Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš Tecnofer vartoju, Abelo gyrė,  ir dar  Feroglobin kapsulių prigriebiau, tas endokrinologė buvo patarus. Man bent pusę metų pagert liepė, o aš pakuotę ar 2 sugeriu ir vėl pusės metų tarpas :). Nenuosekliai.. Užsakant internetu Camelijoj geriausia kaina.

Gadget pagalvėlių koloritas patinka, tik mano namie raudona nieku netiktų ir man ne tokie rėkiantys margumai patinka.

Atsakyti

Labas :4u:

Kerpena, iš Tauragės čia tik viena yra :B

Atsakyti

Tai, va, matyt su nuoširdžia sumaišiau.

Atsakyti

Lace, jau :hmm:  tai ką dar mėnesį veiksi??

O tu į kalendorių žiūrėjai?  :B nenoriu niekam sterso varyti, bet nebėra jau mėnesio - max 3 savaitės, o jei skaičiuoti, kad siuntimas pirmą gruodžio savaitę, tai liko visos 2  :rolleyes: 

O vat veikti mezgimo fronte tai net labai turiu ką  :oh: Norėčiau mažiau turėti, nes mane tie termininiai į(si)pareigojimai truputį nuo mezgimo atgraso  :dry2: Laukia ratuko mezgimas švogerkai (siūlai jau seniausiai nupirkti), reikia užbaigti Rūtai skersuolį mašininį (dar spalio pradžioje mašinines dalis nubrūžinau, o va atnaras visas bandysiu rankom megzti), mamai Kalėdoms pažadėjau rausvą baktusą nėriniuotu kraštu numegzti, dar turėjau nedidelę viltį keliems šeiminykščiams kojines dovanų numegzti, Vaivos kepurei siūlai nupirkti guli, Rūta užsiprašė viržių spalvos megztuko... o šiaip tai sau ką nors norėčiau nusimegzti  :ax:​ 

Atsakyti

Lace, oho, kiek planų. Tiesą sakant, aš susirašiau saviškius į failiuką, tai gal net daugiau yra. Bet niekam nesakiau, tai jie ne kaip įsipareigojimai, labai negraužia manęs, o kaip priminimai, kai užeis smegenų tuštuma, kai neprisimenu, ką kada nors norėjau megzti.

Mane truputį ima panika dėl swapo, nes visi geri, gražūs mano planai gali būti sunkiai realizuojami. Kyla klausimai - kodėl ieškojau tik plonų siūlų?  Panašu, kad dabar ieškau storesnių... Kodėl pasirinkau tokius sudėtingus modelius, kurių niekada nemezgus? Bijau, kad preciziškai neišeis, ką parodė bandomasis mezginys. Ty. jį pamezgus klaidas jau , nebedaryčiau, bet visiems kitiems nebelieka laiko bandymams, reikės bandyti "ant švarraščio" :). Tokia truputį nevykėlė psijaučiau, bet vis dar tikuosi, kad kažkas ims ir pavyks. Gal pirtin nevažiuot, laiko daugiau tam turėčiau? :)

Ai, pasidžiaugiau, kad bent kam atmintį turiu - tikrai žinau, iš kur visos sektantės , va :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 lapkričio 2019 - 11:14

Oj, Restar, nu tikrai tau galvelė sukasi :bijau2: Gal tu atsipalaiduok truputį  :sokiai: 

Atsakyti

pas mane įsipareigojimų irgi gal 6 (sesers vaikams po megztinį ir saviškiui 2, dar vaiks liemenės prašė ir kolegė tokių juokingų kojinukų tik ant pirštų)

o mezgu tai spėkit kam-sau brangiausiai

Atsakyti

:) :4u:

Priedas  IMG_20191114_123002.jpg   114,01KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20191114_122943.jpg   132,35KB   0 Parsiųsta kartų

Išvirė tobulai :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 lapkričio 2019 - 12:45

Priedas  Screenshot_20191114-140536_Instagram.jpg   203,8KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20191114-140611_Instagram.jpg   194,19KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20191114-140632_Instagram.jpg   186,15KB   0 Parsiųsta kartų

As ne prie sektos. Man grazu. Bet.... tik fotkese 😂 pas save nematau nei to grozio nei vaizdo... gal kada nors kai merginai bus 15.😂 bet kol kas... islakstys tos pagalves kai bernai musis, ar mazoji istampys lelems suguldyt....

Atsakyti

Pvz, vienos diiiidelės baldinės pagalvės atstoja čiužinį, kai mano bernai sugalvoja vienam kambary miegot, tai vidurinis įsitaiso ant jų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Freke-tai tik keletas iš daugelio pagrindinių pagalvėlių funkcijų.

Mes saviškes gaminom būtent dėl nusimetimo ant kilimo žiūrint teliką, nes netipdavom visi 4 ant sofos filmams žiūrėti, o MB reikdavo sulyst į ekraną. Bet tada nereik jų gražių.

Atsakyti

Aš jau kažkada rašiau, kad visokį grožį namuose kūriau tik jaunystėje. Šeimos gyvenimas taip atmušė tą įgūdį, kad dabar nekyla net mintis.

Atsakyti