Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Į prancūzų ir vokiečių aš gan skeptiškai žiūriu. Jos jau galėtų būt po anglų ir ispanų biggrin.gif

O geriausia būtų lenkų ir latvių :rolleyes:

Atsakyti

Su vokiečių kalba, tai padėt niekuom negalėčiau :rolleyes: net keiktis ta kalba nemoku  :lol:  Tad pasirinkimas tik vienas. Tik rusų. Tą kalbą nors suprantu. O šiaip galėtų kiniečių kalbą mokint :D

Atsakyti

Šiaip tai nelabai suprantu to kriterijaus renkantis kalbą- galėsiu padėt  :rolleyes:  Jums daug tėvai padėjo? Ir ar tikrai tos pagalbos reikėjo?

Maniškiai anglų visai nemokėjo, na bet mokiausi ir net patiko.  Rusų irgi neatsimenu, kad kada padėję būtų  :rolleyes:

Bernai irgi pagalbos neprašo. Vokiečiui kartais primygtinai siūlom, bet jo nuomone, jam nereik. Juk turi mokytojus. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 15 kovo 2017 - 14:22

Restar, bet kokios garantijos, kad vokiečių būtų daugiau nei 4? Kalba irgi sunki.. Visur reikia mokytis. Aš 3m mokiaus vokiečių, pati nekenčiamiausia paskaita buvo :D Nors rusų kai reikėjo visokias Karas ir Taika ir Meistras ir Margarita skaityt, tai irgi nekažką buvo.. 

Mano dičkis rusų ir anglų neblogai pramokęs multikus žiūrėdamas, tik kalbėt sunku, o suprast jau neblogai supranta.

Nu lenkų ir aš galėčiau pagelbėt mokytis, tik su rašyba sunkoka manau :D 

Atsakyti

Limit, nu jei bus sunku ir sakys, tai tu mane tempei į tą galerą, tai teks ir padėt :D O šiaip aš irgi mielai nepadėčiau ruošt pamokų, esu visom leturiom UŽ savarankiškumą, nors maniškė ir yra pakankamai savarankiška, bet kur stringa, pvz. matematika tai tenka padėt... jei nepadėsi tai bus dar blogiau... Turbūt nereiks, o ir gal nebesugebėsiu padėt iki 12klasės, bet jaučiu, iki kokios 7 dar reiks ir dar galėsiu :D

Atsakyti

Aš vietines lenkų bobutes visai laisvai suprantu, jei į vieną autobusą pataikom :D

Vaida, pritariu, kad neaišku, kaip su vok. k. būtų. Universitete kelis modulius turėjau, tai oje, nelengva tikrai buvo. Taip kad dėl aukštesnio balo nebūčiau tokia tikra. 

Atsakyti

Šarange, tai aš visu kuo padėčiau, jei tik prašytų. Bet bernai neprašo. O Rusnei su matematika padėt reikia, pati prašo, kai uždaviniai su laikrodžiu būna. Ji turbūt niekad neišmoks to ciferblatinio laikrodžio... Aš jau nevilty...

Atsakyti

Pagalbos nesiūlau, bet jei prašo, tai  visad padedu, ar paaiškinu. Tai jau geriau paaiškint, ką suprantu,o ne samdyt mokytoją į pagalbą :rolleyes:

Pvz., aš anglų kalbos niekad gyvenime nesimokiau :ax: (nors m-kloj toks dalykas buvo) ir nesuprantu jos. Mano vaiks varo idealiai. Geriau nei lietuviškai :oh:

Atsakyti

Limit, bernai yr bernai, gal jie viską ir taip moka :D Luknei su laikrodžiu irgi ne kažką.... atrodo, lyg moka, bet kai uždavinys ir iškart prasideda improvizacija...  :oh: 

Atsakyti

Šarange, tai aš visu kuo padėčiau, jei tik prašytų. Bet bernai neprašo. O Rusnei su matematika padėt reikia, pati prašo, kai uždaviniai su laikrodžiu būna. Ji turbūt niekad neišmoks to ciferblatinio laikrodžio... Aš jau nevilty...

Mano irgi nelabai gaudosi jame. Bet nenusimenu :D aš gal kokioj 7-8klasėj tik jį perpratau. Vieną dieną ėmė ir nušvito :D

Į vaikų kambarį ciferblatinį laikrodį nupirkau. Dar kokį nlb brangų - ant rankos įtaisysiu. Vis gal kada susiprotės :rolleyes:

Atsakyti

Bijau, kad jei ciferblatinį turės ant rankos, tai niekur laiku ir nesuspės :D

Atsakyti

maniškės labia ilgai, oj tikrai ilgai nesuprato. nesu tikra, ar ir dabar iš kart susigaudo :D  nors realiai matematikoj tai visai gerai gaudosi.

Atsakyti