susiję daugiausia su maistu (mažai daržovių ir vaisių, per daug miltų ir kitų perdirbtų daigtų), su fizinio aktyvumo stoka ir paskui tik su anatominiais ypatumais. Pakeitus mitybą ir gyvenimo būdą labai dažnai viskas susitvarko :)

Atsakyti

mano nojui buvę,Kaip Miglei.esam tris kartus extra lėkę į ligoninę,kartą net per jūros šventę,kai gatvės uždarytos,o jis nepaeina...svarbiausia-maistą žiūrėtis,bet jis daržovėm gali būt gyvas,košes mėgsta.jam bėda dėl wc,kai svetimoj vietoj nenueina ryte.tai vakare jau būna ŠAKĖS :blink: 

o aš apsiraminau,nusipirkusi giją vilnelės su perdirbtų sarių šilku  :wub: spalvos nerealios :wub: 

DSC_3231_medium2.JPG

DSC_3230_medium2.JPG

Atsakyti

Va va, dar ir psichologines priežastis pamiršau  :oh: labai dažnai užkietėjimai prasideda pradėjus mokyt apsieit be pampersu, o paskui ir bet koks nerimas, baimės, stresas, gali sukelt ne tik viduriavimus (dirglios žarnos sindromas), bet ir užkietėjimus.

Atsakyti

Kas yra kas

Priedas  12347770_1495808944083084_181257465138360971_n.jpg   56,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti