Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš nemezgu mašina :blink:

Virbaluoju :Dattachicon.gif015.JPG

Tau visaip gaunas gražiai  :D 

Atsakyti

Daiktas bus nelabai (man) gražus, bet dėl  spalvos, tai kaifuoju :D

Siūlas toks. Megzt smagus. kaip nešiosis - dar neaišku.

Priedas  01.png   513,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ar tikrai apie mažąją esu dejavusi??? Ji pas mane karo vyras

Tai matyt kai sirgdavo, mama labai pergyvendavo :mirksiukas: 

Nepyk :4u:  viskas bus gerai, ir dukrytė ištvers, vieno karto nesureikšminčiau, tuo labiau, kad ne vieniša dėl alpimo bažnyčioj. Ir turi ją drąsinti ir neparodyt savo baimių

Atsakyti

As vaikysteje daznai alpdavau jei reikedavo kur ilgiau pastovet  :oh: baznycioje ne karta i lauka buvau isvesta, o ir smilkalai padedavo tam  :oh: 

Koks oras pavasarinis, taip gera senamiestyje pasivaikscioti  :wub: 

Atsakyti

Tai matyt kai sirgdavo, mama labai pergyvendavo :mirksiukas:

Nepyk :4u:  viskas bus gerai, ir dukrytė ištvers, vieno karto nesureikšminčiau, tuo labiau, kad ne vieniša dėl alpimo bažnyčioj. Ir turi ją drąsinti ir neparodyt savo baimių

Tai, kad mama pergyvena, čia jau mamos bėdos :B 

Nepyksiu :4u:

Mes irgi su maže taip smagiai pajūriu pasivaikščiojom, jokių mašinų, jokių dūmų iš kaminų, toks geras tyras oras galvai pravėdinti.

Atsakyti

Labas.

Siandien tokia grazi diena buvo.

Mezgu dar viena pleda

Atsakyti

:D

16807375_1246219415456467_90990631676737

Atsakyti

Labos

Įkišu nosį kuo gyvenat. Sunkiai bepaveju. Bet pamezgu po truputį. Oras vėl nesveikai atšalo, gili žiema. Darbe mėsmalė. Sužinojau, kad buvau įtraukta į atleistinų sąrašą (biudžetą stipriai karpo), bet viena komanda mane už pakarpos ištraukė. Viskas keičias kas kelias val. Kiekviena valanda gali būt paskutinė. Ir dar visus darbus reik laiku pasidaryt toj pakasynų atmosferoj. Atsiimu visus padejavimus lietuviškuos darbuos :) Tikėjimas Dievu padeda - žinau, kad bus taip kaip geriausia. Aš ir vaikystėj "sutvarkyta" buvau, 18 m. pati "atsitvarkiau" kaip norėjau :) Dukrytė nekrikštyta, pati nuspręs.

Nuoširdukui jautruolei  :4u: Visi mes skirtingi, niekas nesijuokia. Diskusiją išjudinai ir tiek.

Atsakyti

As is anksto ruosiu, kad mane isdalintu, jei kas naudojamu bus, o likuti sudegintu. Ner cia ko gedet atsisedus. Ir spoxot i mane gulincia.

Vaikus leidziu i katalikiska mokykla. Baznycia- as kartais lankau. Del savo ramybes. Ne per misias, bet kai poreiki turiu. Vyras ten nueina del jam idomiu architekturiniu sprendimu ar meno elementu.

,sutvarkytas, pirma karta buvo gal 12 metu- pakrikstijo. Antra karta- pries musu vestuves- pirma komunija prieme. Nes tuokemes tik baznycioj. Po savates ar dvieju nuejom i civiline, bet sako, tos pacios dienos iraso nebegausit, per velai atejot.. Tai turim dvi skirtingas santuokas :) 

Tuokemes ir vaikus krikstinom toj pacioj mazoj jaukioj baznycioj. (Man labai gaila sudegintos Kulautuvos baznycios, nes mano vaikyste ten atpoteriauta :) )

Del pirmu komuniju- dar galvoju. Ar kitais metais leist. Ar palikt juos taip. Nes su vyru skirtingi poziuriai, bet toliaruojam vienas kito pasirinkima.

Ai, per pirma komunija pati alpau. Nes per daug zmoniu ir smilkalu buvo.

Atsakyti

Labas rytas.

Žiūriu smilkalai daug kam alpulį kelia. Turiu vieną pažįstamą, kuri sakė  iš karto atsijungdavo vos tik pasmilkydavo. Nors šiaip nealpdavo.

Aš tai visada buvau atspari alpimui. Vaikystėje ištverdavau ilgas valandas bažnyčioje. Bet kai savo pirmojo laukiausi, kartą atsijungiau bažnyčioj. Buvo labai netikta. Pamačiau, tik kad bažnyčia dūmų prisipildė. Dar galvojau kad nieko, bet jaučiu,kad toliau blogėja, tai pasukau eit durų link. Ir pajutau, kaip kojos pasidarė popierinės. Viskas vyko Katedroj netoli šoninių durų, bet jos tais laikais buvo nenaudojamos, naudojo šonines kitoje pusėje. Jaučiau, kaip vyras su dar kažkuo paima už parankių, lyg girdėjau giedant ir atsipeikėjau lauke, atrodė, kad beveik ir nespėjau atsijungt. Tik nustebau, kaip čia tas šonines duris kažkas atrakino.  Paskui atsigavusi pamačiau, kad esu prie priešingos pusės šoninių durų. Ir pasirodė, kad vyras su ta moterimi tempė mane iki galinių durų, pro kurias atėjom. Bet ten buvo vakarinė Mišios ir galines duris užrakino žmonėms suėjus. Tai mane praktiškai aplink visą katedrą aptempė iki kitų šoninių durų. O man atrodė, kad net nespėjau atsijungt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 kovo 2017 - 09:00

Labas rytas, atnesu parodyt skara - Frankensteino monstra, nes ji surinkta is siulu likuciu, cia ir merinai ivairiausios kilmes, ir pilko tvido  ir Drops Lace po gijele...

Priedas  33410032856_34f7d1fa38_k.jpg   276,85KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  33294740102_c6629f001c_k.jpg   87,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ligvita, nepasakyčiau, kad jau taip iš likučių surinkta. Įspūdinga, didelė ir vientisa skara.

Atsakyti