Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, Restar, jei jauti, kad noras yra keist gydytoją, tai ir nelauk. Nes ir dabar galvoju- ko tiek laukiau. Gerai, kol gerai. Ir siuntimų duodavo. Bet kai rimtai žiemą susirgau, pati ieškojau, ką išsitirt, kad pagerėtų...

Dėl tų pačių druskos kambarių poveikių, kai seniau klausiau, - jokio normalaus atsakymo. O dabar su Emiliu matau akivaizdžią naudą. 

Atsakyti

Šarange, mieloji, mintimis tave paglostysiu, dievo paprašysiu tave gražinti mums su visu Šarangiškumu, kurio trūksta čia visom.

Atsakyti

Čia buvo konferencija su keletu lektorių, Kaune gal jau buvo...

O paklausyt gi gali ateit visi... :)

Šiaip ji dirba tam Galvos skausmo centre, toks lyg ir Kaune yra. Tai, pagalvojau, gal pravartu kam pabandyt pasikonsultuot ten, šeimos gydytojai  juk kartais ne visažiniai...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

mano skaudanti galva man išeiginę šiandien ištaisė.  :unsure: vaistų prigėriau, labai tikiuosi, kad palengvės ir galėsiu bent kiek pamegzti. 

Atsakyti

Taip žiauriai skauda?

Atsakyti

Šarange, nemoku aš tų jautrių kalbų kalbėti, bet tai nereiška, kad man mažiau rūpi. 

Atsakyti

Taip žiauriai skauda?

Labai skauda, iki pykinimo net

Atsakyti

labas rytas

visoms skaudančioms galvoms :4u:

atsimenu turėjau kolegę su baisiom migrenom tai jai kai užeidavo tai sakė tik gulėt užsitraukus užuolaidas galėdavo

Atsakyti

Na sekta, na palauk! Ko man šiandien iš ryto ėmė galvą skaudėti??? Bevažiuojant pro Lace rajoną daugiau mažiau? Kairys smilkinys taip skaudžiai tvinksėt pradėjo ir tebesitęsia... O man šiaip galvos beveik neskauda niekada, t.y. itin retai, pvz. nuo Akropolio :).

Nu zarazna šita sekta, ne kitaip...

Atsakyti

Bet tam skyriuj tavo, Lace, migrena būdinga... Garbanė irgi su JUODOM migrenom.

Atsakyti

Na sekta, na palauk! Ko man šiandien iš ryto ėmė galvą skaudėti??? Bevažiuojant pro Lace rajoną daugiau mažiau? Kairys smilkinys taip skaudžiai tvinksėt pradėjo ir tebesitęsia... O man šiaip galvos beveik neskauda niekada, t.y. itin retai, pvz. nuo Akropolio :).

Nu zarazna šita sekta, ne kitaip...

Geriau jau taip, o ne kaip man - durelėm kakton, kad tik nemegzdama nuo sektos neatsilikčiau.

Atsakyti

Baikit čia su tais užkrečiamais skausmais :rolleyes:

Man dar kol kas neskauda. Bent jau galvos.

Tai kada rytoj važiuojam? Kada man į tą degalinę ateiti?

Ir kiek reikia turėti pinigų pirčiai?

Atsakyti