Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina - tu rusiškai žiūri? Aš dar turiu prielipą, kuri mėgsta su manim pasėdėti, tai nepatiks, jeigu nelietuviškai žiūrėsiu :).

Neprošal prielipai bus išmokt rusų kalbą :D

Tas "Ten kur namai" geras. Daug megztinių :D

Atsakyti

Iš paskaitų:

Vitaminai būna sintetiniai ir artimi natūraliems.

Dažnai (kaip ir mane) beria sudėtinės sintetinės dalys, bet ne pats vitaminas.

Jie neberia nuo duonos, grūdų, burokėlių ir pan, tada natūraliam vitaminui ne alergiška.

Jei įdomu, galiu pasiūlyt aštuonių B grupės vitaminų lėto įsisavinimo kompleksą. Dalis vitamino tirpsta ryte greitai - B2 ir B12, kiti šeši- dienos bėgyje. 

Atsakyti

kadangi aš daug kam esu alergiška,tai B grupės vengiu kaip velnias kryžiaus.maisto produktuose duonoj,burokėliuose ir kt. jo mažai yra,o va tabletėj jau nzn keliu kg burokėlių kiekis sudėtas...

Atsakyti

Sukeliau nuotraukas cia, gal spalvos aiskesnes, nes lauke fotografuota...

http://www.ravelry.c...ita/yufem-shawl

Atsakyti

Neprošal prielipai bus išmokt rusų kalbą :D

Tas "Ten kur namai" geras. Daug megztinių :D

Mano prielipa kol filmus ziurejau rusiskai, nieko nesake, bet kai audio knyga pasileidau pasipiktino, nieko nerodo ir dar rusiskai kalba...

Nors as traktuoju, kad tai ka as ziuriu ne jam skirta, jam tv atiduotas, kurio as jau keli metai neziuriu

Atsakyti

Nu, duonos, įtariu, kokį centnerį ir burokėlių vagoną reiktų suvalgyt, kad papildyt B grupės atsargas, kai jau yra trūkumas :rolleyes:

Atsakyti

Nu, duonos, įtariu, kokį centnerį ir burokėlių vagoną reiktų suvalgyt, kad papildyt B grupės atsargas, kai jau yra trūkumas :rolleyes:

taip,todėl tie maži kiekiai natūralūs ir neišberia.o va išgėrus tabletę...kartą pas šarangę vieną b komplekso tabletę išgėriau,tai namo grįžau graži :D

Atsakyti

Man nekritiška alergija B grupei. Bet nesu atradusi "tabletinio" nuo kurio nebertų. Ir kūdikiški, ir vaikiški per "macnūs" :D

Atsakyti

Kas norit pasidaryt Folio diagnostika  Kaune 17 diena (penktadieni) - galiu suderint laika su medike. Pas ja i namus nuvaziuosit.

Bus aisku, ar ko nors truksta organizmui. Nereikes speliot.

Atsakyti

Dubliuoja ir per kompa

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 15 kovo 2017 - 13:00

Ligvita, dabar kitas bendras vaizdas, gražiai atrodo skaros visuma nuo tolo, bet lieku prie nuomonės, kad tie šviesieji raštai ne į temą :D

Nu reiks pagert ir man kažko, atrodo net turiu vitamax dėžutę, vyras negėrė ir voliojasi, o iš kur gavo net nežinau... Vitamino C irgi turiu, bet apetitu ir taip nesiskundžiu...  :B 

Dėl rusų kalbos ir serialų.,.. Dabar reikėjo Luknei rinktis antrą kalbą, dauguma pasirinko rusų, kita dalis vokiečių, tai mokytoja beveik atkalbinėjo nuo rusų kalbos, kad sunku vaikams, kad nemastytume per savo prizmę, neva mokam, neva padėsim, neva visi mokėmės ir tt, sako tik stipresniems vaikams,  bet aš likau prie savo nuomonės, kad rusų reikalingiausia po anglų...

Atsakyti

Ristina, mane bėrė tik kai laukiausia Emilio. Nei prieš, nei po nėštumo- niekas neišlindo. Bet kojos buvo tragiškos. Iki kraujų nusidraskius buvau Per miegus, nejausdavau.

Bet per folį pasitikrinau- netiko tei vitaminai man. Bet tuo pačiu, atrinko, kas man tinka ir ko trūko. Dabar tik dalim geriu. Po pusmečio- vėl kartosiu. Gal visai kitų dalykų reikės.

Atsakyti