Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Keistai, kai tėvai nelanko bažnyčios, o vaikus grūda pirmos komunijos 

Tai dabar gi madinga 

Atsakyti

Tai dabar gi madinga 

Nu taip :D paskui balius :D šokiai-pokiai :D

Atsakyti

Jaučiuosi, kaip nuteista...gal jums ir juokinga, bet man tikrai tada nebuvo juoko, kai mišių pabaigoje mano Saulė perbalo ir vos spėjau nulaikyti, o tada ištempiau ją į lauką ant sniego, nė telefono nebuvau pasiėmusi, nieko, kadangi taip nutiko pirmą kartą, nežinojau net ką daryti, todėl dabar kiekvienąkart jaučiu įtampą ir baimę, kad vėl taip nenutiktų...

Aš esu tikinti, mano šeima visa labai tikinti, ir mažoji mano daug kartų su manimi sekmadienio vakarais važiuodavo į bažnyčią, todėl man pačiai buvo šokas kad taip atsitiko, nemanau, kad juoktumėtės ir jūs mano vietoje.

Atsakyti

Vasarą, kai tvanku ir man yra buvę silpna, nors aš niekad gyvenime nebuvau nualpus, tiesa, kad nuo smilkalų ar kitų kvapų gali irgi pasidaryt bloga, nieko čia stebėtino būna ir renginiuose žmonėms pasidaro bloga, mano viena draugė ligoninėse alpsta.

Nuoširdi, niekas nesijuokia, bet ji gal nualpo dėl kitų priežasčių? Gal nepavalgius buvo, ar neišsimiegojus ar susijaudinus per daug, ar kaip tik susikaupus, ar dar kažkas, bet turbūt ne todėl, kad mišios truko valandą o ne 45min. 

Aš tai "netvarkau" vaiko, man tai savaime suprantamas ir sąmoningas dalykas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 14 kovo 2017 - 13:10

Nu taip :D paskui balius :D šokiai-pokiai :D

Vat dėl tų balių.... Tikiuosi, kad jie išėjo jau iš mados :D

Atsakyti

Nuoširdi, ramiai :4u: pliurpiam čia ir tiek. Ir visai nejuokinga. Ypač, kas liečia savus vaikus.

Atsakyti

Nuoširdi, mes šiaip stebimės ne tuo, kad kažkas alpsta, o tuo kad prievarta vaikams bruka religines dogmas, patys jų nesuprasdami.

kadangi tu tikinti, tai ir vaikas turbūt žino, ko ten eina, tai viskas ir tvarkoj.

kad ilgai laiko kunigėlis, tai visai suprantama, aišku, kad ne dėl "varnelės" praveda tuos mokymus. gi reik atlikt visusprivalomus ritualus, kad viskas būt suprasta, o ne iš reikalo atliekama.

tavo dukra tokia pajautrinta apskritai, tai manau, kad nualptų ne tik bažnyčioj :mirksiukas:

dėl tų komunijų, tai viskas dėl benduormenės nuostatų. gi paskui norėsi ženytis bažnyčioj, tai turėsi turėt tą komuniją. bet kiek pamenu, dar ten kažkokį reikalą-dirmavonę-reiks atlikt :hmm:o paskui dar ir miręs norėsi pašventinimo.... 

ai žodžiu, aš tai nesuvokiu prasmės tų visų religinių reikalų. tikėjimas tikėjimu, bet religinės apeigos kažkaip jau morališkai pasenę visos.

Atsakyti

Esu tikinti, bet protestantė. Dėl to man svetimi visi privalomi ritualai, nes tikėjimas, mano manymu, gali būti tik sąmoningas. Dėl to ir mano vaikai " nesutvarkyti" :).

Atsakyti

Aš tai "netvarkau" vaiko, man tai savaime suprantamas ir sąmoningas dalykas...

Man asmeniskai taip pat, bet neatmetu tokio varianto, kad Mantas su amzium nuspres kitaip, nes tevo gimine visiski ateistai. Todel mano supratimu tas "sutvarkymas" yra, kad as kaip tikinti mama turiu duot vaikui pagrindus, paruost gyvenimui. O paskui jau koki sprendima priims jis su tokiu pats ir gyvens... 

O balius tai cia gi kaip mes nusprendziam :D buti jam ar nebuti :D

Atsakyti

tavo dukra tokia pajautrinta apskritai, tai manau, kad nualptų ne tik bažnyčioj :mirksiukas:

:hmm:

Atsakyti

Šiaip tai gyvenime būna daug atradimų, pasikeitimų ir net atsivertimų. Kiekvienas turi savo kelią ir tubūt neteisingų nėra, kiekvienas su savo istorija, kad ir ką čia išdiskutuotume :)

Atsakyti

:hmm:

o ko nesuprasti? iš tavo postų susidariau tokią nuomonę, kad dukra jautri. jautrumas nebūtinai verksmingumas, o Šarangė pavardino kelias priežastis. jautrus žmogus greičiau susijaudina ir sunkiau tą jaudulį suvaldo, smegenys gauna nepakankamai deguonies ir va jums prašom

Atsakyti