Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labryt,

laikykitės, planetininkės :). Pavasarinis nuovargis, vitaminų stoka daro savo... Aš labai laukiu savo žolių iš sodo. Reikia tikėtis, kad vyro dar rudenį šiltnamyje pasėti špinatai užaugs :), savaitgalį radau sudygusius, jeigu kokie baisūs šalčiai neužspaus. Salotų prikišau, ridikėlių. Bet, tundra, nepridengiau niekuo. Eksperimentuoju, su patirtim ateis ir protas :).

Klausimas Katukui, Kerpenai ir gal kitoms: baigiau "Dountono abatiją" ir paliko tokia tuštuma :). Noriu dar ko nors panašiai gražaus, nes labai gerai mezgasi su serialu :).  Gal esate aptikusi kokių fainų serialų be didelės įtampos, nesąmonių, kur gana gražūs santykiai? Kažkodėl sau pagalvojau, kad gal man patiktų "Makleodo dukterys", "Hartlando užuovėja", ale kad neatradau, kaip juos pažiūrėt, tarsi ir buvę sudėti, bet remove'inti jau.... Būčiau labai dėkinga už rekomendacijas :4u: . Galvoju, gal šitas http://www.lrt.lt/me...asas/1013664458visai man įdomus būtų, nemaniau, kad mediatekoje ir filmų įrašus galima rasti.

Atsakyti

ką megzt? twidinis gatavas,Luknės megztukas toks kelioninis,po truputį juda.o ką sau pradėt? vakarais tai knygas ėdu,dienom braižau,bet kitą sav jau laisvesnė būsiu truputį,reik mezginio...

mano margiukas,3 kapeikų paprastumo,labai pavasariškas.kažkada papozuosiu

DSC_3224_medium2.JPG

DSC_3216_medium2.JPG

DSC_3218_medium2.JPG

Atsakyti

uuoj koks tvidas :wub:

Atsakyti

Gal po kavos, gal šiaip po palakstymo apmažėjo planetų sukimasis... Kažin ko čia užvartojus profilaktiškai?  :hmm:  nenoriu aklai pirkt kažkokių multivitaminų, netikiu jų galia....

Restar, žinojau vieną serialą panašų, kiek jie panašūs negaliu atsakyt, nes nemačiau nei vieno, bet iš rekomendacijų, bet niekaip neatgaminu pavadinimo, kai prisiminsiu parašysiu....

Atsakyti

kažkaip spontaniškai prisiminiau vieną serialą, nors pati nesu jo žiūrėjusi ir žinau tik lietuvišką pavadinimą: Vyrai medžiuose :D

nu tvidinis žavi savo idealumu. akis akin, o jau kaklo apdaila kaip pritaisyta :clap_1:

Atsakyti

aū, Nite, jei esi

kaip tavo automobilis? gi jau turėjai gauti senokai? kaip tas hibridas?

Nu kaip kaip :hmm: kaip ir viskas :D turi savo pliusų ir savo minusų :rolleyes:

Jau beveik mėnuo važinėju :ax:

Atsakyti

kažkaip spontaniškai prisiminiau vieną serialą, nors pati nesu jo žiūrėjusi ir žinau tik lietuvišką pavadinimą: Vyrai medžiuose :D

nu tvidinis žavi savo idealumu. akis akin, o jau kaklo apdaila kaip pritaisyta :clap_1:

kakla du kartus permezginejau,antra karta viska ,nors ir buvau masina nusimezgusi,isardziau iki pazastu ir virbalais permezgiau.dabar jau ir mane dziugina rezultatas,nešiojamas :)

Atsakyti

Sarange, man po visu antibu gydytoja rekomendavo vitaminus, paziuresiu namie kaip vadinas, pamenu tik kad su eziuole, pradzioj saziningai geriau, paskui likus 5 kapsulem, pamirsau vakar atradau ir prie klaviaturos pasidejau :D

Atsakyti

labas, 

oi kaip žvarbu lauke...

Man irgi planetos pradeda įsibėgėti. Pradėjau gerti Phezam, gal kiek pristabdys. Dar man reikia sprando masažo būtinai, bet kada tą pasidaryti? :unsure: 

Alpstu pirtyje, kur karšta ir drėgna. Nelabai galiu ilgiau gulėti šiltesnėje vonioje. Kažkada  lygiai taip su vonios durim išgriuvau, pajutau, tik kad juoduma užeina, gerai, kad spėjau išlipti, gi ir paskęsti galėjau :blink:  Seniau šiaip užeidavo, ypač per pirmą nėštumą tokie negerumai iki alpulio. Bet mano spaudimas kartais labai žemas, kai jis dar pakrenta, va tada tai užjuoduoja viskas. 

dėl Pirmos Komunijos, pati aš "nesutvarkyta", bet vaikus prikalbėjau. Mažu ką, gal marčios ženytis norės bažnyčioje, bus paskui vargo   :D Su vyresnėliu taip suaugėliškai sutarėm, kad nu reikia, bet paskui galės tikybos nelankyti.Sutiko. Bet jau Sutvirtinimo jau ir nebesusitvarkėm.Nes "Mama, juk tu pažadėjai, kad tik Pirmą Komuniją.Tikrai pažadėjai"Ir atsisakė kategoriškai.Tai kaip čia dabar? Užsiskaito mums tas "sutvarkymas" ar ne? :hm: Mažėlis daro viską, kaip brolis.

Atsakyti

Oi  Olaiva, koks pavasariškas tvidinukas  :wub:  :wub:​ 

Ligvitos skara man irgi graži, bet ji man su melsvais atspalviais  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 15 kovo 2017 - 11:22

Nu kaip kaip :hmm: kaip ir viskas :D turi savo pliusų ir savo minusų :rolleyes:

Jau beveik mėnuo važinėju :ax:

o smulkiau nebus komentarų? bent jau pagrindinius pliusus ir minusus.

apie vitaminus nelabai ko žinau, bet manau kad tie kompleksiniai tai nelabai naudos atneš, geriau rinktis kokius vienatūrius :D  koncentracija didesnė.

pareklamuočiau gal Neurorubin, ten B grupės didelė koncentracija

Atsakyti

Pas mumis aš sutvirtinimo sakramentu "nesutvarkyta" bet tuoktis bažnyčioj ir patapt krikšto tėvais leido :)

Atsakyti