Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

yarn-wool-cottonvintage-knit-cotton-cora

Atsakyti

Grazu, o pas kaimynus nera parduotuviu jais prekiaujanciu? Lenku kazkokia esu macius su labai dideliu pasirinkimu geru siulu, tik dabar pavadinimo nepasakysiu kompevreikia ieskot. Pas mus mazai kas Katia prekiauja.

Ai, parasyk Ievai narplioju.lt, gal ji uzsakys tau. Nes labai miela moteris, sake, kad galimi tokie variantai. 

Atsakyti

o kur ju parduotuve sakei atsidare? internete tik silainiu turgelio adresas

Krėvės pr. tarp Šilo ir Maximos, netoli Saulėtekio  :4u:

Bet tokių Cotton vintage ten nėra  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 13 kovo 2017 - 10:35

Sveikos

Olaiva ką taip marginsi?

Atsakyti

Sveikos

Olaiva ką taip marginsi?

kakluošalo užsimaniau :D

Atsakyti

kakluošalo užsimaniau :D

Is Vernito medvilnes po 100g plonos nusipirk ir susisuksi toki :D

Atsakyti

Is Vernito medvilnes po 100g plonos nusipirk ir susisuksi toki :D

aha,6 spalvu babinas po 2 kg nusipirksiu :D šiaip neturiu tokių gabumų miksuoti,kaio gadget,reiktų pas ją konsultuotis.o dar patogiau-nusipirkti gatavą katią :D

Atsakyti

būtų patogiau jei nereiktų ieškot neaišku kur ir dar ko gero nerast :)

Atsakyti

Sveikos, nekalbadieniai buvo. ir gali dar pasitęsti :). Bet reaguojant į Olaivos poreikį ir Ligvitos komentarą - tai turbūt čia tas variantas :) https://www.facebook...ivykit/?fref=ts, kai jau suvyta, nereikia pačiai :).

Atsakyti

As pajuokavau jei ka, bet grozi parodei. Buvau kazkada macius ir pamirsus sekmingai

Atsakyti

Įtariu, kad grožis tik kamuoliukuose, nes kur pavyzdžiai, tai jau tikras jovalas spalvų...

Atsakyti

Tsi va, man tokie spalvoti mezginiai nelabai grazu, pereinanciu spalvu irgi nemoku megzt, nors matsu graziu mezginiu, bet jie graxus tik tol kol pati pradedu megzt... 

Zodziu spalvoti siulai tik kamuoliukuose nuotaikai kelt tinkami...

Atsakyti