Į prancūzų ir vokiečių aš gan skeptiškai žiūriu. Jos jau galėtų būt po anglų ir ispanų
O geriausia būtų lenkų ir latvių
Šiaip tai nelabai suprantu to kriterijaus renkantis kalbą- galėsiu padėt Jums daug tėvai padėjo? Ir ar tikrai tos pagalbos reikėjo?
Maniškiai anglų visai nemokėjo, na bet mokiausi ir net patiko. Rusų irgi neatsimenu, kad kada padėję būtų
Bernai irgi pagalbos neprašo. Vokiečiui kartais primygtinai siūlom, bet jo nuomone, jam nereik. Juk turi mokytojus.
Restar, bet kokios garantijos, kad vokiečių būtų daugiau nei 4? Kalba irgi sunki.. Visur reikia mokytis. Aš 3m mokiaus vokiečių, pati nekenčiamiausia paskaita buvo Nors rusų kai reikėjo visokias Karas ir Taika ir Meistras ir Margarita skaityt, tai irgi nekažką buvo..
Mano dičkis rusų ir anglų neblogai pramokęs multikus žiūrėdamas, tik kalbėt sunku, o suprast jau neblogai supranta.
Nu lenkų ir aš galėčiau pagelbėt mokytis, tik su rašyba sunkoka manau
Limit, nu jei bus sunku ir sakys, tai tu mane tempei į tą galerą, tai teks ir padėt O šiaip aš irgi mielai nepadėčiau ruošt pamokų, esu visom leturiom UŽ savarankiškumą, nors maniškė ir yra pakankamai savarankiška, bet kur stringa, pvz. matematika tai tenka padėt... jei nepadėsi tai bus dar blogiau... Turbūt nereiks, o ir gal nebesugebėsiu padėt iki 12klasės, bet jaučiu, iki kokios 7 dar reiks ir dar galėsiu
Pagalbos nesiūlau, bet jei prašo, tai visad padedu, ar paaiškinu. Tai jau geriau paaiškint, ką suprantu,o ne samdyt mokytoją į pagalbą
Pvz., aš anglų kalbos niekad gyvenime nesimokiau (nors m-kloj toks dalykas buvo) ir nesuprantu jos. Mano vaiks varo idealiai. Geriau nei lietuviškai
Šarange, tai aš visu kuo padėčiau, jei tik prašytų. Bet bernai neprašo. O Rusnei su matematika padėt reikia, pati prašo, kai uždaviniai su laikrodžiu būna. Ji turbūt niekad neišmoks to ciferblatinio laikrodžio... Aš jau nevilty...
Mano irgi nelabai gaudosi jame. Bet nenusimenu aš gal kokioj 7-8klasėj tik jį perpratau. Vieną dieną ėmė ir nušvito
Į vaikų kambarį ciferblatinį laikrodį nupirkau. Dar kokį nlb brangų - ant rankos įtaisysiu. Vis gal kada susiprotės
Šarange, tai aš visu kuo padėčiau, jei tik prašytų. Bet bernai neprašo. O Rusnei su matematika padėt reikia, pati prašo, kai uždaviniai su laikrodžiu būna. Ji turbūt niekad neišmoks to ciferblatinio laikrodžio... Aš jau nevilty...
maniškės labia ilgai, oj tikrai ilgai nesuprato. nesu tikra, ar ir dabar iš kart susigaudo nors realiai matematikoj tai visai gerai gaudosi.