Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lietuti, baigsiu. Reikia dar susitraukt paciai po trecio gimdymo :) nes nu dar kokius minus 5 kg ir jau gerai jausiuos.

Dabar Emiliui Lama mezgu. Noreciau siandien- ryt baigt. Tada per savaite pabandysiu su masina ,triusikus, is tos margos viskozes. Kol vyras grizes, naudosiuosi proga is namu pabegt. Nes tuoj vel atgal vaziuos. Pamate vakar vaiku scenas :D sakau, o as taip viena turiu ju ju dramom tvarkytis. Maziukas moka parodyt, koks jis nelaimingas, jei ko nors negauna. Vakar sventem

Priedas  17192247_1248161198554959_3828191076244726510_o.jpg   178,55KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Donstop, kiek dukrytei metų?

Mano abi dukros nuo 4 metų nešioja akinius. Pirmi buvo tokie paprasti, tik vaikų dydžio. Rinkomės Vilniaus optikoj. Nebežinau, ar ji tebėra, nes tai buvo prieš 15 metų....siūlyčiau paieškot kokių nors mažyčių optikų, jos dažniau turi tokių reikalingų

Atsakyti

Pamate vakar vaiku scenas :D sakau, o as taip viena turiu ju ju dramom tvarkytis. 

Pas mus lygiai tas pats  :unsure:

Vyras dirba Vilniuje, anksti išvažiuoja, vėlai grįžta. Negana to, kas mėnesį 2-3 savaites būna komandiruotėse užsienyje. Va šį mėn pvz vieną savaitę Latvijoje, vieną - Vokietijoje ir vieną - Olandijoje. Ir taip kas mėnesį  :oh:  Aš nuolat jaučiuosi lyg vieniša mama būčiau.

Tai kai jis būna namuose, jam jau po pusvalandžio galvą skauda  :P Vaikai, triukšmauja, laksto, o jei dar neklauso  :oh:  Dičkis, pvz žiauriai nieko nevalgo, mažoji labai aktyvi ir suaugusiems neduoda prisėst nė minutei...Vyras iš kantrybės išeina labai greitai, tai aš jam irgi sakau, įsivaizduok, kad aš su visais tais dalykais kovoju nuo ryto iki vakaro pati viena kiekvieną dieną  :karsta:

Donstop, kiek dukrytei metų?

Mano abi dukros nuo 4 metų nešioja akinius. Pirmi buvo tokie paprasti, tik vaikų dydžio. Rinkomės Vilniaus optikoj. Nebežinau, ar ji tebėra, nes tai buvo prieš 15 metų....siūlyčiau paieškot kokių nors mažyčių optikų, jos dažniau turi tokių reikalingų

Maniškei 2  :)

Bandysiu į mažytę optiką keliaut  :)

Atsakyti

Pas mus lygiai tas pats  :unsure:

:oh:Aš nuolat jaučiuosi lyg vieniša mama būčiau.

:)

Zinok su 3 bernais as jau vaiku nebijau. Daznai pas mane ir 4 buna. Tik dienas paskirstau, kada kuris gali drauga atsivest.

Tai jei noresi pabendraut ne tik su vaikais, atvaziuok su maze pas mus. Svecius mes priimam. Arba galim vaiku kambary susitikt. Kol mano 2 mokykloj buna, as tik su mazium keliauju kur noriu.

Tik sia savaite ne, nes daug veiksmo ir taip :) 

Atsakyti

Zinok su 3 bernais as jau vaiku nebijau. Daznai pas mane ir 4 buna. Tik dienas paskirstau, kada kuris gali drauga atsivest.

Tai jei noresi pabendraut ne tik su vaikais, atvaziuok su maze pas mus. Svecius mes priimam. Arba galim vaiku kambary susitikt. Kol mano 2 mokykloj buna, as tik su mazium keliauju kur noriu.

Tik sia savaite ne, nes daug veiksmo ir taip :)

Ačiū už kvietimą  :4u: 

Aš kol kas labai nemobili - dukra praeitą sav pradėjo lankyti darželį, po porą valandų pirmoje dienos pusėje ten būna. O nuo pietų aš jau su dviem sukuosi įtemptoj rutinoj (pietūs, miegas, būreliai, viskas griežtai pagal valandas). O dar ir nevairuoju  :)  Na matysim  :)  Ką nors sugalvosim  :)​ 

Atsakyti

Labas Mazam vyrui [url=http://www.radikal.ru]7d99b915fd05.jpg[/URL]

Atsakyti

Labos

Faini šliaužtinukai  :super: 

Maniškis pradėjo suprast, ką iš tikrųjų reiškia prižiūrėt mūsų Makaliuką, tik kai išvažiavau savaitei į komandiruotę ir pradėjau dirbt toli nuo namų. Tik kad išlepino labai, su manim taisyklės griežtesnės buvo. Dabar bando atsitaisyt.

Mane mezgiminė nesėkmė ištiko. Susiuvau savo ripsinuką ir nusprendžiau, kad nenešiosiu. Ot nelaimingi siūlai  :oh: Pirkau online, nuotraukoj visai kitaip atrodė nei realybėj. Jau 4 mezginys iš jų ir nieko žmoniško nepavyksta. Ir išmest ranka nekyla, nes siūlas geras. Nukišau į tolimiausią drakiaus lobio kampą, megsiu, kai jau visai neturėsiu iš ko.

Atsakyti

Lietuti pasirodyk kas tau ten netinka  :4u: 

Atsakyti

Nerodysiu  :blush-anim-cl: Nevykęs mezginys ir tiek. Per trumpas šiurkštus šarvas :bijau2: Buvo šiurkštus mezgant, išskalbus ne ką geriau. Dabartinė idėja daryti jį ne pavasarinį, o žieminį. Megzti didesniais virbalais (nuims šarviškumą) ir maišyti su keliais kamuoliukais Noro (duos švelnumo). Bet iki rudens aš jų tikrai nejudinsiu  :B 

Pirkau tokios foto sužavėta (mano dešinieji): Rowan Purelife Revive rowan-620x210.jpg

Tai iš tikrųjų tie violetiniai tarpukai daug mažiau matosi ir žyyyymiai ryškiau šviečia baltas siūlas:

http://www.ravelry.c...n-revive-blouse

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 12 kovo 2017 - 20:28

Dontstop ka  mezgi is storosios dundagos?neskersuoja?kokie virbalai?

As savo dundagini atidejau sonan ir pradejau bulle is avietines pusalpakes duktereciai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 12 kovo 2017 - 22:36

Labas rytas,

megztas performansas :)

17192265_901342229968927_198407406300701

Atsakyti

Labas rytas.

Olaiva taip išgąsdino su megztu performansu, kad niekas net pasisveikint šįryt nebeužeina. :rolleyes:

Atsakyti