Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tereza, žmonių paprastai nebūna labai daug per paprastas vaikų mišias, jei kokios proginės, prikimštoj bažnyčioj tai taip, per rugsėjo pirmos mišias dažnai tokių alpstančių matyt tenka. Tikrai nieks nedraudžia į lauką išeit. Mano vyrui pastoviai per karšta ir oro trūksta, trumparankovis žiemą stovi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 14 kovo 2017 - 11:35

Tereza, žmonių paprastai nebūna labai daug per paprastas vaikų mišias, jei kokios proginės, prikimštoj bažnyčioj tai taip, per rugsėjo pirmos mišias dažnai tokių alpstančių matyt tenka. Tikrai nieks nedraudžia į lauką išeit. Mano vyrui pastoviai per karšta ir oro trūksta, trumparnakovis žiemą stovi :)

Nu man, žinok, labai keistai būdavo. Alpau išimtinai tik bažnyčioj. Jokiose ten aktų salėse prikvėpuotose, jokiuose sausakimšuose autobusouse... O va bažnyčioj 15 min, tik brinkt ir guliu. Iš nuobodulio matyt  :D  

Atsakyti

mano viena klasiokė irgi alpdavo, nuo žvakių sakydavo bet realiai turbūt nuo oro trūkumo

šiaip tai nežinau kiek jau ten vaikų kurie realiai suvokia kas ta komunija ir kodėl jos eina, vis tiek viskas pagal tėvų norus būna tokiam amžiuj. Suaugęs jau renkasi o už ketvirtokus sprendžia tėvai. Kiek atsimenu manęs niekas neklausė, noriu nenoriu ir t.t.

ar noriu tikybos pamokas lankyt irgi neklausė, mokykla nusprendė ir visi lankėm

pas mus buvo pasirinkimas: tikyba ar etika.

bet jeigu jau tėvai nusprendžia, tai tegul ir pakenčia tuos mokslus. o mokslai į tai ir nukreipti turbūt, kad suprastų tie vaikai, ko jie ten eina. ir visai neprošal ir tėvams pasiklausyt, kas per daiktas tas tikėjimas ir prie ko čia ta komunija. manau, kad ne kiekvienas suaugęs galėtų paaiškinti, kame Velykų ar Kalėdų prasmė ir kodėl mes jas visuotinai švenčiam. jau nekalbu apie visokias kitokias religines nuostatas, taisykles, papročius ir panašiai.

Atsakyti

Sveikos :4u:

Šiandien dirbu iš namų. Ir kaip tyčia jokio mezginio neturiu :B  Beveik lomkės.

Aš tai su komunija visai nepopuliari, bet nei aš esu uoli katalikė, nei vaiką verčiu, o pati noro nerodo. Kai užsinorės galės eit prie pirmos komunijos, kitaip prasmės nematau :B

Restar, labai liūdna girdėt apie slaugos ligoninę :4u: Laikykis :4u:

Kas vasarinių suknelių pasiilgo?

e608bd32ab5b8108915da829c3f262d9.jpg

Atsakyti

Aš tai su komunija visai nepopuliari, bet nei aš esu uoli katalikė, nei vaiką verčiu, o pati noro nerodo. Kai užsinorės galės eit prie pirmos komunijos, kitaip prasmės nematau :B

O man Mantas simet pranese, kad pernai daug klasioku ejo pirmos komunijos, simet eis dar keli, o kodel jis neina... Tai va ir eina :D o siaip jam ten idomu, gryzes vis mane egzaminuoja :D 

Atsakyti

Restar, labai liūdna girdėt apie slaugos ligoninę :4u: Laikykis :4u:

Kas vasarinių suknelių pasiilgo?

e608bd32ab5b8108915da829c3f262d9.jpg

Uoj, kokia gražuma  :wub: 

Mano sūnus net nekrikštytas, ką jau ten apie pirmą komuniją šnekėt. Tarp kitko, komunijos ir aš nepriėjus. Nereligingi esam. Mama kiek varu nuvarydavo, tiek ir tebuvau.

Nors va bažnyčiose, kai jose tuščia, pasėdėti myliu. Man ten labai gražu ir jauku. Tačiau nieko daugiau.

Atsakyti

O didysis mūsų vaikas tai jaučias jau daržely visko išmokęs, ko jam gyvenime prireiks :D O kai prireiks ko nors kito, tai tada ir išmoks :D

Kaip ir mano didysis :hihihi:

Nu man, žinok, labai keistai būdavo. Alpau išimtinai tik bažnyčioj. Jokiose ten aktų salėse prikvėpuotose, jokiuose sausakimšuose autobusouse... O va bažnyčioj 15 min, tik brinkt ir guliu. Iš nuobodulio matyt  :D  

Organizmas katalikybės nepriima :lol: nepatikėsi, bet mano mama vien dėl to į bažnyčią eit negali. Neidavo net per visokių ten tetulių laidotuves, o jau kitom, dar gyvom, tetulėm būdavo pusmečiui šnekos :lol:

Atsakyti

Mane irgi tėvai "sutvarkė" dėl pirmos K. :D Neatsimenu, kad patys kada su manim būtų važavę. O ir uždelsė, jau 15m. buvau :) Tai va, ir dabar tėvai "tvarko" savo vaikus dėl šventos ramybės. Turbūt tik vienetai pasiprašo patys. Aš pati niekada nabūčiau pasiprašius.

Atsakyti

Mane irgi tėvai "sutvarkė" dėl pirmos K. :D Neatsimenu, kad patys kada su manim būtų važavę. O ir uždelsė, jau 15m. buvau :) Tai va, ir dabar tėvai "tvarko" savo vaikus dėl šventos ramybės. Turbūt tik vienetai pasiprašo patys. Aš pati niekada nabūčiau pasiprašius.

Aš ne tik kad pati nesiprašiau, bet ir savo vaiko nesumąsčiau "tvarkyt". Nes nu o kam, jei aš vis tiek netikiu?

Atsakyti

Tereza, ir teisingai. Bet o tačiau daugelis kažkodėl patys su tuo mažai reikalų turėdami, vaikus iškišt nori  :rolleyes: Va šito tai nesuprantu  :rolleyes:

Liniuka, fantastiškai graži suknelė  :wub:  :wub:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 14 kovo 2017 - 12:01

Vat as ir galvoju, del sventos ramybes... Kaip gyvent nereguliuosiu, bet geriau jau tegu turi ir kriksta, ir komunija, nei ateis kada suauges ir paklaus kur tu motin ziurejai kai laikas buvo... 

Atsakyti

Keistai, kai tėvai nelanko bažnyčios, o vaikus grūda pirmos komunijos :rolleyes: o paskui bažnyčioj ženytis  :blink:  gal dėl to "sutvarkymo"  :D 

Mano visa šeima bedieviai :D ir nesuku dėl to galvos. Nors gyvena tai beveik šventoriuj  :hihihi: 

O aš pati grūdausi į bažnyčią. Labai gražu buvo, jauku. Ir ta visa didybė :super: Manęs nieks "netvarkė" :hihihi: pati "susitvarkiau".

Vargonai tiesiogine prasme - užbūrė :wub:

Aš nualpti galiu nuo smilkalų. Vajeeeeeeezusmarja :B kai užbezdina, tai tikrai galiu aukštielninka nuo laktos nukrist. Ir įtariu, kam bloga per laidotuves, tai nuo lelijų ir smilkalų "aromatų" :D

Atsakyti