Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai škias gal aš jau ir eisiu

pas mane amžini skausmai galvos didesni ar mažesni, o dabar neskauda

Atsakyti

tai škias gal aš jau ir eisiu

pas mane amžini skausmai galvos didesni ar mažesni, o dabar neskauda

Eik kur nori, tik mano siūlus atiduok :lol:

Atsakyti

Eik kur nori, tik mano siūlus atiduok :lol:

oj žinok atiduosiu, prakrapščiau pažiūrėt spalva tokia visai ne mano :D

Atsakyti

Man vakar skaudėjo galvą, prakentėjau be vaistų, bet prieš pirtį visai nelaiku reikalai prasidėjo, kurie turėjo prasidėt po pirties. Apgavo mane organizmas.

Ryt pirtis? Nesitiki. Trūksta valandų antra savaitė. 

Atsakyti

aš tai laukiu laukiu tos pirties ( nu ne pačios pirties bet pabuvimo to) kaip vaikas kalėdų

o jinai bac ir greitai baigiasi, vis valandų pritrūksta :D

Atsakyti

Man kaip prieš Barseloną - reikalų milijonas, atrodo, kad pramogos ne laiku visai, nes dar papildomai ruoštis... Reiškia, man labai reikia ir bus gerai :). Kažką sugebėsiu nusipirkt ir dar pasigamint. Dvigubai, kad ir namie liktų... Kokie pageidavimai iš sektos būtų? Ką kuri vešitės? ( klausimas tik toms, kas nesivaro kompleksų). Aš tai žinau, kad labai noriu daržovių ir silkės :). Gal avinžirnių pagraužimui. Ko skanaus/saldaus - dar nesumąsčiau.... Ryte net nustebino svoris - 77,7, tai galiu valgyti kiek noriu :D.

Gadget, tavo minima garbanėnirgi mano draugė :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 lapkričio 2019 - 09:41

Aš galvoju kažkokią gal mišrainę kukurūzų- žirnelių. Liežuvio vyniotinį. Apie silkę irgi galvojau, be bus matyt. 

Atsakyti

o aš dėl pyrago apsigalvojau, truputį pasikeitė aplinkybės, tai dabar galvoju gal mišrainę kokią, šiaip užkandžių, dešrytės, lašinių :)

pageidavimų neturiu, ko pageidausiu atsivešiu pati, nes nu jei dar imsim viena kitai pageidavimus reikšt :D

Atsakyti

Restar-kadangi aš su kompleksais, tai galiiu ir nepasakot :D 

Aš tik žinau, kad nenoriu vyno. Nenoriu ir alaus. Tai nežinau, ką tuo klausimu pasiimt.

O kas nors ruošiasi į pačią pirtį? Aš dar svarstau. Nelabai man galima, bet sakau, gal jei nepersikaitint, nebus pasekmių...

Swapo reikalas jau nusibodo. Varau varau be perstojo, o tas 100gramis niekaip nesibaigia :D 

Atsakyti

Labutis,

Galvos man neskauda, ačiū Dievui.

Nes būtent jos skausmas man yra vienas nemaloniausių.

Kiek pinigų vežtis instruktuokit, na plius minus.

Vežimuisi

vakar iškepiau grikių duoniukų, padarysiu užtepėlę kokią.

Dar ketinau kepti lęšių apkepą. Nesu kepus bet labai giria internetinėj erdvėj, esą bais skanus ir baltymais turtings.

Desertas sugalvotas,, darysiu,  su riešutukais, nes be jo tikrai man pradėtų galvą skaudėt😂😂😂😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 15 lapkričio 2019 - 09:53

Pirties kaina berods 220? Tai jei mūsų 10 (o tiek lyg ir.nesusidaro) tai atitinkamai susiskaičiuojam.  Dar kas ten kam už pavėžėjimo paslaugas, pagal susitarimą

Visus likusius pinigus įsidedam siūlam ir mezginiam :D bus mugė kasmetinė. Nors galimi ir mainai.

Bet pvz galima gi ir pavedimais susimokėt. Ar ne?

Atsakyti

Pirtis. Kava. Blisssgiukas PAC nesibaigia :angel2: 

Kokosų ir kakavos desertas. Dešra (jau), vynas(jau). Sirupas -.

Atsakyti