Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nieko nesuprantu aš tam performanse :D  kur galva, o kur koja :hmm:

labas dienas

ir vėl savaitgalis baigėsi.... biškį nuveikiau biškį ne

patarkit, kur ieškot užuolaidoms audinio :hmm:  nu kažkoks košmaras. arba kažkokia pigybė baisuokliška, arba prabangybė, kuri irgi negraži :D buvau išsirinkusi, ale bet :D  galėjau nuspėt iškart, kad bus nutraukta gamyba būtent tos spalvos, kurios man reik

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Qqte, iš Dundagos štai ką pradėjau:

SAM_2597_medium2.JPG

Bus megztukas iš viršaus į apačią ratu, raštai iš galvos, kol kas neapsisprendžiau sau ar sūnui, spalvos labiau jo  :rolleyes:  Virbalai 4 nr, ne taip laisvai mezgančiom drąsiai sakyčiau 5 nr tiktų, aš Kauni mezgu 4 nr, o čia kur kas storesnis siūlas, 4 nr virbalais net man gaunasi kietas mezginys  :D 

Dėl skersavimo nežinau, kol kas nesimato  :hmm: 

Atsakyti

mano drakius nuo pat ryto neršia internete,ieško šalikėliui siūlų,bet nieko doro neranda.vienur išparduoti,kitur kaip tik Jo geidžiamos spalvos jau nebėr.reiks į Casa laną užsukti,gal kuo susigundys...

Atsakyti

Labas rytas

mmm dontstop gražios spalvos

tokios mano :)

papasakosi apie išeigą paskui

aš planuoju storosios užsipirkt kokiam a la paltukui bet tai čia bus vasarą..negreit

nu jei ir skersuotų manau šitas raštas neleistų

aš pasidėjau savo dundagą šonan (mezgu liemenę tokią laisvą uzsimetamą), turiu beveik iki pažastų, bet pradėjau vakar bulle dukterėčiai, iš dvigubos vernito pusalpakės avietinės

nu tai jo storas siūlas greit einasi mezgimas, planuoju per savaitę numegzt, tada vėl prie dundagos grįžt, pavasariui ant  markinukų pats tas bus liemenė

o paskui reik kažkaip vaikui švarkiuką baigt bet kai aš jį nuplatinau nežinau ką daryt - ardyt ar palikt tokį apylaisvį

tada dar ryžas megztukas sau iš cotton merino o paskui kolegė suknelės užsiprašė. O aš sutikau. paliko man laisvę kokią noriu tokią mezgu tik turi būt ryškių spalvų, gilesne V iškirpte ir su rankovėm...nu vat ir svarstau, musėt bangelinę megsiu, bet jos tokia figūra atvirkščiai proporcinga maniškei-didelė krūtinė ir visai nėr nei talijos nei užpakalio...pasimetus dabar aš kaip padaryt gražų perėjimą nuo tos krūtinės link liemens

Atsakyti

labas rytas,

nors nei jislabas nei ka... Sianakt sildyma atsuko kaip ziemos vidury atsibudau su skaudancia galva, nors nakti keliausi virtuvej lango atidaryt... Mantas irgi guodesi, kad prastai miegojo, nes karsta buvo...

Visa ryta laiskus rasiau, ne nepaemiau virbalu i rankas, o jau iseit reikia... nu zodziu...

Atsakyti

kur Lt Katia siūlais prekiauja? vienos rūšies narplioju.lt,keliais kitokiais alvita.lt,bet man aišku dar kitokių reik :D Ligvita,tu lygtais katia pirkus esi,o kur?

Atsakyti

papasakosi apie išeigą paskui

Būtinai  :) 

Aš savo Dundagą irgi atidėjau - šios savaitės planas baigti pirmą šių metų medvilninį megztuką, būčiau baigus praeitą savaitę, bet nusiaurinau rankoves, teks pilnai permezginėt  :oh: 

kur Lt Katia siūlais prekiauja? vienos rūšies narplioju.lt,keliais kitokiais alvita.lt,bet man aišku dar kitokių reik :D Ligvita,tu lygtais katia pirkus esi,o kur?

Siuluparduotuve.lt turi kelių rūšių  :4u: 

Atsakyti

Būtinai  :)

Aš savo Dundagą irgi atidėjau - šios savaitės planas baigti pirmą šių metų medvilninį megztuką, būčiau baigus praeitą savaitę, bet nusiaurinau rankoves, teks pilnai permezginėt  :oh:

Siuluparduotuve.lt turi kelių rūšių  :4u:

o kur ju parduotuve sakei atsidare? internete tik silainiu turgelio adresas

Atsakyti

Alvita, narplioju ir hobicentras, ten gal daugiausia - hobicentre

Atsakyti

Alvita, narplioju ir hobicentras, ten gal daugiausia - hobicentre

nei vienoj nėr mano nusižiūrėtų :(

Atsakyti

Nuo 05.01 KnitPro produkcija didmenai brangs 5-6% parduotuvese manau taip pat stitinkamai kainos kils

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 13 kovo 2017 - 10:25

nei vienoj nėr mano nusižiūrėtų :(

Ka tokio issirinkai, kad gaut neimanoma?

Atsakyti