Restar, mano mintis parašei..
Sekta, help!!! Gal kuri savo raštų lobynuose turite tokio kraštelio raštą? Tikrai prisimenu, kad iš kažkokios savo mezgimo knygos mezgiau, net perverčiau šiandien visas - nėra....
98DE7A15-1221-44EE-98E5-9F52EF97AE99.jpeg 269,24KB
0 Parsiųsta kartų
Restar, mano tokie pat jausmai Šarangei
O Tardyferonas gal ir neveikė, kad be folio...Ferroglobinas labai geras kraujodarai, ten yra tų medžiagų reikalingų kraujo gamybai, geležies forma gera, žarnyno neveikia, bet pačios geležies ten nedaug. Tai, jei labai žemas Hb, tai labai iš lėto jis kils, ilgai gerti reikia...
Jus čia nevirkaukit, aš jus stebiu
Man tai jau du kartus dapylinejo krauja, neužsiimu eksperimentais su papildais
Nepadesit man, supraskit, cia tik dievas ir balti chalatai turi galios. Ir aiskumo delei pasakysiu, kad nemirštu, tiesiog nualinta esu, vargstu su pasekmem ir komplikacijom pooperacinem,o ne su pagrindine liga, jinai kol kas nekiša nosies.
Tai pasekmėse gal mes ir galim kuo padėt? Pvz paplepėt apie nieką. Bet įtariu, kad jėgų nėr ir tam.
O kad stebi-gerai.
tai gerai, kad stebi.
tu stebėk, o mes ramiau jausimės, žinodamos, kad stebimos esam
Šarange, atsimeni seną rusų filmuką
- o gal tau šieno po galva?..
-atšok, žvairy, aš miego noriu....
Taip ir mes.. gal kiek įkyriai, bet tave mylim. Kaip sakant, ir džiaugsme, ir varge
Na, va, nors koks žodelis, ir jau ramiau biškutį , svarbu, kad niekas neatsinaujina . Nors, kaip suprantu, atsistatyti irgi labai sunku... Ir dar, kad mus reikia raminti
, nes mes tau nieko padėt negalim.
Parodysiu megztinį Gadget style
Keista, kad šįkart leido įkelt. TIngiu nufotkint geriau, tiksliau, reikia, kad šviesoj su vaiku susitiktume . Labai patenkinta.
sveikos,
rašiau telefone, ir pradino...tai dabar bandau trigrašį iš kompo kišt
Neseniai klausiau paskaitą apie galvos skausmus, skaitė Santaros kl. dr. K. Ryliškienė. Kai man praktiškai niekad galvos neskauda, tai man buvo labai nauja, kad yra Galvos skausmo centrai. Ir vaistų deriniai.Nežinau, gal jūs jau viską išbandžiusios, gal ir ten jau buvot apsilankiusios...
Aktuali tema, gal ji ir kaune kur paskaitas ne tik medikam skaito,o ir nabagam skausmo iškankintiem?
Čia buvo konferencija su keletu lektorių, Kaune gal jau buvo...
O paklausyt gi gali ateit visi...
Šiaip ji dirba tam Galvos skausmo centre, toks lyg ir Kaune yra. Tai, pagalvojau, gal pravartu kam pabandyt pasikonsultuot ten, šeimos gydytojai juk kartais ne visažiniai...
Waaaai Gadgetttttttstyle? Kad gražu? Nu tai joo