As paskutiniumetu is 5 svaru graziu parsisiuntus batu. Gaunasi apie 7 eurai uz daikta. Bet snd pastriges psl. Neatidaro. Tai imu 5 arba 6 dydi, kaip sakiau. Ir tuos batus, prie kuriu yra komentarai apie dydi ir patoguma.
cia as turbut nerodziau va toki drauga simet turejom, man tai idomiausia buvo stebet kaip js sakom ropoja, kiti sokineja skraidzioja, o jis sliauzia saka
Labas
As tai nematau kaip diena praeina..........
Labas rytas,
noriu pavasario, bet vėl mašina apšalus ir sniego vis dar yra ....
Kerpena, kaip tavo sveikata? Mano visas tas išglebmas virto gripu, kuris transformavosi į bronchitą.
Restar, kaip tavo tėvukas?
O kas nutikę Gadget? Taip pasiilgstu jos nuotaikingų mįslingai suregztų postų
Ligvita, gal norėčiau kubikų. galima?
Niuma, būk gera, primink iš kur būtent siunteis tuos parodytus batus irmantokiųreik
Jie padidinti? pamažinti?
Vilmak, siunčiausi iš čia, bet jau nėra mėlynų dydžių, nebent maži. https://www.everythi...n/Shoes/c/shoes
Labai greitai išgraibsto, jei kas gero būna. Realiai, jei ką sugalvoji pirkt iš New Arrivals- tą pačią dieną reikia imti.
Daikto kaina 5 svarai, parsiuntimas į LT lyg 15, tai mes dažniausiai trys draugės užsisakinėjam. Suknelių, bliuskyčių gražių esu parsisiuntus.
Dėl batų dydžių: emiau 6. Laisvoki, bet nekrenta.
Labas rytas
Kerpena, kaip tavo sveikata? Mano visas tas išglebmas virto gripu, kuris transformavosi į bronchitą.
Jau nieko. Tas blogumas nuo nosie ir akių jau atsileido.
Dar kiek kosčiu ir šniurkšiu, bet jau nepalyginamai lengviau gyvent.
Labas rytas
Savaitgalį nemezgiau, brolio ir brolienės gimtadieniuose buvau, ar buvo savaitgalis nė nepajutau, vėl nauja savaitė, vėl darbai, kaip reikia atostogų, šilto oro, pasikrapštymo žemėje, atsipalaidavimo nuo visų blogybių, reikia kaip oro...
Dar kai ruošiu dukrą pirmai Komunijai, tai tie metai ...į pamokėles vežk, savaitgalį į bažnyčią reikia, užsiminė, kad dar ir penktadieniais vakarais kažkokias vietas apeit vaikams reikės...
va del sito tai as dziaugiuosi musu baznycia, pamokeles vienai grupei pries vaiku misias, kitai po, Mantas nuvaziuoja ir parvaziuoja savarankiskai, tevu prie duru neskaiciuoja... nu zodziu... vaikas ruosiasi pirmajai komunijai pats
Labas rytas
Labas rytas,
Man pavasarin4 apatija tęsiasi. Vakar toks išgražėjęs oras vakarop, nuteikė darbingai, bet... po pusvalandžio pasijaučiau siaubingai pavargus, mieguista ir apatiška Tai bukai žiūrėjau lietuviškus serialus ir žvengiau, nors šiaip vargu ar ten juokinga ir ar ten idomu, niekad nežiūriu...
Pas mus su pasiruošimu pirmai komunijai viskas gerai, nes ne aš ruošiu, o pati ruošiasi, pamokėlės būna kas antrą trečiadienį, po pamokų, o sekmadieniais nueit į mišias kartu ne problema
Bet va kas darosi su mokslais pavasariop, tai baisu, ar čia sutapimas, ar pervargimas ar dar kas, kad prieš pat standartizuotus testus kažkas baisaus, bijau atsidaryti TAMO, atrodo ir ruošiasi ir moka ir mokytoja pastangas ir savarankiškumą giria, bet rezultatai priešingi, idomu, kaip kitiems ketvirtokams sekasi?
O kiek pas jus mišios trunka?
Mano tai kol kas aukščiausiais lygiais varo, bet mokytoja prigąsdino su tais standartizuotais, tai labai bijo, nu kam reikia tiems vaikams streso varyti??? Juk tyčia blogai nedarys, visi stengsis...
labai prigąsdina ir mokytojas kaip suprantu...bent draugė atsimenu kiek pernai stresavo