Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tamsiai pilkas tai ne likutis, bet sviesiai pilkas - 4 gijos ir visos skirtingos :D

Atsakyti

Labas rytas,

Pakalbėjom vakar apie alpinus, tai man šiandien sukasi planetos  :wacko:  Visą šią savaitę jaučiuos kažkokia pavargus ir mieguista, nors realiai kaip ir nenoriu miego... Kaži kam čia suverst kaltę, orui, spaudimui ar dar kam...

Ligvita, man tas viršutinis ir apatinis raštas  iš pilko siūlas tai labai gražu, o va iš balto tai kažkoks nesusipratimas, viską sugadina  :ax: 

Atsakyti

As tai balto nematau  :D 

Labas rytas 

Atsakyti

labas rytas, man tai Ligvitos skaroj tik pilki atspalviai matosi, irgi jokio balto, nu nebent tos plonyyytes juostelės

Atsakyti

nu nieko visai tas Frankenšteinas, nors kol Šarangė neparašė apie raštus, neatkreipiau dėmesio, o kai pasakė, tai gal ir nelabai jau patinka :D  žodžiu, aš labai pasiduodanti kitų įtakai.

Šarange, už planetas :4u: gal pavasaris tikrai tave taip veikai? nors pas mus tai antroji sirgimų banga aplink. bet gal tau tiesiog pilnatis ir vitaminų trūkumas

kaip nelaukiu to laikrodžio persukimo..... kažkaip gal pirmą kart gyvenime taip, jaučiu, kad sujauks visą ritmą

Atsakyti

as ta apatini rasta deciau po melsvo iskart, man graziau butu ir dydis normalus, nes dabar labai didele gavosi 220*90cm, bet cia buvo testas, tai reikejo megzt be saviveiklos :D

Atsakyti

sveikos, kokį čia planetų sukimosi virusą paleidot :daktaras man dar to nėr buvę. vakar aplankė toks lyg viruso ar paršalimo jausmas, vos kilstelėta temp., silpnumas, o naktį užpuolė lyg galvos, lyg ausies skausmas (pastarasis toks keistas, kiek turėdavau tiek būdavo susietas su gerklės skausmu, o dabar nieko panašaus), kažkaip nesiorientuodama griebiausi paracitamolio, kuris nesuveikė, tada jau ibuprofeno...šįryt, ausies jau neskauda, bet tarsi spengia joje kas ir sukasi, sukasi planetos :blink: net pabijojau vairuoti, išleidau vaiką su taksi. sėdžiu ir kramtau riešutus.

Ligvita, man gražu, tikrai gražu :wub:, nors paskutiniu metu dievagojausi, kad skarų nematau :unsure: o šitos jau net beveik žiojausi aprašymo prašyti :D

Kerpena, tu tokia faina pasakotoja, visąlaik taip skaniai suskaitau tavo nutikimus :4u:

Atsakyti

aš vieną sykį gilioj jaunystėj (kokių 14 metų) išgriuvau pro tuliko duris namie :D  labai staigiai temepratūra sukilo, per kokią valandą iki 40, nuėjau į tuliką, stojausi kelnes užsimaut ir tamsa. o tulikas tai mažiukas, durų matyt buvau neužsikabinusi, tai ir tvojausi koridoriuj su visom durim. net nesuvokiau, atsibudau ant sofkės kambary, mama su tėčiu laksto paklaikę aplink, duris langus atidarinėja...

na ir kartą nėščia būdama, dar net pilvo nesimatė, iš truliko vos spėjau išlipt aptemus viskam. išlipau ir sėdausi ant bordiūro. tai pasėdėjau ir atgavau spalvą, nušliaužiau pėsčiomis likusį kelią.

ir visi mano alpimai, neskaitant planetų posūkių :D

kapseika, tai tau tikrai matyt nuo ausų :4u:  ar padeda riešutukai?

Atsakyti
Kapseika, dar kokia savaite su prasymais palauk. Siandien paskutine testo diena tik, tai kol kas turiu tik atskirais gabalais aprasyma :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 15 kovo 2017 - 10:13

Katuk, sunku net pasakyti, ar čia riešutai padėjo, ar tiesiog aptvarkiusi visus galus, išleidusi vaikus prisėdau, tai mažiau planetinuosi, bet tai ta migla kažkur lyg iš vidaus vis tiek yra, lyg į rūką būčiau įvažiavusi, brrrr koks ne smagus jausmas.

o dar už lango saulutė, kaip pasiutusi spigina, taip ir norėtųsi bėgti, lėkti, o gaunasi šnipštas....

Atsakyti

aū, Nite, jei esi

kaip tavo automobilis? gi jau turėjai gauti senokai? kaip tas hibridas?

Atsakyti

Aš kaip Katukas irgi 2 kart alpau

vieną kartą paauglystėj, pritūpus dar ant tokių aukšta platforma tapkių įsispiriamų kūriau pečiuką vonios (boileris pas tevus malkom kūrenamas) nu ir kad įsidegtų pūčiau pūčiau, paskui stojausi ir jaučiu mama žadina, į tą kampą su visais žarstekliais kaip groiuvau, mama galvojo kad užsimušiau per tuos batus, o ten batai ne prie ko

o kitą kartą irgi kai laukiausi irgi pas tėvus, per velykas, kokie 4 mėnesiai nėštumas buvo

prieš pusryčius ėjau rankų plautis ir jaučiu smengu, gerai vyras iš paskos ėjo, pagavo :D

Atsakyti