Blyn kaip noriu namo... Reikia juodo lino, savaitgali neramu buvo gi visa nupirks, o siandien sedziu galva paremus ir nieko nenoriu.
Olaiva iš tiek babinų kiek turi nieko tinkamo negali susivyti
Aš permezgiau rankoves, liko kūnas, siūlų turėtu užtekti. Gaila šiandien nepamegsiu, važiuoju pas dantystę, kelionei mezginys didokas, įsidėsiu žgutą.
Tai cia visada taip кого хочу не знаю, кого знаю не хочу...
pavasaris, plaukai slinkti pradėjo, tai taip nervina mezginyje
Olaiva iš tiek babinų kiek turi nieko tinkamo negali susivyti
Aš permezgiau rankoves, liko kūnas, siūlų turėtu užtekti. Gaila šiandien nepamegsiu, važiuoju pas dantystę, kelionei mezginys didokas, įsidėsiu žgutą.
man medvilnės reikia ;)
Sveikos,
Man irgi nekalbadieniai ir nelabai mezgadieniai, nors mezgiau savaitgalį, nes reikėjo, jau nutempus buvau iki paskutinės savaitės, gal net ir rezultatas bus padorus, bet kaifo nėr... Vakar prieš veidrodį savo karakulinį analizavau....Vėl su rankovėm kažkas ne to, galvoju, kaip imanoma neskausmingai pataisyt...
Olaiva nežino ko nori bet gi faina taip ieškot, kai nori kažko, nori labai, bet nežinai ko, o kai nerandi, nori dar labiau Noriu ir aš norėt...
Tokius margius susukt ir aš galiu, bet už rezultatą neatsakau
Seniau ir aš vis lydydavausi pamačius gražias spalvas vienam matkely, nors kiek menu, medvilnės mažai pasirinkimo, o ir rezultatas praktiškai visada nuvildavo, dabar jau tai supratau galutinai, o ir šiaip praėjo meilė tokiems margumams, tai kai užeina kokie nevienspalvė idėja susimarginu pati.
Laba diena,
Aš vis dar negaliu per tel SM bendraut Gal žinot, kur kreiptis, gal kažką įmanoma pataisyt ar nustatyt būtų?
Vakar mašina numezgiau vieną visiškai elementarų moherio megztuką. Bet taip meilės nėr Bus pakabukas-Numegzta be meilės, bet labai stengiausi
Kai miegu tai idėjų ir entuziazmo milijonai, kai tik atsikeliu, tai lyg migla galvą aptraukia
Vakar buvom miške, šaltoka vis dar su guminiais per pelkes klampotis. Aplankėm bebrus vėl Tiesiog nuostabu, kaip jie su storais medžiais dorojasi, aplink pilna naujų priversta Gaila, kad nuotraukų negaliu įkelt, vienas taip įdomiai nulūžęs.
Medvilnės dar nevilioja, jau neatsimenu, kada iš medvilnės ką meistravau
Ai, dar Olaivos kaziukiniai projektai tai vau vau!!!! Rusnės mugėj visko įdomaus irgi buvo, bet tokių grožių ne. Pirkau burnočio arbatos, toks įdomus skonis Rusnė savo paukščiukus visus greit pardavė, laiminga buvo
Gal šilumos ir saulės visai jau daugiau norėčiau
katuk, praėjo tau visi negerumai?
Limit, galima sakyt, kad praėjo. svaigimas toks momentinis atsiranda galvą atnarinus atgal, kai noriu ko nors aukštai pasižiūrėt, bet šiaip tai tvirtai jaučiuos. manau, akd vistik ausyses kažkoks reikalas, nes lyg iš nosies bando kažkas bėgt, bet greičiau ten kažkur viduje, o ne išorėj.
marguojat? aš tai kažkaip nei margo nei nemargo netrokštu. man pavasarinė apatija
ai ne, batų noriu.
pridaviau anuos atgal, intensyviose paieškose esu kažko panašaus, ale bet...
Prasiejau ir pajutau pavasari, reiks vezt Manta i Markucius sestadieni, nes jau gera menesi zyzia, kai genys atskrido tai isvis pasipiktino, kad nevaziuojam... Nes pernai ten geniu buri mate
ai ne, batų noriu.
Ojj aš irgi noriu bet man nebūna taip kad jų nenorėčiau jei nusiperku netikusius, aišku, kad noriu kitų o jei nusiperku tinkamus, tai noriu dar vienų
Ojj aš irgi noriu bet man nebūna taip kad jų nenorėčiau jei nusiperku netikusius, aišku, kad noriu kitų o jei nusiperku tinkamus, tai noriu dar vienų
nu tai papasakok, kur ieškai nes noriu panašiai, mano manymu, stiliuku į tavo taikančių
nu tai papasakok, kur ieškai nes noriu panašiai, mano manymu, stiliuku į tavo taikančių
nu tai parduotuvėse noriu ir ieškau, bet spėk ar randu ir nusiperku
Nežinau koks tas mano stiliukas, bet džiaugiuosi, jei bent randu ką matuotis Paskutinį kartą matavausi batus CUP'e A&G batuose. Bet ten mano dydis atskirai išdėliotas, pagarbiai
O kai jau visai nebėr ką autis, einu į ecco, išsimatuoju viską ir perku amazon.de pigiau gaunas